17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на връщането в училище⚠️⚠️⚠️

Разбирам да връщаха учениците за по-дълъг период от време, но полза от това да отидат за няколко седмици - няма! Знаете ли колко стресово е за едно дете всеки ден по няколко теста... много по-вредно за психиката от онлайн обучението. Че то от тестове децата нямат време да се социализират.

Няма нищо по хубаво от присъствието в училище, а не да си правят пред компютъра каквото искат .

Красимир Вълчев - министър Идиот!

За кога ще ги връщат...та те почти приключиха с материала останаха им по 2-3 урока и най много по една оценка още да получат.

1. Ще стане по зле ако се върнем 2. Има хора който не могат да издържат 20 мин. с маска камоли 7 часа, аз съм един от тях, ама я държа цял ден и после имам проблеми с това Връщането не е от значение каквотп учим в къщи го учим и на даксало, разлика в образованието няма, който разбрал разбрал който не еми да го научи още един път, не да се прави.

Оставете децата да учат най-после.. Вълната стихна вече.

пак бърза и пак ще ни натресе четвърта вална!Не,че сме излезнали от третата....

ОНЛАЙН обучението в тая страшна пандемия! А и децата свикнаха!Придобиха невероятни компютърни умения,което никога нямаше да се получи в инфантилните часове в училище по компютърно обучение.Не влачат тежките по 20 кг раници,Ядат домашна храна?!Имат поне 2 пъти повече свободно време и играят повече!Заякнаха,психически са във превъзходно здраве! Не треперим да ги зарибят наркоманите около училищата! И най-важното!!!!И ние и те са ЖИВИ!

Май забравяте най-важното - социалният живот, на който никой компютър не може да те научи ииии... въобще не съм съгласна с вас за това, което вие казахте

Мисля, че не осъзнавате проблема. Благодарение на онлайн обучението, бъдещото поколение ще остане необразовано, защото в момента, малките ученици учат, благодарение на присъственото обучение, защото има кой да им обясни и помогне. А по-големите, нямат желание за учене или дори внимаване в часа. Интересно ми е, по какъв начин ще помогнете на детето си в онлайн обучението, когато сте на работа? На вас ви е лесно, казвате онлайн обучение, обаче не осъзнавате какъв проблем настъпва и ще настъпи в бъдещето ни! Пък що се отнася до това, че не искате детето Ви, да бъде зарибявано от наркотични вещества, ако сте го възпитали добре, няма да се притеснявяте!

Може ли, моля, да не се връщаме в затвора, за хората с добра самодисциплина и амбиции, онлайн обучението е прекрасно, не виждам как сме ощетени, от това че не сме седяли в даскало по 7 часа с маски, не сме се мъкнали из София с градски транспорт пълен с болни и сме се пазили, както и семействата си. Така че ако питат ученик от 11 клас, не че питат, но трябва, по-добре да си седим вкъщи, не от гледна точка на мързел, само да добавя.

Скоро министър Красимир Вълчев ще е безработен! Каним го на присъствено обучение като учител (той никога не е бил такъв, а е просто счетоводител) в нашето училище. Може да заповяда веднага, ще го вземем с предимство!

и заедно с нея си замина и НОЩ и как стана така че и пустия му вирус изведнъж се "успокои" и болните от него започнаха стремглаво да намаляват а оздравелите да нарастват, "неизбежните" ограничителни мерки взеха да отпадат и животът започна да се връща в нормалното си русло! ЕЕ, те това ако не истинско българско чудо - здраве му кажи!

Лек кадрови трус в статистиката и нещата съвсем ще се оправят!

Мойто дете от както е онлайн коренно си повиши успеха. Даже и дисциплината му се подобри коренно стана по кротко и спокойно. Явно средата в училище е стресираща за психиката и там виреят само най големите тъпегйози. Освен това направихме доста вложения от семейният бюджет за да му усигурим необходимите компютърни средства за онлаин обучението. Тоя министър да си гледа работата и да не тормози децата и без това вече е в оставка.

Като Ви гледам правописа, може и Вие да намажете от онлайн обучението!

