Нетаняху назначи за медиен съветник журналист, нарекъл Байдън "негоден"

В момент, когато връзките между Израел и най-близкия му съюзник са обтегнати заради спорната съдебна реформа и ултранационалистическия характер на правителството

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху назначи за медиен съветник журналист, нарекъл Байдън "негоден" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборите в САЩ БЯХА фалшифицирани!

Що бе, пич е :)

Да не би да е годен?Куклата на конци в будна кома е собственост на ционистите,затова е странно точно те да крякат.

Понякога нещата трябва да се наричат с истинските им имена.

Евреите са скандални. Когато Обама беше президент, нямаше стена в Тел Авив и Ерусалим, на която да не псуват Обама на маймуна в белия дом. А с Байден е вече ясно, накъде бие курса на САЩ относно Исраел: лека по-лека ще ги дадат на арабите и тая малка страна пак ще изчезне от лицето на Земята за нк хиляди години

Хм! Дали? Преди около седмица САЩ обявиха, че ще поддържат Израел, ако евреите решат превантивно да ударят Иран заради "иранската програма за ядрени оръжия". Което просто означава, че САЩ са си спретнали още една прокси война, но този път срещу Иран. На която отдавна искат да ѝ видят сметката и да ѝ завладеят ресурсите. Помним, че и Ирак разработваше оръжия за масово унищожаване, което се оказа лъжа в последствие.

Но че усраина ще изчезне, е ясно :)

Израел никога повече няма да изчезне! Напротив, ще се превърне в най-могъщата нация в света, но преди това много сериозно и драматично ще пострада. Такива са библейските пророчества, които се сбъдват с изумителна точност!

Не е за вярване, колко са лоши тези израелци! Така да се отнасят към горкия старец. Все за нещо е годен. Чакай, да видим… Да става за смях?

ЛГБТ и либералният комунизъм са много хубави, но само ако са при врага... иначе набързо забравяме какво хвалехме и подстрекавахме в чужбина :) Ех, Моше, Моше....

Значи честен и реалист.

Според мен го е формулирал, като негодник!

Корумпето Байдън е ясен, където взима лични облаги за държавна дейност. После ще говорят за борба с корупцията и за демокрация.

Да не е излъгал... какво па страшно е напраивл слага някой който не се страхува да казва истината... Тука обаче такива няма никъде по големите медии всичко пее каквото му спуснат от ПОСОЛСТВОТО или посолствата...

Евреите са най-умните и практични хора на земята. Какво чудно има? Че и не цепят басма на никого. Това да не са славянската пасмина, кучки на Сорос, дето лиже подгърбието на англосаксонците.

знаеш че наоколо има руzzка мърша като завалят малоумни педерастии за сорос и англосаксонци и нато какво били обещали (толко изтъркана лъжа че Горби беше жив руzzнята като почна да го дриска това, и Горби им каза че са глупости и че никога не са искали такова нещо).

Спри белото и прочети някоя книга! Може и да започнеш да пишеш разбираеми неща!

Гола вода си! 1. Евреите. Глупако, ти знаеш ли колко ралзични водове евреи има и че като кажеш евреите, все едно нищо не казваш! 2. Не познавам евреи, които да са най-интелигентните. Най-хитри в измамите - да. Но най-интелиентни - не. Заври си мислите онбратно, където си поискаш, но не ги изкарвай публично.

Интересен факт е, че Израел традиционно е широко отворен за всички, които се смятат за евреи от целия свят. Но на Сорос е забранено да влиза в Израел!

Че те вече връзките на Американците с кого точно не са оптегнати - Освен с НАС ( а то от нас и чеп за зейе не става ) - Ако надеждицата им е в Нас - са си го закъсали отвсякъде !!

Къде е сбъркал журналиста ?! Нетаняху би трябвало да го назначи даже за министър !! Да не се окаже че Американците са напът да изгубят и Израел ?!

е излишен! Само си помислете такъв журналист в България (ако е все още жив) в коя медия щеше да се изявява. Най-вероятно в медията на прокуратурата или на затвора.