17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам тук е пълно с хора желаещи да се грижат за 85 годишни старици с деменция!

на социалните не им пука защото с грижа без грижа те си взимат заплатите, трябва да се закрие защото само хрантутим тези търтеи и ни изяждат парите които внасяме за помощ за болните. Базов доход за всички, и така няма да има нужда от хрантутниците социални.

Повечето, 99 ℅ процента от личните асистенти са ромляни.

Употребата на членувано допълнение в заглавието "Неволи с личните асистенти:" означава, че или личните асистенти вече са споменавани и са известни, или че става въпрос за всички лични асистенти. Първата теза очевидно не е състоятелна, тъй като преди заглавието няма нищо. Остава вината да падне върху всичките лични асистенти, включени в програмата. Нужно е да наваксате пропуските си в лексиката, а дотогава да ползвате квалифициран коректор.

Какво друго да се очаква от Ганьо - един малък, но за сметка на това много злобен народ.

ЗА СТРАДАЩИТЕ ХОРА И ДАНО ДА ПОЛУЧАТ ПОМОЩ, НЕ НА ИЗПОЛЗВАЧИТЕ

Точно страдащите хора нищо не получават и няма и да получат! Защото как си представяте вие един личен асистент който за два часа би могъл ефективно да помогне на тежко болен на легло например? След тези два часа той е на друго място при друг човек, след още два при трети и така нататък. Освен това повечето лични асистенти са мързеливи, крадливи и безотговорни хора. Тая простотия "личен асистент" е източвоне на социалното перо и нищо друго, тя ефективно и реално не подпомага нуждаещите се . Няма да ви говоря че в програмата се включват напълно здрави и нежаслужаващи подобна помощ, защото тя на практика не им е нужна. Те ползват услугата само и единствено защото са освидетелствувани от телк и имат нужния висок процент инвалидност. И ето че пак опираме до злоупотребите и фалшивити докумени издавани на здрави хора и то забележете ПОЖИЗНЕНО, за да не ги закача никой! Истински нуждаещите се реално са прецакани и за тях няма нищо, защото никой не иска да се занимава с проблемните и реално страдащите хора! Това е горчивата истина!

Цели семейства се охранили по половин тон станали връзкарите, а други които са с придобито увреждане предимно те страдат за сметка на увредените по рождение които са превилигировани поне така изглежда много е жалко това но има голямо охранване на някои лица са станали по петстотин кила .

За личните асистенти организират курсове...

И ти си въобразяваш,че едни курсове са способни да произведат качествени хора които да работят в прорамата "личин асистент"?