Коментари - Неизправен газов вентил взриви кухня в Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва гЪзЪ не е за бай Ганю, оти той мое само с тел и калчища да се оправя, а те за газта не са особено ефективни. Всеки ползва евтини боклуци като маркъчи бутилки и вентили, продавани от съмнителни търговци и т.н. Контрол няма. Китайски евтинджоси и после бомба. Отделно възрастен човек сам с газ да го оставиш да работи - бе някой може да си чака наследството. Знам ли. Алармите за газ трябва да са задължителни ама то у нас си е мутристан. Разграден двор. Газта си е бомба. Просто при нашия манталитет газта реално е бомба.

Stan Stan

Това е защото газът не е американски. Като почнем да внасяме американски газ и тези нещастни случаи веднага ще изчезнат от само себе си ! :D

Ползвате ли газ в затворено помещение задължително си монтирайте аларма засичаща изтичане на газ. Не са скъпи и спасяват животи.

Знаеш ли какво е старческо слабоумие? Американците измислиха различни еврейски фамилии, с които да го наричат. И, главното е, че то е неизбежно явление, освен ако не го изпревариш с някое друго фатално заболяване. Много е поучително да общуваш с такива хора. На форума има доста от тях.

Не всички хващат от тези болести. Има възрастни, които си отиват от старост с всичкия си!

Имам аларма за теч на газ, но се задейства само от газта на овъргаз. Доста съм търсил аларма за пропан бутан от битови бутилки и реално работещ вариант не можах да намеря.

Не човек, а желязо.