Трайков уволни шефа на НЕК, подписал да строим АЕЦ ”Белене”

Директорът на НЕК Красимир Първанов е освободен от поста си заради нарушаване на правомощията си, съобщи пред журналисти министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

меморандум не е договор !!! комуняги-малоумници !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да разследват кой натиска днешните "български управляващи" да не строим своята централа. Същите, дето затвориха предсрочно реакторите на Козлодуй или и други са се прибавили - дето искат да строят те, а не ние, да ни продават на нас, а не да купуват от нас. Аман от слуги на "западните демокрации", дето през цялата ни история едно и също са правили, един и същ интерес са имали - да сме слаби, разпокъсани, разединени (Берлин vs Сан Стефано - чудесен симвор за мераците на Запада в нашите земи - мечтаната тяхна колония)

Брей тия Велики Сили, мнооого верно Велики са! Никой не се сеща, че заплахата за всичко и всички идва от нас и само нас - а те действат! Хиляди, милиони интелигентни хора по цял свят стават сутрин и си лягат (на другата сутрин) с една-единствена идея в главите - как да ни пречат на НАС... Та да не сме конкурент на Американската, Руската, Европейската, Китайската, Японската - че дори и на цялата световна икономика взета заедно... Щото ако ни оставят на мира - ей, тогава ще им покажем на всичките бе! Ще се прекръстиме от България на Г-1, а в разширен състав ще заседава Г-2 - България и Останалия Свят...

Защо заклеймиха специалиста Първанов, като големите лайна ги насра пожарникаря, а Трайчо ги размаза! Поредния невинен пада в жертва на неграмотността, алчността и предателствота на това правителство!

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: "с подписаното споразумение до 1 юни тази година двете страни трябва да парафират окончателен договор с определена цена и без да са ясни критериите за безопасност. Не е ясно и какви допълнителни разходи ще добавят те към цената на централата, нито каква ще е тя. АМ НЯМА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕНА И ПОСЛЕ: "Това само по себе си за мен е безсмислено и е глупост, защото ако до тази дата не сме се разбрали - кой е виновен? Коя от двете договарящи се страни е виновна, че не сме се разбрали?", попита министърът. " ТАКА, ЧЕ НАКРАЯ ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА ;) ИДЕАЛЕН ШАНС ДА ПРИКЛЮЧИМЕ С БЕЛЕНЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ИЛИ ДА СЕ СТРОИ НА НОРМАЛНА ЦЕНА ОТ ПОД 4 МЛРД ЕВРО ПРИ ИЗГОДНИ ЗА НАС УСЛОВИЯ

браво Трайков

Аврора, ти агент на КГБ ли си? Какви ги говориш? Чии интереси защитаваш, българските или руските. АЕЦ Белене НЕ ТРЯБВА да се строи! Този строеж ще зароби поколения напред с дългове и плащания в България. Зад този строеж стоят само огромни лобистки интереси и комисионни! Този договор е едно национално предателство! Да не говорим за потенциалните опасности от ядрената енергетика.

Българино, как ще оцелее народа, българския, не циганите и турците или ще стане вместо България, Раджистан? Явно, че омразата ти е по-голяма от мисълта! Явно не си българин, а евреин като Младенов и още много такива като него в българския политически елит.

Тъпако след 15 години циганите ще нараснат двойно, а тока пак ние само ще плащаме. За какво ни е ток, който няма да има пазар дори и у нас.

Та историата е такава: Първанов подписва разбира се с разрешение от Начальника, но с условие да иска комисионна. И то голяма. Получава я. А на другия ден Начальника се събужда и "изненадан" от стореното го уволнява. Дава го на ДАНС и те установяват комисионната и я вземат за държавата. Така Начальника връзва бюджета. Държавният бюджет, а може би и личния... Пък ДАНС нека си разследват за националните интереси..То и гаргите разбраха, че те ще се занимават и взеха та отлетяха. Министър - абсолютен аматьор!

съд и доживотен затвор за Първанов. преди това сто тояги на голо на площада. задължителна промяна или отмяна на споразумението.

Едно голямо театро се састоя вчера- Докато се водят стратегически преговори ,министъра Трайков ухилен до уши прави автородео в компания с Фандъкова с три електромобила купени от някой си.

