Коментари - Не са спазени изискванията за изкопни дейности, установи проверката на инцидента в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест безхаберност,немърливост и некомпетентност. Характерно за нашите балкански ширини. Уви,в много отношения сме по-зле и от африканците.

Какво укрепване бе калинки. То ако се укрепва всеки изкоп кога ще се направи тази канализация.

Поредното нещастие което трябва да се случи, че някои да вземе да си свърши работата. Колко асансьора паднаха докато започнат да ги проверяват . Същата работа

В нашата любима кочина няма инспекция по труда. И никога не е имало.

Инспекцията по труда фактически съществува само по документи.Отчитат че провеждат инструктажи и правят проверки,но реално не извършват контрол.

Строителните фирми е да наемат трайно безработни от селата,без никакви умения за да им се плащат ниски заплати.И после да ги изкарват като овце на протести.

Строителни надзори , инспекции и всякви други като резачи на лентички на високи държавни постове много обичат две неща ..... агнешко и процен в чекмеджето !

Не е иззета книгата за инструктаж.За да може да се попълни и изпълнителят да се оневини.

Така е в Готъм сити! Още двама си отишли - голяма работа!

Строителен надзор няма, няма контрол по условията на труд Инспекцията по труда никаква я няма а и Кмета за да мине по-тънко наема абсолютни аматьори за тази работа!

Така е, братчеди! Капиталът не с интересува от вашият живот, а само от парите. Но, продължавате да упорствате и да не разбирате елементарни неща. За което ще заплащате с живота си!

Така е като няма строителен надзор. Ако фирмата знае, че може да бъде проверена и солидно глобена, няма да претупва и спестява. Докато сме страна на беззаконието и хората масово се радват на този факт, ще си останем бананова република.

Стрителе надзор има, но само на хартия, колкото да вземат парите. И банани нямаме.

На една потомствено дебилна популация виновни са й комунизма, капитализма и цялата вселена. Никога няма да заподозре собствения си увреден генетичен материал.

Не били спазени изискванията за укрепване, а къде е стоителния надзор, къде е спала инспекцията по труда ? Къде е спал възложителя община Перник. Много чиновници, но те само търкат столовете и си взимат незасужено заплатите. Били правени някакви проверки за трудови договори някога, ами трудовите договори не спасиха работиците, бе тъпи калинки.

При капитализма, ЕСъту,Отанско е тъй Банани банани банани банани банани банани банани

Няма строителна компания в България, която да има респект от Надзора на обекта. Възложителите, било община, ВиК оператор или МРРБ използват надзорните фирми за касички. Резултатът е видим: изпълнението е некачествено, а смъртните случаи са чести (припомням и този он Русе). Последствия за възложителите, изпълнителите и надзора няма. Лека пръст на починалите!Дано Възмездието достигне виновните!

ПРИ КАПИТАЛИЗМА ВОДЕЩА Е ПАРАТА И НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ (никой не се интересува от състоянието на раята) ЗА РАЯТА!

крадлива фирма на дпс печелеща поръчки навсякъде и обикновени бачкатори борещи се за хляба това е капитализма казал го е Вапцаров ха сега дайте Вапцаров на македонците понеже бил комунист и ви каза истината

Откъде ДПС в района? А фирмата има две страни: шефа и слугите му. И двете са виновни.

фирмата е от Абланица далавертата на дпс и герб

Докато има съгласни да работят за минимална заплата, ще се плаща минимална заплата!

Хората са насилени от алчните престъпници.

Капитализмът убива

е? Убиват само същностите в човешки тела на дадена територия.

След ВиК ремонт, улиците приличат на херсонслите. Дори по зле. Копаят, хвърлят малко пясък отгоре и изчезват. Този " стил " на работа на водното е от десетилетия. Вода по 4-5 лв кубика и пълен хаос след тях.

Много окрадоха мен и моето семейство. През периода след 2000 -та година до днес.

Щото Украйна по-добре изглежда

Каквито хората, такива и градовете им.

контрол

Най-големият. От страна на крадците. На вода, въздух, Природа, Земя и Живот.

бог да ги прости загиналите. А на работодателите и на възложителя - строги наказания. Но едва ли. Така е в България - по зле е от Африка.. Никакъв контол, никакъв строителен надзор.

кървавите пари през коледните празници. Не просто прасе, а цели двама мъртви човека си доставиха за коледната трапеза. Както и да го гледаш, логично така се получава.

добро утро. в България трудовите злополуки със смъртен случай са 2 пъти повече от тези в ИНДУСТРИАЛНА ГЕРМАНИЯ! тук се мре, това е прокълната земя, която иска кръв

Има все още надежда за теб, хапчетата сега са по-добри от всякога !

Не ми се щеше да повярвам на това, когато ми го казваха възрастни мъдри хора. Сега ми се плаче. Обаче, ще чистя българската земя от Злото, доколкото и както мога.

компетентен професионалев извод! Ами тогава слезте вие и покажете с лопатите как става! Лично видях как се "полага водопровод" /разрязаха набързо надлъж улицата без никой да провери в обищана плана и картите, после разбраха, че от едната страна имало....подземна телекомуникация, и се преместиха по-навътре и отново разрязаха..../, да подминем пълните с вода над двуметрови трапове и купищата кал, чакъл и др. разхвърляни ватериали, но видях как еидин работник просто не се виждаше, беше пратен долу и му крещяха къде да копае със съответните епитети, а момчето се паникьоса, без каска дори.....

Защо пък реши, че общината знае къде какво има ппд земята ?

В общините има подземен кадастър...

Като гледам сградата от снимката все едно сме в Херсон.

Като гледам снимките - у нас положението е по-зле, отколкото в Херсон...

Много ясно че не са спазени, то ако вземем да спазваме изискванията дори плочка на тротоар не може да се смени.

плочката. Със друга, по-голяма и вертикална. С надписи. Там, където е тихо.

Няма и да намерят. Никой за нищо не евиновенн по тия земи.

Има възмездие. И то е по-точно от всеки човешки закон.