Най-рано в петък пускат движението по АМ "Струма" в посока Благоевград

Ще бъде направена смяна на ограничителните системи и ремонт на настилката, увредена от пожара след катастрофата на македонския автобус, посочват от АПИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи минах, всичко е ок и маркировка и светлоотразителнита очички по мантинелите всичко е видимо и направено така че да не те заслепяват отблясъците от фаровете. Въпреки че на много места има ремонти и движението е като слалом на вратички ту в лявото ту в дясното платно, нямаше никакви проблеми и произшествия. "Другарите" които наскачаха в този върхово напрегнат момент да плюят всичко родно просто трябва да им се потърси някаква отговорност. Това сме българите, не чакаме другите да ни унижават, ние сами се изтипосваме, срам за нацията и искаме после да сме като европейците, с такива келеши няма как да сме. Един мой учител често възклицаваше "печенегите малко са били много са оставили". Защо се потулва версията за тубите с оцетен анхидрид, македонците дадоха много правилен жокер.

Като пътуваш често се отбий да наточиш вода от чешмата там. Ама когато зад тебе има камиони от близките кариери. И след това пиша за впечатленията. Ако не са ти достатъчни пробвай при дъжд, мъгла или силен снеговалеж. Същото упражнение можеш да пробваш на слизане от тангентата в посока Люлин за да разбереш за щот мантинелата на отбивката а Нори Искър я бутат няколко пъти.

Е как мина като е затвоен участъка. Фейкър.

Станишев да го сложат на мястото на липсващия знак да предупреждава за отбивка. Комитова да я сложат в края на аварийната и началото на лентата за отбивка да указва, че това НЕ Е трета лента, а е лента за отбивка. Денчев да го сложат пред мантинелата на острова да маха с високо вдигнати юмруци на нивото на предишния знак.

Мая Манолова да й дадат шпатула да изчегърта остатъците от маркировка на лентата за отбивка. Корнелия Нинова да й дадат мече и боя да пребоядиса маркировките.

да тупнат един след друг стоманобетонни блокове всеки висок 80 см ,а да видим ще смее ли някой да ги блъсне или отмести, живи и здрави

А жалките гербаджийски тролове да ги пуснат в тоалетната и да пуснат водата.

Не съм гербаджия, просто мразя лицемерието. Ако магистралата беше строена от ГЕРБ, само това щеше им е в устите. Вероятно и ГЕРБ са правили схеми. Но не е редно да оставиш поддръжката на произвола, само и само да кажеш, че си срял схемите, за мен е деструктивно.

Скапаняци! Поне една-две патрулки сложете там, джигитите в аварийната преди затворения участък (защото колоните са по няколко километра) са много!

Обадете се на 112, може да има ефект, след като има сигнал.