17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ганю е дълбоко скептичен към Ковид ваксините и как страничните им ефекти щели да се отразят на деликатния му дирник, ама във въглищата не вижда нищо лошо. Също както и в пушенето, алкохола и сланината.. Кеф цена няма.

А, какъв си бе,скапаняк ???

Имаше един виц с "Не знам и не ме интересува!" :)) Та и тука така. :)) Парадоксалното е, че хем не знаят и не ги интересува, хем всичко им е ясно и държат да се изкажат по темата. Докато се оплакват, че нямат пари да си платят тока и, че не могат да отидат на кръчма, заради мерките... докато нямат пари да си платят тока...

Абе, те в управлението на ЕС не знаят какво да правят, Вие питате за обикновените граждани. Защото тия отгоре ако знаеха, сега нямаше цената на тока да се движи като махало след първия удар. Наместели са се едни кретени, без знания , които пламнат високопарни небивалици и лапат огромни заплати, и Е са отива надолу, а умните държави вървят нагоре.

чакаме списък с 'умните' държави. Гавняшка да не го оглавява случайно? Щото към 'глупавия' ЕС задължително трябва да добавиш и още по-глупавия Китай инвестиращ колосални суми в зелена енергия.

Цървули

o!!o

"Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари". Супер!

И твоя ли? Вчера беше моя... Днес чакам, ама сменям вече ника за всеки пост. Профилактично!

Дефакто тази 'сделка' е една такава далавера, с помощта на която, всичко които внасят стоки в ЕС, ще плащат така наречения 'зелен' данък. Т.е. - бюрократите в ЕС, се опитват да правят пари от въздуха. Всичко друго е прах в очите.

Не Зелена , ЧЕРНА сделка предстои. Скоро всички еко-ненорманици ще бъдат унищожени, опозорени и въдворени в съответните психиатрични заведения.

Скоро, колко да е скоро? Когато се разпадне ЕС ли? :))

Чиба бе,трол гнусен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като ударят студовете тази зима, ще видят те едно глобално затопляне ... PS: Това е същата далавера като с озоновата дупка. Някой да помни нещо за нея ...

Зелената сделка ли ? Западняците от Брюксел искат да предизвикат ЕНЕРГИЙНА КРИЗА в България. Искат да ни оставят без ток. Това е !

Глобалистите искат да предизвикат Световна Енергетическа Криза. Бюрократите в Брюксел, са само част от схемата ...

Не мисля, че някой се цели точно в България. По-скоро ние ще сме едни от потърпевшите.

една хиперболизирана измислица, целяща форсирано човечеството да се тласне към последният етап от съществуването си. - цифровизацията, която е в основата на разрешението! Хиляди жени на по 40++ с деца или без, щъкат в нета, защото той им създава оптичната илюзия за "огромен избор" в търсенето на "великият мъжкар" който ще дойде точно тях да оплоди.... Ей тва създаде Цифрата - пълен разпад, наречен обаче "еволюция"

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Зелена сделка без Азия и Африка е все едно да копаеш дупка в морето!!!

Пак реве че няма кой да му работи...

КИТАЙ е основен замърсител. И в Русия яко замърсяват, но са с много гори и имат право. За Китай не важи!

Кога пък Русия не е имла право да не важат правилата за нея? :)))

КВА ЗЕЛЕНА СДЕЛКА, КВИ 5ЛВ? УМРЯ!

ТРЪМП ИДЕ НА БЯЛ КОН И ЩЕ ИЗМЕТЕ СКОРО ВСИЧКИ ЕКО-МИНДИЛИ

10+

Кога??? Че вече сменихте толкова дати, че не мога да ви следя. Последно май беше август, след това средата на август и след това до края на август. Сега нова дата ли са пуснали? Колко пъти трябва да не се изпълни едно пророчество, за да спреш да вявраш в него? п.п. Щото Байдън щяха да го арестуват на 20 януари, ако си спомняш, след това и март се спрягаше за завръщане и изобщо, обещанията за нищо ги нямате.

Естествено , че няма да ви информират. Тиквата спря всякакви проекти за зелена енергия, въпреки че отдавна знае , че трябва да затвори тецовете. През това време цяла Европа строеше ВЕИ. Причината Тиквата да прави обратно на целия ЕС е много простичка прозрачна и прозаична . ВЕИ се изграждат от хиляди инвеститори, а Тиквата иска да наложи ядрени реактори , от които ще спечело само той няколко олигарха. Затова индустриален гигант като Италия се осигурява енергийно без нито един ядрен реактор, същот става и в Гемания, а лилипут като България ще финансира мафията с нови ядрени инвестиции.