Винаги съм знаел,че Трайков е съмнителен.Всъщност той е руската пушка и поставено лице на сирищника.

Искам да споделя моето скромно мнение.Не вярвам,че Първанов е подписал току така договора,без нечие нареждане,и без огромна комисионна,да речем 10%от тези 11 милиарда.Друг е въпросът,че в Белене трябва да се строи,но не АЕЦ,а нов и по-голям затвор за всички настоящи,бивши и бъдещи предатели на българските интереси и суверенитет и пладнешки крадци и разбойници

Отвратително! 90% от българските мъже са безпомощни мишоци, готови да клекнат пред всеки. Срамувам се , че съм българка. Надявам се, че всичко това не е някакъв театър на правителството, за да се скрие зад този нещастник Първанов. Иначе напълно подкрепям действията на министър Трайков!

Браво! Мъжете да градят деомокрацията, в която после жените да управляват. Сигурно това ти се струва идеалния вариант. тук акцента на мъжете просто не звучи сериозно. А за театъра не се и съмнявай.

Първанов никога не си е поставял подписа, без да му се плати! Предполагам, че и на сватбата му жена му е платила, з да се подпише! Така че, Бойко просто извъртя и министъра и всички, а Краси дори и да не цъфне като шеф на нещо, вече може да се пенсионира .. И той и внуците му! А като се знае за връзките му в ДАНС , познайте , какъв ще бъде резултата !?

Аз не мога да разбера защо си мислят някои хора,че със строителството на Белене тока ще е евтин и второто нещо след като централата ще е руска защо се заблуждават ,че няма да сме вносител на ток,след като централата в Белене няма да е наша...Какъв олигофрен трябва да си,за да не го разбираш това нещо...????

а на кого ще е централата според теб? естествено, че ще е на българия. нали затова средствата се отпускат от руснаците като заем! аз лично не виждам проблем да се вземе заем от руснаците, след като могат да се взимат такива и от евреиската "световна банка" отвъд океана, която е доказан световен душманин.

Най-големия олигофрен си ти и другите, които мислят със задниците си, като пожарникаря и свитата му. До сега да сте видели нещо добро от ЕС и НАТО? Що не направите рекапитулация от Костовистите насам, колко пари е внесла в чужди касички България и колко е получила?! Агентите на Уорлик - вън от България!

jizast

Ама и ти си един инфантил... що се излагаш да пишеш по форумите...

Милиционерът предаде България!

Личи му от всякъде на бат Бойко, че няма и грам интелект.... Да не очаква някой да му повярва, че някой друг е виновен, че е подписан договора.... Хората не са балами г-н Борисов! А вие с парите, да не би да мислите, че ще векувате? С пари или не, човек рано или късно умира и след това настава съд! И тогава какво да не би да ви спасят парите, връзките, приятелите или гузната ви съвест или лъжите, с които си служите? Страх от Бог е начало на всяка мъдрост! Всеки самозабравил се, рано или късно си плаща за греховете! Няма нито скрито, нито покрито, нито забравено, нито невъзнаградено, нито неотплатено! Кой се опитвате да излъжете, че шефът на НЕК е виновен, а вие съвсем случайно се оказахте заложник на неговото решение? СРАМОТА

Като папагали повтаряте развитие, енергетика, независимост! Какви са тия празни думи - някой да е живял независимо, да знае какво е просперитет и колко просперитета има - трупането на нови и нови вещи просперитет ли е! Измислянето на нови вещи просперитет ли е! Построяването на нови атомни централи просперитет ли е! Има стотици построени централи в света и би трябвало да сме сто пъти по-щастливи и проспериращи като вид! Май става обратното - света съвсем се сдухва! За 20 години количеството вещи около мен нарасна неимоверно - хипермаркети, коли, пълни магазини - изобилие ни залива, направо ще ни задуши! А хората по-намръщени и нещастни! Що бе - нали просперитет!

Не преставам да се чудя как се пените "за" и "против", след като всякакви чиновници и политици ежеминутно ви показват, как изобщо не се интересуват от вас или от държавата! В тази игра ние сме само зрители - не знаем нищо от първа ръка, но говорим сякаш сами сме водили преговорите и писали договорите! Всеки който е бил поне малко във властта ще ви каже, че там е един друг свят в който малките хора са мъглив фон, обща маса без особено значение - малките момченца продължават играта вече като политици и държавници! Малцина са истински водачи и имат огромната енергия и ум да преодолеят егото си и да работят безкористно за другите!