че децата временно се отърсиха от ежедневните "лидерски" изпълнения на отделни или малки групички ученици, които по всевъзможни начини се налагат над останалите деца и постоянно ги тормозят или предизвикват по-буйните към прояви за които след това "им дърпат ушите"! Доказан от животът факт е, че учителите в училищата не са признатите от учениците си лидери и за това е такъв и хала на дисциплината в училищата!

ЧЕ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО НАПРАВИ ДЕЦАТА МИ ПО-ЗДРАВИ,СПОКОЙНИ И СЕ УЧАТ ПО-ДОБРЕ!

Моля, всички тролове, които плюят в интернет по учителите да заповядат приоритетно да се ваксинират с ваксината на "АстраЗенека". Моля, не се бутайте, ваксини има за всички! Само ваксинирани с ваксината на "АстраЗенека" ще могат да продъжат работа по форумите!

Навремето какво ли не правихме да не сме на даскало, сега зорлем искат да са в клас. Не мога да ги разбера.

Макар и в оставка продължава, бе! Махайте се, бе " усвояващи"! Продължават, хора, хвърлят се пари по програми и проекти, виждам го в училище, жълти стотинки за учителите и хиляди за администрацията.

Но моля, вземи властта! Президента чака да отиде някой при него и да вземе втория мандат и да сформира кабинет. Но няма желаещи. Страх ги е да не се издънят. Събери ти малко кураж и бягай при президента.

но съм сигурен че все ще се намери някой от майка роден дето ще тури у ред тази държава и на мястото им тия що вилнееха до сега из нея!

Училищата убиват, дискотеките убиват, а убитите през последните 60 години не са стъпвали в нито едно от двете места. Драги овце, осъзнайте, че властта и медиите са слуги на организиран геноцид срещу цялата бяла раса. За съжаление на организаторите му, трябваше спешно да го започнат, преди да са напълно готови и за това върви трудно. Целта на първите удари са държава, семейство, отбрана, здравеопазване и образование, всичко което дава спойката между големи групи от хора. Осъзнайте го преди да станете свободно падаща снежинка, която утре ще се разтопи, за да напои черната земя!

Явно страдалците от темата са били основно асоциални загубеняци в школото и имат ищах максимално повече да са като тях ? Нещото от което най-много имат нужда децата е социализация базирана най-вече на множество контакти с различни хора а не да "избуяват" на мама под полата и така да станат "хора" спорен нечий болни представи ! Друг е въпроса , че нали голяма част от учителите се ваксинираха ? Който от тях не го е направил и предпочита да си кюта в къщи вместо да ходи на работа да си смени работата и така !

Повечето деца искат дз са онлайн.

Особено ако са мързеливи асоциални такива ?

Различни са причините.

Всички учители са против връщането на децата в училище, защото в момента си правят каквото искат.Влизат в т.нар.он-лайн стай по желание.Озпращат темата на урока и часа е приключил.

По-скоро не искат да се срещат с някакви чалгизирани и профанизирани келешчета.

Ами да си сменят работата , може да ги вземат за директори на водопад ?

Ще си сменят те на 60 години...

Аз искам да се върна в училище и да работя нормално, а не да си играя на училище. И всички колеги, които по принцип работят старателно, го искат. Но си прав, че има и такива, за които онлайн обучението е рай.

Всяко стадо има мърша, но с какво право, плюете всички учители!? И пишете неграмотно!

Г-н Вълчев, Вие си отивате вече, но винаги ще ви преслевдват сенките на починалите учители и ще ви питат - Защо, защо ...! Ще ви се явяват в съня и ще питат - Защо, защо ...!

Гледаш, но ако започнат да им се явяват всички починали от прехода насам няма нищо да остане.

Ясно е, че това е политически ход от типа "след нас и потоп". Не трябва да го допускаме ако искаме децата ни да имат шанс за присъствено обучение до края на годината. Това връщане веднага след празниците ще направи мазало и ще е за кратко. Трябва да се реагира с петиция, писма и пр.

