17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братушките от русия не са успели да ги уморят защото са живели в планината,но много други са нямали техният късмет!

Много мило.

европата ша им помогне и на тях да фърлят топа! по хуманитарни причини!

На времето не са имали и знаели какво е виагра, просто са били нормални хора! Почит, работа, честност...все забравени от нещастните днешни генерации понятия, та затова. Да не говорим за здравословния живот и собственоръчно отгледаните продукти за съестие и питие.

Да са живи и здрави! Нека са пример за младите, които смятат, че семейството е отживелица и живеят на семейни начала. Със съпруга ми сме семейство от 45 години. Дай Боже да стигнем годините на Павел и Лалка.

Дръжте на семействата си българи! Живея в чужбина и като кажа че сме женени от 35 години и че се разбираме, въпреки че спорим, ни гледат като марсианци. Няма по-добро нещо в живота от здравото семейство. И като казвам българи разбирам български граждани от всякакъв сорт. Ако има нещо дето си приличат всички в България е че държат на семейството си и децата си. Макар че за да се види това, трябва да се гледа по-отдалече. И пазете децата си от дженджерите.

Пазим ги, но семейства няма вече в България от по-младите, страната умира, българите също, време е да си го признаем пред себе си и пред другите, ние сами се приключихме, глупав народ, жалко!!!!

Не е вярно !!! ПРИКЛЮЧИХА НИ, НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, от ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗЦВЕТКИ - ако у нас може да се говори ВЪОБЩЕ за цветове - в последните 29 години ,за които в сила ТРЯБВА да влезат думите на ДЯКОНА Левски : " За всички онези, които ПЕТНЯТ / курсива мой / името на Отечеството ни, наказанието е СМЪРТ, СМЪРТ и пак СМЪРТ" !!!

И ние сме в брак (официално) от Април '95 (23 години вече), но ходихме и 8 години преди това - заедно сме от 31 години (живеем под един покрив). Аз съм '71, той '62 набор, гледат ни като полезни изкопаеми за това, че още сме заедно и че имаме 9 години разлика :-))) Разбираме се много добре ;-) Според това колко ще сме на тая Земя...ще видим и колко години брак съвместно ще е...

А мойте баба и дядо са на по 94 и 96 години но не знам от колко години са заедно може би и те са 70+

Прекрасни Хора . От тях струи Светлина . Достоен , споделен в Добро и зло Живот . Красиво.... много красиво . С уважение и възхищение . Със здраве :)

Дай Боже всекиму такава радост!

За всеки рибар: посети този канал! https://www.youtube.com/channel/UCxv8woE0OAF9H9T2Q0J9a-w

Да са живи и здрави!

Сега разбирам,че моите баба и дядо,които починаха на 94 г.тази година /преди 6 и 4 месеца/ ,всъщност са били най-възрастното семейство.Защото са живяли в брак 72 години. Родили са се в една година -1923г и ни напуснаха тази година,през 2 месеца.Да почиват в мир! А на семейството от Тетевен-честито!

БРАВО!

Да са живи и здрави !!! Стоянка Мутафова играе на сцената на 96 .... и после говорете колко е лош живота в Бг...

Да са здрави и весели дълги години!

Колко мило излъчване имат тези хора. Отдавна не съм виждала такива добри лица.

Абе къде живеете

Хубаво е да виждаме и такива новини от време на време. Семейство Цветанови са страхотни! Да бъдат живи и здрави!

да са живи и здрави още 100 г.

Браво, много са ми симпатични и двамата. Харесвам Тетевен и Троян. Типични български балкански градчета. Не харесвам един нахален жител на града, който всяка сутрин говори не много смислени неща по националното радио. С постоянството си става досаден на слушателите на "По Първи Петли".

Ето това е добър живот!!! Да са живи и здрави и да стигнат най-малко до 100 и двамата!

Ти като оня виц: Дядо владика празнувал рожден ден и всичките в един глас повтаряли: - Да си жив и здрав, дядо владика , до 100 години да изкараш. Слушал дядо владика, сумтял и накрая им казал: - Ха вие в Божиите работи да не се бъркате. Каква била цялата работа? Дядо владика навършвал 99. Хайде пък от мен да са дълги години заедно.

Красота

Пропуснал(a) си думата най-малко. :)

Да са живи и здрави, още 70 им пожелавам!

Имам дядо на 98 и баба на 92. Това не ги ли прави тях по-възрастни от най-възрастното семейство?