Все пак, все още, все някой се пени, ако всички, за всичко реагираме, като вас и просто апатично зяпаме, съвсем сме загубени. И без това сме един доста инертен и глуповат народ, който колкото повече го мачкат, толкова повече оправдания да не си търси интересите си намира. Ако бяхме народ на място, поне щяхме да се опитаме да изразим публично мнението си, да се бориме за позициите си, в края на краищата ние сме работодателите на управляващите, те би трябвало да зависят от нашата воля. Дори не говоря само за този проблем, а за всички, те не са малко. Ако за всичко, за което ни настъпят, нашите т.нар управници, ние излизахме на улицата и настоявахме на своето, нямаше да бъдем просто зрители за всяко нещо, все някъде, все нещо щяхме да постигнем, а това нямаше да е малко. Уви много хора разсъждават, точно като Вас, затова сме и на това дередже, ако всички и вие включително сме на улицата, вече ще сме много и ще сме силни, а не шепа демонстрантни, на които и вие, подмазвачески и властоудобно се подсмивате, защото са малко.

Уви, не си разбрал написаното! Именно за безсмислието на празното дрънкане по форумите говоря - това е пилеене на енергия без конкретни действия и резултат! И сто пъти да напиша "да излезем на улицата" резултата е никакъв!

Колко пъти сме писали и чели такива откровения до втръсване - всеки повтаря "трябва да протестираме", "трябва да се борим"! Резултат обаче няма - което показва, че човека е прав - паленето по форумите явно не върши работа! По-скоро има обратния ефект - хората се навикат и напсуват в мрежата, изпускат парата и забравят да действат!

това си е едно активно мероприятие! само глупак може да се хване на тоя номер!! вижте го тоя шеф на нек!! та ние му казахме да не подписва, а той -подписал!! Нц Нц НЦ! - тея от ГЕРБ ни взеха за мезе!! сега (както и бившия шеф на фонд "Земеделие") бившия вече шеф на НЕК ще бъде изпратен на "заточение" например в Швейцария!! ха ха ха

Само ГЕРБ-ОВЦИТЕ от форума вярват на това театро. Следете жизнения път на Кр. Първанов. Май ще се случи както с бившия шеф на фонд "Земеделие": за наказание Миро Мършата го прати в Брюксел.

ЗА ТОЗИ "Модерен" ЕНИЧАР - АНАТЕМА!

"Ледовете се разчупват, господа съдебни заседатели!" Май вече стана ясно къде наистина са предателите - в разпределителните дружества, съвместна собственост на развити държави от ЕС и българската държава, или в ГОЛЯМАТА ЧЕРНА ДУПКА - НЕК! Явно огъня по ЕРП-та досега е бил за заблуждение. За неосведомените - крайната цена на тока се разпределя както следва - 16,7% ДДС, 13% за ЕРП, 70% за ГОЛЯМАТА ЧЕРНА ДУПКА НЕК! Питайте НЕК и Семерджиев къде потъват парите на хората за тока! Питайте защо Слънчев бряг остана без ток лятото - защото падна далекопровод на НЕК, неремонтиран 35 години! Питайте защо НЕК няма капацитет да присъедини производители от ВЕИ! Питайте колко персонал има НЕК и с какви средни заплати са? Питайте защо в подстанциите в Европа няма жив човек, а в тези на българската НЕК има даже длъжност градинар! Питайте колко и какви са почивните бази на НЕК иза колко жълти стотинки се почива там! Защото освен заплатите, се харчат и цели 25% върху тях за такива "социални и спортни" мероприятия! Питате, ама няма кой да ви отговори - ЧЕРНАТА ДУПКА поглъща всичко!

А бе тикво,преди да разтрелваш научи по-добре българския език!С тази неграмотност "разтреляния"си ти!