Не е ли по-лесно до тогава да се сформира ново правителство. В понеделник 26.04. Слави взима мандата от президента. Във вторник 27.04. представя новото правителство. В сряда 28.04. то се гласува. И на Великден сме с ново правителство. Тогава то ще реши кой кога да ходи или да не ходи на у-ще.

Няма как да ме накарат да се върна в училище онлайн ни е по добре какъв е тоя зор да ни върнат ......само ни разиграват вместо малко да се стегнат и да си кажат че е по -важно да се отървем от тоя вирус скапан те да ни връщат...нямам думи направо

Ти мързелива даскалица ли си или мързелив ученик който му е едкстра в дома пред компа да спинка докато има един отцепка който да го буди по телефона ако случайно го питат нещо ?

За мен дистацинното обучение беше обучение, провеждано от родителите без заплащането на учителите(който може), другите си пропуснаха годината.

Не съм мързелив, а ДАСКАЛ звучи гордо - ако имаш елементарна култура, ще знаеш какво значи. Идея нямаш очевидно как се работи с ученици онлайн! И защо всички други да могат да работят онлайн, а учителите - не?! Значи ли, че и останалите мързелуват? Не пиши, като не си наясно!

След нас, герберастите, и потоп!

Вълчев е най-гнусния герберастки министър, от новите само Хаджигенов го надминава. Плъзгава змиорка, която лиже ония работи на Борисов. И как точно разбраха, че има ученици, които са ощетени от онлайн обучението? Ясно е, че има такива - това са глупавите деца, и децата на родители, които разчитат на учителите да им отглеждат и възпитават децата. Тъпото и невъзпитано дете си остава тъпо и невъзпитано и при присъствена форма на оббучение.

Най-сетне !!Детето ми е в 6 клас.Времето се постопли и съвсем залиня пред този монитор по 10 часа на ден.Дано го приемат!

е, сега хем ще ходи на училище, хем ще продължи да виси над телефона или пред монитора, или пред телевизора.

Явно, родителските задължения ти тежат много.

родителските задължения не включват да греем, като слънце и да заместваме движението

Бойко, дори и в оставка, продължава да залага бомби на следващото управление. Отваряме всичко (че и предсрочно) при 80% заети болници и интензивни отделения. Щото ваксинира цялата държава, сигурно, та пребори вируса. Думи нямам, просто. Жертва хиляди българи, в името на лични интереси. Вълчев изобщо няма да го коментирам. Този човек е за съд и ефективен затвор.

Същата грешка като миналата година. Отвориха всичко 2 седмици по-рано от това, което казаха специалистите и после се наложи децата да учат онлайн през целия юни. Сега пак зор да ги върнат 1 седмица по-рано, точно след Великден, и след това отново ще ги пратят онлай. Аман от тия некадърници

Стига сте наричали децата ни убойци!!!! Всичко показа, че не училищата са виновни за вируса, ами някой друг (всички знаем кой...). Всички обратно в училище, учителите стига са се подпирали!

Никой не нарича децата убОйци! Факт е обаче, че затворени в малко пространство по 7 часа на ден, е повече от вероятно да си врътнат вируса и така по веригата... А що се отнася до подпиращите се учители, това е цинично! Работата онлайн е два пъти повече, усилията за овладяване на 25-26 деца са много повече... Коментирайте си ситуацията, колкото искате, но не си чешете езиците с неща, за които нямате дори елементарна представа.

ОПРЕДЕЛЕНО ДОСТА СЕ ПОДПИРАТЕ В МОМЕНТА. АЙДЕ НА РАБОТА, ВМЕСТО ДА МИ ПИШЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ. КАКВО ЩЕ СИ ВРЪТНАТ УЧЕНИЦИТЕ? НИЩО КАТО ВИЕ Е СТРАХ НАПУСНЕТЕ УЧИЛИЩЕ И ОСВОБОДЕТЕ МЯСТО НА ДРУГ - АМА НЕ, СЛАДИЧКО Е ДА ВЗЕМАМЕ ЗАПЛАТКА И ДА РЕВЕМ

Айде по-бързо да свършва учебната година и да идва ваканция! Даже направо май и юни да не се ходи на училище.

