17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечката може да тича с до 65кмч! Мечката може да контролира бременоста си , ако не натрупа достатъчно мазнини за зимата - я прекратява ! Мечката може да подуши жертвата си от 1.5 км ! Мечката губи по време на зимния си сън до 1/3 от теглото си ! След това “си наваксва” Мечката е УНИКАЛНО ЖИВОТНО !!!!

стресиро животинката мила...

По официални данни ,а не данни изсмукани от----пръстите: """ За 2018 г. изчислената численост на кафявата мечка (Ursus arctos) в Република България възлиза на 313 индивида. Оценката е направена въз основа на данни от проведен мониторинг в представителните географски територии на вида в Република България. В периода 2011-2018 г. се наблюдава намаляване на числеността на вида.""""

Ако мога да те успокоя с нещо е това че Бойко Рапона и Чалгаря ми са по-тъпи дори от те ..... Аз не чета на Български просто парче ... .... Distribution of Brown Bears , Wikipedia ..... ,Четете бе хайвани

В Мексико и САЩ имаме общо към 600 кафяви мечки на 3000 км дълга планина. В България имаме 1300 парчета на 600 км планина

мече. Дива работа. Да пусне нещо у фейса. И други по анцузи да мучат и да лайкват. Бягай мече, и дълъг и щастлив живот за теб и твоите събратя!

Тия "Мили мечета" през пролетта дебнат новородените сърнички, агънца прасенца и теленца които не могат да вървят щото са още малки и ...,... Хрус - Хрус ...А като сложим и бракониерите и не остава дивеч в гората

теб се касае за недостатъчни знания храненето и поведението на мечките. Ако не завземаха, бетонираха, изсичаха, изяждаха, убиваха, с една дума, унищожаваха, хората така дивашки всичко по пътя си, мечето щеше да е абсолютен вегетарианец. А ти можеш ли така?

,Повечето коментатори са прости Софийски селяни които си мислят че Мечките са като Мечо Пух, ... И не знаят че кокошките снасят яйца ........ В Британия, Дани, Белгия, Германия, няма мечки и бе са го закъсали, в Испания има само 20 мечки , Норвегия около 70 мечки , Гърция 200 мечки , ...... БЪЛГАРИЯ 1200 - 1300 мечки

нещо против ли си да има природа и мечки? А там няма, защото са набъчкани с двукраки антропоморфни форми, тъй като тези държави предлагат добри условия за последните.

Като искаш мечки, ходи си ги храни в Кауфланда и си ги отглеждайте в г Борисовата градина - то и без това София сте само хайвани.... ..,... В Родопите хората не могат да отидат да си вършат работата по нивите и пчелините от мечки .... А в същото време им е забранено да имат оръжие

До мечките и дивата природа ли опряхте. Първо и най-важно що се отнася до затваряне на животни е изчистването на улиците от мръсните бездомни псета. Заради тях не мога да се разходя спокойно или да карам колело спокойно. Особено в глутница тези псета са много опасни.

Откакто започна да се обезлюдява прованса природата си връща своето!

Мечката бърза да пусне три гласа в машината за Радев

Аз не видях да бяга "усппоредно с колата" и ако водача е снимал, полицията да се самосезира и да му лепне една глоба, че ползва мобилен телефон докато шофира!

Да го "приспят" да не се мъчи. Бяга заради пожарите, ще тръгне да яде овце, да плаши туристи и без друго ще го застрелят. В цивилизацията няма място за този вид, се излишен е.

Наа, предлагам да приспим теб. Не ми мязаш на много цивилизован човек, излишен си за нашето общество.

Иронията спинка! Мечето е извън своя хабитат и бяга панически по асфалтиран път. Следват някакви опити за шеги. Мислите, че няма да се намери юнак, който да го прати да спи своя вечен сън ли? Или иронията ви скандализира, защото истината е нелицеприятна и неприемлива?

Кретен

Селяндури гонят малко мече с кола. Без значение къде.

Асеновградския път, ама друг път. Това е в Русия и клипът е поне на 10 години. Тролове в нета колкото щеш, а наивници - още повече.

Дай линк или прост си плюеш...

Аз в България не съм виждал да има читави светло отразители по мантинелите.

Пусни си Гугъл мапс и не ни мъчи повече с глупостите си...

Точно там беше Юговския пожар. Ако мигрира затова ще и е доста трудно да намери район да живее.