Аз мога ли да попитам какъв е този Министър, който е бил с ясното съзнание, че някой може да превиши правомощията си и въпреки това го оторизира да присъства на такива срещи? Как точно му е било забранено на Трайчо Трайков да се подписва такъв документ? Ако има ясно описано пълномощно, което изброява какво точно може да прави и какво не въпросния господин, както и реалните последствия при нарушаването на тези правомощия мислите ли, че тази "голяма беля" щеше да бъде факт?

всички руски подлоги и балгарски национални предатели трябва не само да бадат уволнени от даржавна служба, но и садени и затворени на топло. трябва да се започне от гоце.

По-добре си стой, там, където си! Не са ни нужни неграмотници, които не знаят, че в нашата азбука има и буква "Ъ"!!!

Кой щял да я плати! Е, как кой абдалите, дето налапаха бойковите мухи и заради тях и ние. Какъв пиниз утре ще разиграе баш Тиквата. Тръпна в очакване на следващия цирк.

Само уволнение не е достатъчно за тоя национален предател Първанов! Ако действително този договор е подписан едностранно от бившия вече шеф на НЕК без разрешение от правителството, то този договор трябва да бъде обявен за невалиден и руснаците да се разкарат от проекта веднъж завинаги! Сега ще видим до колко правителството държи на страната си, ако не отхвърлят този договор ще е голяма грешка!

Може и бушон да е Първанов, но така ства по-добре за България! Така ще можем да построим АЕЦ Белене, напук на Уорлик и американофилите, ще имаме сигурна и евтина енергия и няма да ставаме заложници на Цветелина и други скъпи и вятърничави енергоизточници!

Освен това, ако все пак допуснем, че не е преднамерено подписване, за такъв гаф, който е част от поредица такива, правителството веднага трябва да си подаде оставката. Оставка на правителството трябва да има естественно и ако подписването е преднамерено, което едва ли някои някога би могъл да докаже.

Той е просто поредния бушон,който е трябвало да изгори! Но истинските виновници за мизерията в която живеем са все още в управлението на България ! Срама нямат

Гнусни национални предатели! Сега и дребни циркови номера ще ни играят, кой им пак нещо голямо в гащите направил. Жалки продажници.

Какво се чудите, след като Б.Б. каза, че АЕЦ Белене ще се строи? Ред е на Бургас Александруполис.

Тези неща трябва добре да се проверят. Едва ли този Първанов има права и с това, което е подписъл да сме задължени да строим аеца.

руските мекерета продадоха българия и българите за някоя друга мръсна рубла,.......

След като Трайков и Борисов имат претенции за подписаното, те къде са били? Каква по-важна работа са имали та те не са отишли? Много ги обичам тези с претенциите, които пращат някой друг да им върши работата, защото ги е страх, пък после го оплюват и си мият ръцете с него. Не този Първанов, а Трайков и Борисов трябва да си подават оставките за ситуацията!

За това народната фразеология е казала: "Да вадишкестените от огъня с чужди ръце!"

Едно руско мекере по-малко........така се гради независимост. комунетата подарък на Путин!

Помпай трайчо рейтинг за президент. Пълна циркаджийница.

гледам 5 тиквеника тука аплодират думите на министър траиков, като безрезервно приемат думите му за чиста монета. питам се защо ли е така? при положение, че всичките ни съседни държави строят и искат да строят ядрени мощности, а само ние даи да не строим, и то при положение, че нашата ще излезне на наи изгодната цена!!! а защо не се замислят че именно съседна турция строи 4 реактора. да не се окаже после че честната партия "на новият морал" :))) вече ни е продала и ни е направила енергиино зависими от нашите любими съседи?! и от това естествено ще се облагодетелстват и енергоразпределителните аидуци, които са "бивши" шефове на министър траиков! а позицията на някои като иван костов че имало вече 3 случая със инциденти със ядрени централи, да не забравяме че 2 от тях са именно със американски реактори, а именно те, от "уеистингхаус" са се засилили към козлодуи?! поведението на министъра е абсолютно неадекватно и от него прозира личен интерес и слугуване на чужди интереси! така че тези душици като "калитко" нека да разсъдят малко а не да се държaт като депутатите на боико борисов.

Че Белене трябва да се строи няма спор, въпроса е на каква цена и кой ще я плати!

Какво се обяснявяш, я си кажи направо "КПСС-БКП!".

Ти го кажи на ингилиски, че така сам не си разбираш, Биги Брот.