Идиоти, ще натъпчат децата непосредствено след празниците и 10 почивни дни, когато всички са се умешали качествено. Явно целта е да се стигне до нов пик преди новото правителство. Ако се изчака само една седмица и учениците си учат по стария график с по-малко паралелки в училище по всяка вероятност много скоро ще могат да си ходят присъствено всички, защото болнте след празниците ще са ясни и няма да заразяват, а и ваксинираните ще се увеличат. Да пускаш 9 от 12 випуска на10 май е целенасочено създаване на нов пик само с цел прецакване на следващия здравен министър, но това прецакване отново е за сметка на хората и живота ни. Безсрамни убийци!

Още ли има шарани, които вярват в медийната истерия с пикове микове и прочие? Кого защитаваш с това децата да са онлайн, собствените си страхове нали?

Ако зависи от вас, никога няма да дойде момента да заживеем нормално!

Гледам и не вярвам на ушите си! Най-, ама най-потърпевшите от т.нар. пандемия с covid-19 са децата. Нищо не научиха, станаха мързеливи и загубиха всякакви социални умения. И когато министърът предлага те да се върнат в час, та поне малко от малко да наваксат, веднага се намират майки - идиотки, които в един глас крещят НЕ! А в същия този момент са отворрени казина, молове, кина, фитнеси, ресторанти. Дори и Левски - ЦСКА-София ще се играе пред публика. Но истерични майки, унесени в яростно крещене против всичко, казват НЕ! Защо така, луди мами?! Та нали това се прави за вашите деца, да се откъснат от вашето влияние и внимание, да им влезе нещичко в чугунените глави. Че иначе ще има да ровят по кофите, след като се отърват от вашата задушаваща опека.

Нищо не научиха глупавите деца, на тях и присъственото обучение не помага. Говориш наизуст.

Не истерични майки, а разумни родители, които разбират, че това е политически ход с цел лична облага, който ще доведе до ново затваряне на учениците. Ако се изчака една седмица заразата от празниците ще бъде избегната и учениците ще могат да изкарат до края на учебната година присъствено. Бързата работа ,срам за майстора, нали знаете. Малко разум се изисква, за да се сети човек, но за жалост някой хора са твърде първосигнални и не особено умни.

Смотльо разби образованието. От тук нататък министрите трябва да минават психотест и ако имат разни фобиии и зависимости, да не стават министри.

той винаги настояваше за присъствено, ама никой не го пита и слуша.

А оставка не може да подаде, защото баницата сладка?

Не съм гербер, но този министър се опитваше, колкото може да забави затварянето на училищата, понеже е ясно, че онлайн обучение - няма, особено за по-малките. Дори проф. Иво Христов,който е в групата на комунистите призна, че са правени опити да не подобри образованието.

Единствената форма, когато си на власт, но ти вменяват само отговорности, е да подадеш оставка. "Искал да направи" не е за управляващи, управляващият или управлява или не. Не мрънкоти, не се оправдава, не търси защитници, управлява, взема решения и ги отстоява. Ако друг взема решенията и този друг не е Господ, значи лицето не става за министър.

Красимир Вълчев - министър Идиот!

На-затворените държави, като Франция и Германия, последно затварят училищата, а ние - първо тях затваряме и последно ги отваряме. На всички е ясно, че вълната си отминава, със и без мерки.

“Най-затворената” държава - Германия, затвори училищата и въведе ПСР тестове за ходене до магазина при 150 заразени на 100,000. Ние, при 660 заразени на 100,000 отваряме всичко. Виждаш ли разликата? Ако не, значи си идиот.

Животът на немеца е по-ценен от живота на българина, според герберастко-чалгарската идеология на мутрополитиците у нас.

Франция не може да затвори училищата, защото съвсем ще им се радикализират афрофранцузите. Та не е от грижа за образованието, а поне пришълците да понаучат малко френски.

Гнусна сикаджийска свиня си ти тиквеник от Банкя.