Назначени са трима заместник-министри

Те заемат постове в Министерство на земеделието, Министерство на транспорта и Министерство на регионалното развитие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е съвсем очевадно - това правителство на Радев е правителство на тиквата и шиши! Да върнеш в играта Краси Папукчийски - довчерашния шеф на НКЖИ, човекът осигурявал всички обществени поръчки за фирмите на пеевски в ЖП-транспорта! Този човек в продължение на 10 години не допусна нито един лев от европроектите да отиде във фирма различна от тези на Пеевски! Ха честито! Радев наистина се оказа предател!!!!

Понеже в България няма Съдебна система а симулация на съд това назначено правителство ще граби безнаказано за 1месец

Безсрамници правителство назначено за 3дена и 2 нощи а се представят като че ли ще векуват! Разкарвайте се по скоро некадърници иначе почваме безспирни демонстраций!!!!

Да си го начукате Жалко служебно правителство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано никога повече да нямаме такава извратена форма на управление на зеления чорап Радев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тоя за какво ги назначава, като след три месеца ще са на борсата. Бушони.

Бухал бонев с бухалката......

тия се нагаждат кой как и колко да краде... поредния възрастен човек е пребит и ограбен от цигани... от селеото вместо да събирата съчки и бухалки , събирали помощи з дядото... до тук ни докараха 78 години комунистически идиоти...