17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така! Какво ни е грижа за някакви бездомни в студа! Да ги напъдим някъде в полето, да не ни притесняват! Ние се готвим за КОЛЕДА! С шопинг!

Иначе българите сме били най-толерантните, а?? Пълна пародия и срам. Тези хора няма къде другаде да отидат. Вие замисляли ли сте се, ако сте бездомни какво ще правите?

Ами вземи си ги у вас

кризисен център в Изток, в Лозенец????? Там са най състрадателните хора.

Такива болници в други държави са извън градовете.

Като имате от мама и тате хубав старт 3-4 апартамента. Такива като нас бездомните кучета ни яли. Къде ще идете ако сте бездомен?

Тюфлеците вместо да продават дрога и да разчистват конкуренцията, да вървят там да дават дежурства. И без това само дремят в патрулките - да го правят пред центъра.

Стига глупости. Бездомните не са бездомни заради, някаква велика социална несправедливост, или неравен старт в живота. В 90% от случаите това са хора с психични отклонения, които не могат да съществуват по нормален начин в обществото, останалите са такива по избор. Защо, когато бъдат настанени в пансиони, или подобни институции продължават с клошарския начин на живот, а не си стъпят на краката? Животът не е холивудски филм с хепи енд и не всеки се възползва от подадената му ръка.

Това не е болница, а кризисен център. Т.е. в него могат да отидат бездомните от града без да ползват транспорт, да получат храна, баня и легло. Който не се притеснява, че може да изпадне в това положение, моля да продължи да плюе. Големи злоби сме ей, а в другите държави ученици, известни личности, вкл. политици дават дежурства в такива, а бизнесът ги финансира.

що лъжеш ма? Това че си затваряш очите не значи че нещо не съществува. Аман от същества като тебе

да им намерят работа срещу подслон и храна. евтина работна ръка за едните и това което им липсва за другите. Вълка сит и агнето цяло

"За ВЕЛИЧИЕТО на една държава се съди не по това колко оръжия има и в колко битки е победила, а по това как се грижи за НАРОДА СИ и най-вече за НАЙ-СЛАБАТА част от него !!!!" Те това запомнете от "триточковия"!

Сиреч ганюстана е жалка държава. Откога го разправям, ама на Ганю не му увира кратуната.

Станков, Стилиян ли ти е първото име?

"Но това са и хора, които искат този начин на живот" Евала кмете! Човек не знае какво го чака утре. Дано не ви сполети тази съдба.

Там си имат правителствена болница вече. Не върви нашенските големци да минават покрай кризисен център по пътя към безплатното лечение, може да им стане противно.

Е той си знае, че никога няма да стане жертва на имотна измама, а ако изпадне в безпомощно състояние, никога няма да стигне до кризисен център. Типове от чергата на тоя пишман кмет винаги живеят със самочувствието, че са наясно как някой, изпаднал в нужда, сам си е виновен и да се оправя сам.

Пък и да добавя - проблем му било на кметчето как бездомните "използвали квартала за тоалетна". Няма да питам къде са полицейсктие тюфлеци, от които зависи да не пикае всеки по улицата като му скимне. Ама явно кметчето няма проблем с двете незаконни цигански мини-гета, дето са съвсем малко по-нататък от кризисния център съответно посока влаковата линия и в обратна посока към "Кукуш". Избирателно си подбира проблемите тоя обществен представител, ама все пак бездомните са безправни, пък за правата на циганите си знаем как стоят нещата.

През кв.Зах.ф-ка минава само една автобусна линия на ЦГМ - 82,която се движи на голям интервал. Когато отворят кризисния център е невъзможно за работещите да ползват този автобус:вечер от ЦЖП гара посока кв.Зах.ф-ка, сутрин - обратно ,се пълни с чували боклуци и смърди ужасно. Подразбира се,че никой от пътуващите за кризисния център няма билет . И не всички са бездомници - чувал съм разговори кой от къде е пристигнал ,каква къща и семейство има.

Това са циганьори от провинцията, които трябва да бъдат върнати там, идват тук за да крадат и да са на топло по моловете.