Нено Димов: Няма напрежение в правителството, по-скоро е в малката коалиция

Личностното трябва да остава настрани в българската политика, убеден е екоминистърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво правителство говориш?къде е то?Това са овластени престъпници,които всеки ден убиват българите.Трябва да останете поне 1/3 от това ,което сте в момента.Коалиция?Бандите купили си депутатски места ,които освен да крадат и лъжат на друго не са способни.

Ма не съ напрягайти толкова де! Кокълъ е със малко мръвка вече и няма да има за всичките!

Бившият седераст, а сега протеже на Цеко Минев, се изхвърля медийно в стил Боко Тъпото. Димов е трън в очите на Тъпото, но е от квотата на т.н. патриоти. Постът му струва 5 млн. лв, платени от Минев на Шкембе войвода и Валери винкела. Боко Тъпото и беловласият атакист не сяа видяли нито стотинка от тези пари, и досега ги е яд че са прецакани. Димов трябва да папка и да върши това, което му нареди Минев, че иначе ще има физически проблеми.

Премьер-министр Словакии Петер Пеллегрини сообщил о скором заключении нового контракта с Россией по обслуживанию истребителей МиГ-29 на 100 миллионов евро.

Със 700 млн. лв. Нено Димов щял да чисти въздуха. Да си дойдем на думата: За 5 години България е усвоила ЕДВА 1.5% от европарите за чист въздух. Повтарям - САМО 1.5%. Програмният период свършва следващата година...

Няма нужда, тъкмо народът да ви изрине накуп!