Не е имало взрив на газова бутилка в жилищния блок във Варна

Част от живеещите в блока са евакуирани, други могат да обитават домовете си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

надето - имало е взрив лилито - нямало е взрив!

Помните ли приказката "Стрижено косено" Спора бил тревата стриже ли се или се коси. ....И накрая давещата се жена с вдигната ръка и с пръстите си показва " режеща ножица" сиреч тревата се стриже! Същото е и с Лильето,, години за дописките и се пише взрив от изтекъл газ, а не гръмнала бутилка; тя обаче продължава с това "взривена газова бутилка"

Така се прикриват действията на пушачите. Първо пускат една статия , че имало взрив на газ после пишат, че нямало и никога не казват какво е .

За това всеки трябва да застрахова дома си!!!!! Българската логика , че не се дават пари за нещо което може и да не се случи е много вредна. Никога не знаеш какъв изкукал старец имаш на долния етаж. Като гръмне неговия апартамент , отива и твоя … и сега кой плаща ?! Помощ от държавата ли ще търсят шестия и седмия етаж ?

И то при точна пропорция.

Всичко ще изгори .

Schilo

Кога ще разберете, че бутилките не гърмят? При изтичане на газ се образува насищане на обема и гърми точно това. Затова се казва и "обемен взрив". Бутилката е здрава, но явно поради огъня не могат да бъдат намерени маркучи или изследван самия вентил.

Му се казва и не е на метилявите шилета работа.