Интересно. Ще видим какво ще се случи.

От една година се боря да сложа 30 кW на двора или покрива и няма насмогване на исканията,а ЧЕЗ не бърза условията се поставят едно по едно и за всеки отговор има срок от поне две седмици. Всичко е направено така ,че малките хора да не могат да се доберат до слънчевата или вятърна енергия. Спънките са безкрайни, по телевизията говорят ,че стимулират хората. Ха ха ха . В америка имат 30% възстановяване на вложените средства, а тук има спирачка на всеки ъгъл и зад всяко бюро.

Параграф 22!

Много ясно, защо да спечелят хиляди българите като теб от зелена енергия , а не Бате Бойко вместо всички като ни натресе една нова ядрена централа.

Колко десетки квадратни метра двор или покрив имаш за да можеш да сложиш 30kw слънчеви батерии????? Гледам коментарите са с огледало на простотията и липсата на каквито и да е знания по темата. За начало-ако си ги слагаш за тебе си, не ти трябват нито чест нито никой. Ако искаш пък да ги сложиш и да продаваш ток, тъкмо ти трябва държавата А чак след това ЧЕЗ. Ама ти дори и това не знаеш. Да не говорим че нямаш ни най-малка представа каква помощ със слънчеви батерии трябва да направиш за да получиш тия 30 киловата.

Ако ще ги слагаш за собствена консумация няма проблем, ама ти искаш да продаваш ток на ЧЕЗ. Е как так на краставичар ще продаваш краставици и то на по-висока цена, отколкото той продава на другите ?

Така е , екофашизъм в действие заради зелените им еврогейски болни мозъци Трябвало да станем вегани , са спрем да ядем месо, да чакаме слънце да грейне за да имаме ток , да караме в най-добрия случай отвреме - навреме скопени електрички на батерии и да не шаваме много-много по екскурзии със самолети и рейсове. Мерси от подобна зелена сделка. И това докато останалия свят , вкл. и Щатите, напредва в производството и повишава благосъстоянието си

+++++

Индия и Китай произвеждат и бълват въглеродни емисии , а евроджендърите тероризират населението в ЕС със зелена енергия три пъти по-скъпа от въглищата и електромобили, които са просто едни недоразумения на колела , неспособни да изминат повече от двеста километра с едно зареждане в най-добрия случай.

Какво има да се информираме? Щом са замесени държава и институции, значи става дума за мафия, крадене и лобизъм. И пак по тая причина, резултатът ще е обратен на прокламирания.

Не сме информирани може би защото е загуба на време и ресурси!? Ще струва на всяка нация стотици милиони и десетки хиляди работни места за несигурна алтернатива на сегашните източници на електроенергия. В името на нещо което е окачествено като голяма заплаха макар с времето да се вижда, че не е точно така! Нали ужким голямата озонова дупка беше голяма заплаха за човечеството ако бързо не преминем на зелена енергия? Е накрая се оказа, че тя сама се затвори без да се влияе от това с колко сме намалили вредните емисии!?! Щата Тексас е на най-зеленият щат в Америка и въпреки това по миналата зима за около седмица бяха на студено и без ток. Защото фотоволтиците, перките и самата електропреносна система ЗАМРЪЗНА. А след това за същият срок от време през лятото остави хората без енергия тъй като електропреносна система не издържа на жегите! Немците до преди известно време се хвалеха как 50% от енергията им идва от ВЕЦ-ве. Е в крайна сметка се оказа че без газа ще са подкривата круша и това колко зелени са няма да допринесе положително на нещата. От друга страна тази година съдът на Франция осъди нацията за неспазване на мерките на "Парижкото споразумение" на стойност 100 млн. Но иначе именно те мислят най-много за климата след като създадоха това споразумение!?

И в същото време говорят за зелени политики ...!?

Да, за съжаление мотото на четвъртата индустриална революция и масовото преориентиране и инвестирането в " нови зелени технологии",е - отсечи дърво, набучи фотоволтак или ветро генератор на негово място..