Че по-голям тиквеник от тебе има ли, бе тъпанар? Нашата няма да е най-изгодна и ще струва като Турската. Руснаците приказват за над 8 млрд, а до края на строежа може да отиде над 15. Това добавя по 30 ст/кВт към производствената цена. Ще плащаш ток по 50 ст/кВт ли? А и Турция НЕ СТРОИ, а само има планове, които могат и да не станат. До 15-20 години производството от ВЕИ при "домашни условия" вече няма да е проблем. Тогава ще си тикаш тези реактори отзад- знам че ще се поберат без проблем, мазен.Колкото до реакторите: да случаите с US реактори са два, обаче този в чернобил се явява колкото 20 такива, а и друг е въпроса, че Американските са окло 10 пъти повече от руските, т.е. вероятността за авария е 10 пъти по-голяма. Виж къде се строят руските в Виетнам, Турция, България и Китай. Дори Арабелите си поръчват Корейски реактори, а не Руски. А Руснаците се хвалят, че реактор 1000 МВт струвал по-малко от 2,3 млрд. долара- под 1,5 млрд евро. А тук се опитват да ни ги пробутат на тройна, че дори и четворна цена. Хвалят се че си прибирали горивото, а тук ние ще си го кютаме.

ПОЛИТИЧЕСКИ БОРД за България, ВЕДНАГА!

Аз пък казвам директно към Брюксел да ни прикрепят. Явно българите сами не можем да се управляваме и да си пишем сами законите. Ако това стане със сигурност скоро ще имаме минимална заплата около 1000 лева - бас ловя. Който не одобрява предложението ми страда от фалшив патриотизъм и обожава да се примирява цял живот с 300лв на месец.

евала и аз мисля така отдавна трябваше да стане това но на някой не и отърва и не ни искат в /европата/

Янките може да се гневни, франсетата може да са гневни, че не им капнахме и не ни шътнаха, ама на'! Планетарният полсаник бадева се юрка да ни нарежда как да зависим от некакви си американски разкопки за "шихтов газ", бадева вождът на СДС и някакъв некакъв неизвестен мухъл "комисар" се потиха та затриха предсрочно реакторите ни, бадева си хвърляха капите, че от износители на енергия са ни превърнали клиентела... То на цял народ му е ясно, само на управляващите им е притеснително, че неудобно някак си пред новогосподарите от "великите западни демокрации" да си следваме интереса. Зер цялата ни история са прекроявали именно те, пък сега ние да си подписваме каквото си искаме... Възмутително, ах, възмутително... Жив скендъл, чакаме нота от Световното правителство...

Що бил подписал този човек? Ми да кажем, щото е в интерес на страната ни.

На твоята страна - определено. На моята - не.

Ти ли беше "Fromнезнамсикъдеси", дето заливаш с пропаганда я от "Джърмани", я от кати, я от тук-таме... Пфу!

За кой ли път се питам този министър Трайков български министър ли е или френски, или канадски, или какъв?! К. Първанов е експерт-енергетик и на него му е ясно, че атомната енергетика няма алтернатива в страната ни и че Белене трябва да се строи и ще се строи - съгласно договореностите, постигнати и подписани по-рано тази година от премиера с Путин. Въпросите бяха само около осигуряването на финансирането и откъде ще дойдат кредитите, а не дали изобщо ще се строи. Тъй като Трайков все не може да разбере за какво става дума и какви са точно цифрите - макар че му ги казаха около 120 пъти, ние се мотаем, а руснаците са поръчали реактора и други агрегати на АРЕВА и другите фирми - западни, които също участват в процеса. Не може това размотаване да трае вечно - докато Трайков се накани да се осведоми. КП е прав, а Трайков е сътворил поредния си гаф - да го махат вече и да се строи нещо в тази държава, стига сме се мотали! Толкова работни места за специалисти ще се отворят, да не говоря за другите предимства, които ни дава атомната енергетика на Балканите!

Парите за построяването на АЕЦ "Белене" ще ги дадеш ли?

Единствено Трайков от цялото продажно правителство разбира, че строежът на АЕЦ Белене ще загроби България. Тази централа въобще не трябва да се строи. Атомната енергетика е на път да стане отживелица.

