Невяна Митева: Нужни са по-добри условия за живот на децата с увреждания

Кандидат-вицепрезидентът се срещна с родители от Сдружение "Достоен живот за деца и младежи с интелектуална недостатъчност"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожарникар - менте "генерал", а сега и митева - "полковник" менте! Какъв, полковник, какви 5 лева! Пълно безумие в армията - "полковник", ама полк не е виждала! Какво е работила - пиар, и човешки ресурси! Ами това става от такива плувкини - МЕНТЕТА! Дет съ виса - БАСТА!

Още седят количките на псевдо болните на центъра. Болните не се занимават с политика а някой от протестиращите веке са на. Държавни постове.

както каэа един слушател по ефно радио, тя не е истински военен от ВВС, не видях да е управлявала самолет като Радев, така че титлата е малко теоретична (эа съжаление). Освен това да каэва трябва и как в родния й град хората били пренебрегвани, ми нали нейните хора/ГЕРБ управлявахе последните 12г. Аман от такива като нея жадни эа власт! Не ме кефят с Герджиков, !

била е PR, некви такива, НЕ Е истински летец военен, така че ц...и но не и топки има както каэа колегата долу. Топки има Радев.

През 1989 г. постъпва в армията. Според биографичната й справка от форум на "Жените в бизнеса", между 1998 и 2000 тя е заместник-командир в националния спортен отбор, отговаряйки за логистиката. След това служи като PR-специалист и специалист "Човешки ресурси" във ВВС. През 2005 г. става първата жена, завършила специалност "Организация и управление на оперативно-тактическите формирования от Военновъздушните сили" във Военната академия "Г.С. Раковски".

Хитлер е прекарвал хората с увреждания през комините на крематориумите, защото не ги е зачитал за пълноценни хора, наричали са ги Untermenschen, подчовеци.

Невяна е жена с топки, а Мунчо е мъж - путка

След 1944 година всички сме с увреждания! Комунистите ни ебаха мамата….и още искат

Горките дечица, изкупуват греховете на майките им дето са се дрогирали, пили и пушили, докато са били бременни, и бащите им, които са ги заченали в пияно състояние, те са с увреждания, по популярно, идиоти. Видяхме ги на протестите миналата година, пиеха, пушеха и се дрогираха, те искат пари не за нещастните си деца, а за алкохол и за дрога

След 77 години комунизъм, целия народ е с увреждания, затова е най тъп и най беден.

повърнах, благодаря! Армията винаги е развивала некадърници :)

ТЯ НЕ Е ИСТИНСКИ ВОЕНЕН, както каэа един слушател по ефно радио, тя не е истински военен от ВВС, не видях да е управлявала самолет като Радев, така че титлата е малко теоретична (эа съжаление). Освен това да каэва трябва и как в родния й град хората били пренебрегвани, ми нали нейните хора/ГЕРБ управлявахе последните 12г. Аман от такива като нея жадни эа власт! Не ме кефят с Герджиков, !

Зеления гербаджийски чорапогащник е паднала много ниско, за да си прави ПР на гърба на тези изстрадали жени... Но какво да се чудим, шефа на шайката използваше деца за партийните мероприятия..

Всики поднасят венци на паметника на Апостола и се сещат за онеправданите в живота докато им тече предизборната кампания и после ги забравят . Последната, Мая е пресен пример.

Невяна Митева: Нужни са по-добри условия за живот на децата с увреждания Ех, Невянке, Невянке, КОЛКО месеци / години ПРОТЕСТИРАХА под прозорцште на Спасителя майките НА ДЕЦАТА с УВРЕЖДЕНИЯ?!?

Този полковник с пола ли ходи или като Меркел износва панталона на баща си.

Полковника до преди две седмици не беше чувала за децата с увреждания и специални нужди, но днес вече и обещания дава. Иска да става вицепрезидент, но все още не си е направила труда да прочете какви са правомощията на вицепрезидента за да знае какво може да обещае. Или като много плоскомозъчни журналисти обичат да казват, когато разбират, че "горещата" тема отива в канала - " И ще продължим да следим темата". Дрън дрън, нищо не проследяват.

Радо-Шишарката беше кандидат за вице на предните избори. В едно интервю го питаха дали знае какви са правомощията на вицепрезидента, а отговорът му беше "Мисля, че изобщо няма смисъл да се интересувам" ... и таз така, ама не си го признава :))

Лъже и маже.А тази госпожа беше просто неустоима при днешната среща с децата с увреждания.Какви идиоти са тази двойка.

а според менека са нужни по добри условия за нормалните деца, които са бъдещето на нацията, а не за дебилчетата!

Жалък си. Жалкото е, че не го знаеш. И, не, ти не си нормален. Да имаш два крака не те прави нормален, когато между ушите има само вятър.

е, да, ама мама не е майка на дете с уврежданиЯ ,дебелче ще рече де!