Работа Лапат се милярди от едни хора който са яхнали вълната.На САЩ не им пука, а Китай пройзвежа,80% от соларите и ги пробутват на Европа без да си ограничават икономиката.Към2050 Г Европа ще е независима от др.източници и зависима от слънце , вода и вятър което си е вятър работа

Горчивата истина е,че 80% от замърсяването в ЕС е от ДВГ МПС!

Целта на “зелената сделка” е минимум десетпкратно поскъпване на ток и горива. Време е за война, иначе ще ни разкажат играта…

Лъжат хишората за климатични проблеми и събират пари от въглеродните емисии Каква е вредата от литиевите батерии. Спират ли ветрогенераторите естествените течения. Мълчат . Ал Гор направи огромни пари от вятъра но вижте изследванията в Норвегия и Холандия

Вместо да се правиш на глупак разкарай таралясника и си купи електромобил!

И да говориш за " зелена сделка" ....психопатски шизофреници и фашизоидни убийци на живота на земята....Ама Господ ви е обещал вечен преспи в ада с плач и скърцане със зъби

100000+

60% от българската електроенергия се произвежда от ТЕЦове

Ако глупака Боко не бе спрял АЕЦ белене сега този процент щеше да е много по-малък!

Никакви зелени сделки...

просто разсъждение: Промените в климата са най-сериозният проблем (така говорят всички), в същото време не се строят атомни централи, а се довършва ГАЗОВА тръба с огромен дебит (СП2) и Германия дърпа шалтера на АЕЦ-и вместо на въглищни централи. Сега се пита къде е логиката? Няма такава, и затова всичко е политизирано до козирката, защото тук има АДСКИ много пари. И ако реално прогнозите за апокалипсис се сбъднат, то вятърни мелници и слънчеви панели няма да ни спасят. Германия от 20 г е в тоя "енергиен преход" и досега не е приключил. А, да. На всеки 20г всичкото перки и панели трябва да се заменят с нови такива.

Щото другите централи работят без поддръжка. :)))

Тока стана скъп,газа скъп, парното скъпо Ще горя дърва от гората. Парцали и гуми.

ликвидирали енергетиката на страната в затвора Превърнаха Бг от високотехнологична държава по време на комунизма в страна от третия свят без производство Евроатлантически престъпници Сър Джон.

Искат пак да ни поробят. Платени роби за жълти стотинки

Че как да са чували хората, като Бойко се беше подготвил тихичко да усвои парите и да настрои фотоволтаици. Впрочем схемата му е позната от царя и Станишев, когато станахме първенци по ветрогенератори.

Чао, чао, Румене!

Го

Зелен преход за България означава след като затвориха 50% АЕЦ сега да затворят 100% ТЕЦ. Резултат - внос на ел. енергия от Турция на каквато цена те кажат и съответно затваряне на остатъците от производството в Бг.

Нека направят включването на соларни панели в мрежата лесно. Зелена енергия е даване на пари не са пестене.

Тя ако беше полезна щеше да има стимули, не пречки.

при капитализма, независимо от това дали ще са зелени, ковид ваксинации или каквато ще да е друга имат единствено за цел трансформиране на финансов ресурс от едни джобове в други. При капитализма всичко е стока и с всичко се търгува, а хората са стока. Техните мечти, надежди и вярвания също. А природата отдавна е вид актив за осребряване

Под зелена енергия разбирам, ядрена енергия, модулни реактори, ако стане евтин студен синтез, без въглища,дърва

Все ние сме били нецивилизовани, все ние сме недоучени, ние сме ганювци, ние сме племе от 80% дебили ... и после идва сметката за ток и лъсва цялото лицемерие! Аре бе, що не му пъснете безплатен ток на глупавия Ганьо. Ще се прекръстя ако трябеа ..

За съжаление сте прави

Не можеш да се бориш с природата! Можеш да се приспособяваш.

Кого сте интервюирали,ако смея да питам? Чиновниците по жълтите плочки в София и прочие безполезни паразити ли? Не съм видял още нормален човек да повярва на всички глупости, с които ни пълните главата. Примерно с един от последните шедьоври как миналият септември у нас бил бил най-горещият в историята. Сякаш не помним как сме ходили на море през септември и октомври...

Помня месец октомври ставаше по 30 градуса. Пчелните ми кошери стояха с магазините, не съм ги махал.

От години насам