аврора защо не вземеш да си грамнеш някои залп в празната глава.ако не можеш аз имам един прятел ловджия и тои ще ти удари една пушка.балгаря вече не е в савецкия колхоз и не е без значение какво ще се строи и кои ще плаща и за голямо щастие решенята не се взимат от путкин и по-малкя от него евреичик медведев. имам само един вапрос :всички червени ли сте толкова тапи или така ви е наредила партята?????

Че кой е против ядрената енергетика. Ние сме против руската ядрена енергетика в България. Подлите Руснаци не трябва да бъдат допускани по никакъв начин в ЕС.

За човек носещ фамилията Първанов е удоволствие да служи на интересите на Русия, дори това да е в ущърб на целия български народ.

И тоз Първанов като другия - руски подлизурковци и предатели на национални интереси. Евала на министър Трайков за думите му относно руския натиск. Добре че има такива министри в Боковото смешно правителство. Белене в Москва - не тука!

а защо вярваш на траиков и борисов? даи една причина поне след като видя за какво крадене става дума и при тях? само че те са хитри, и манипулират такива тикви като теб само с една проста фраза" руска зависимост"! а ти сиромаха като нямаш мозък да разсъдиш и се пениш до ушите! не става само с ядене, и акъл трябва!

То при тебе май акъла е заменен от злоба!? Въпроса е злобата от завист ли е или че те отбиха от хранилката!

А откъде искаш да те натиснат - отвъд океана ли, глупако глупав

Шменди капели. Ченгеджийски шашарми. След като няма пълномощия, това , което е подписал валидно ли е?

Още малко и тея сегашните ще ни разпродадат на парчета докато седим и блеем.

АЛЧНАТА "КОМУНИСТИЧЕСКА" ПАСМИНА НЕ СЕ НАКРАДЕ И НАТЪПКА...

ОЩЕ МАЛКО ЩЕХМЕ И ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ< НЕ ВИКАЙТЕ САМО ЧЕ НЕ Е УГОВОРЕНА КОМИСИОННА!!!

много се радвам за белене, а вие балуци някои ден сте сте благодарни на парванов за това

Е, НАДЯВАМ СЕ ДНЕС ВСЕКИ ДА Е РАЗБРАЛ КАКВИ СА МАЩАБИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИТЕ ВЛИЯНИЯ В СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА. ДА СИ КАЖЕМ НАПРАВО - МАФИЯТА НАСЛЕДИ СЛАВНИТЕ ДС И КГБ. ДРУГАРИТЕ НЕ СПИРАТ МЕРАКА СИ ДА НИ ОЩАВЯТ ДО ДУПКА. НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОЙ ТУК СИ ДАВА СМЕТКА КАКВО Е ДА СЕ БОРИШ УСПЕШНО С ИЗГРАЖДАНИ 60 ГОДИНИ СИСТЕМИ.... НАРОДЪТ НИ ИСКА РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ, АМА ИМА ЛИ ВОЛЯ И ДУПЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ ЗА ТОВА? МАЙ ВСЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ СВРЪХЧЕСТЕН И СВРЪХСИЛЕН ГЕРОЙ ДА НИ ОПРАВИ САМ... НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТАКА. ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕ. А КАК, КАТО СИ ОСТАВАТЕ С МАНТАЛИТЕТА И МЕРАЦИТЕ НА СЕЛСКИ ШМЕКЕРИ..

или си си адски тъп, или си платен лицемер!

Май ти си тъп или си селски шмекер! Тя истината боли!

Със сигурност не си платен, защото кой ще даде и грош на такъв тъпанар? Никой!

Г-Н БОРИСОВ ако искаш да управляваш БЪЛГАРИЯ забрави за рУСКИТЕ оЛИГАРСИ и СЕЛСКИЯ ПЕРДАКТИЛ вальо златев И ЗА ПОДОБНИ СЕЛСКИТЕ НОМЕРА лато този за подписа

Абе тъп ,какво още искате да стане че да разберат тъпите ви герберски глави ,че точно Борисов е човекът който неможе да управлява и каруца от циганската МААЛА

аве велчев и ти ве и ти ли започна да се криеш зад чужди никоже. ти велчев с мандата на г-д БОРИОСВ ли управляваш ве шматка или с мандата престъпната троина бивша к00лиция