Най-вероятно БЕХ отново ще изкупи дълга на "Топлофикация София" към "Булгаргаз"

Дружеството вече предупреди, че може да се стигне принудително прекратяване на договора за доставка на природен газ с "Топлофикация София"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега айде пак да плащаме на софиянци парнито

не пускате коментари, че вероятно става отново голямо крадене в парното? Да не сме малки деца, че да не знаем какво е това?

А баба Гинка в село Долно Камарци сама си плаща кюмура за печката зимъска! А ако не си го плати стои и студува до пролет! А най-богатия град в страната парното му го плаща комшията на баба Гинка който е на 63г и още не е пенсионер и плаща данъци! Да така се прави другарки и другари, дами и господа!

Искам да попитам само , за един приятел от къде това паразитно дружество БЕХ може да изкупува дългове за милиони. Това Топлофикация София е хранилка вече 30 г.

Цяла България ще плаща топлото на най-богатия град с държавата. това вече за 3-ти път! Уникално предложение!

Ето защо от топлото не са направили каквито и да било иновации за намаляването на тези емисии. Защо да харчат пари по темата като могат да оставят БЕХ да им поеме дългът!? Така де няма как държавата да ги остави след като целият народ ще страда ако официално фалират! И те така ще си продължат да си харчат средствата както им скимне без последствия.

Значи за кражбите на определени хора пак ще платим всички?