Да са Ви живи и здрави, колега!

Да са живи и здрави! Има филм за тях в ютюб.

Ама за тая възраст бая младолики изглеждат, браво.

Утре в 33 града протести заради поскъпването на горивата.ИЗЛИЗАЙТЕ И ЗАРЕЖДАЙТЕ ПО 1ЛИТЪР И СЪЗДАЙТЕ ОПАШКИ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА КАРТЕЛА.

Бегай бе. Искам още да поскъпнат. И газта да стане двойна. Писна ми всякакви индивиди с тровещи кюнци да си мислят че да карат и имат ку-рник е рожденно право.

Пробвай с велосипед, по-готино е

Ето това е типичното българско семейство, такива бяха семействата. Баба ми и дяда ми 60 години заедно, майка ми и баща ми 40 години заедно. Да са живи и здрави и Павел и Лалка та да не се забравя какво е било типичното, традиционно българско семейство.

Много са симпатични ! Имам обаче въпрос към модераторите на сайта :защо не изтривате тези реклами , които се пускат като коментари ?

Явно смятат, че е „по темата“. дори след докладване не ги трият. Изглежда им носи приход.

Предлагаем Вам заказать слайд-шоу или видеофильм из фотографий, видео с музыкой как подарок на день рождение, свадьбу или юбилей. Тем для создания слайд шоу и видеороликов с использованием видеомонтажа из видео безграничное множество: love story, признание в любви, в ожидании чуда, первый годик, путешествие, юбилей компании и т.д. Все вопросы на E-Mail: amadoras@mail.ru Примеры работ: https://www.youtube.com/channel/UC0YaiLLgdyJ166fpgD4tFw?view_as=subscriber https://www.ok.ru/profile/573455867683

Предлагаем Вам заказать слайд-шоу или видеофильм из фотографий, видео с музыкой как подарок на день рождение, свадьбу или юбилей. Тем для создания слайд шоу и видеороликов с использованием видеомонтажа из видео безграничное множество: love story, признание в любви, в ожидании чуда, первый годик, путешествие, юбилей компании и т.д. Все вопросы на E-Mail: amadoras@mail.ru Примеры работ: https://www.youtube.com/channel/UC0YaiLLgdyJ166fpgD4tFw?view_as=subscriber https://www.ok.ru/profile/573455867683

Ремонт систем отопления, газовых котлов в коттедже https://vk.com/otoplenievodosnabgenie Новейшие технологии в отоплении можем Вам предложить при регистрации в группе. Наши инженеры помогут Вам выбрать метод и материалы для отопления Ремонт систем отопления, газовых котлов в коттеджах Монтаж газовых котлов Установка отопления в коттедже Водяной теплый пол Установка водяного теплого пола Монтаж радиаторов отопления

А как насчет ремонт мозгов, а?

Прекрасни и достойни Хора ! Още дълги години на щастие и взаимност . Със здраве ;)))

Екологично чист район-само там може така

,,Дай Боже, да ни стигат младите“! Душица :))) ... Живи и здрави!

....а техните деца и внуци бродят по света .

А наи-богатия бьлгарин живее вьв БАНКЯ

Обидно е да го наричаме българин...

Така е. Но е обидно да го наречеш и тиква, ще обидиш вкусния зеленчук! Така че по ще му подхожда неутралното "тулуп", може би.

Не ти ли писна от това постоянно напъване постоянно вмирисан да ходиш бе. Че и 12 плюса си наплюскал. Научи се да вършиш нещо свястно, да си щатен трол е толкова жалка съдба.

Живи и здрави да са!

Тетевенския вариант на кралица Елизабет II и принц Филип. Да са живи и здрави, и заедно докрай!

Как ти хрумна да ги сравняваш с тия паразити , сдуханите жалкобрити ?!!! Това са достойни и прекрасни хора , нямат нищо общо с шломските влечуги . Живи и здрави да са Лалка и Павел :)))

Лъжа.погленете гръцкият остров икария.

И как точно некакъв си остров насред Егейско море се намира на Балканския полуостров, бе, ахмак?

Лъжа

Ей такива новини да има повече, ен само за умрели, убити и изнасилени. Да са живи и здрави още толкова ;)

Браво, бъдете живи и здрави!

Хубави хора, Браво!

хубави хора! А що не писахте на колко години е госпожата? Да са живи и здрави!