Най-младият банков обирджия в света: Гледах от пейка източването на 181 млн. лв.

"Докато течеше обирът говорех по телефона с моята приятелка, нито тя, нито никой друг знаеше за моя план", разказва Стефан Чолаков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пендели недодялани, покажете най младия българин спечелил златен медал на олимпиада, световно, направил научно откритие или нещо подобно. пълно копие на мурзилките сте само че при тях оръжията са на първо място.

ПЪРВО - ТОВА НЕ Е БАНКОВ ОБИР , А БАНКОВА И З М А М А, КОЕТО Е ДОСТА ПО- РАЗЛИЧНО ОТ ОБИР. ВТОРО - УЧАСТНИКЪТ, КОЙТО Е ТЕГЛИЛ ПАРИТЕ ВЕРОЯТНО СЕ Е ПРЕДСТАВЯЛ СФАЛШИВА САМОЛИЧНОСТ И ПРОСТО Е ИЗТЕГЛИЛ ЗАЕМ, КОЙТО ПОСЛЕ НЯМА ДА ВЪРНЕ. ТРЕТО - ТОЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ЗНАЕЛ КАКВО ПРАВИ , НО МУ СЕ Е РАЗМИНАЛО СЛЕД СПОРАЗЕМЕНИЕ С ПРОКУРОРА, ЗАЩОТО ПАРИТЕ СА БИЛИ ВЪРНАТИ ИЗЦЯЛО. ДОТУК НЯМА И ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО МОЖЕ ДА МИСЛИ.

като чета за обира , гледам ,че повечето хора подкрепят този пендел . не мога да разбера как може да има такова отношение към човек който наистина е престъпник. бил полицай , завършил психология имал деца жена .... е това добре , ама да влезеш в банка ,да гърмиш с пистолет ... бил в неадекватно състояние , ами като се надрусал в какво да е . това ако беше в щатите отдавна да е гушнал букета.

тоя е като ангелче пред Бойко пожарникаря и компания Дебелян Пеев и Сокола не забравяйте! Соколааа е най хитрия долен идеолог на кражбите през последните 20 и повече години... странно що пак е на чисто и никой не говори за него Бойче и Дебелян са жертвани от тях вече чеп за зеле не става само затвор ги чака но сокола що пак е на чисто като е бил главен диригент на кражбите и е гледал сеира на лъжлив Бочко и Дебелян

а Бойче и Дебелян стари банкови обирджии ли са вече хе та тоя поне се ежразкаял и върнал парите а Бойче толупа е нагъл и не спира да лъже и мами и да иска още един мандат пак да си краде

И сега интервю за да надъхате други.... По- добре Радев да го вземе на работа при себе си секретар или до Рошко усмивката- заместник или културиста напънджията, все убави ора от западна Берковица, свестни, достойни, читави, честни, патриоти в зелени чорапи. Ааа...той е герой,какъв Аслан е само...

бас че Радев е мноого по. беден матерялно от Бойче и Герб Севда ТВ Влади Горанов и Пилето . бас че Радев една от най големите му злоупотреби с власт може би е да уреди жена си на някаква държавна работа с хубава заплата а за тея работи все ше става тая то ней кой знае кво ама Бойче колко е ошушкал държавата представа си нямаш щот си глуповат и зомбиран за дребни пари 50лв пари ли са да подкрепяш Бойче при условие че той е крал по 50мильона месечно поне ай сети се колко си глупав и употребен кат скъсан кондом от любимеца ти

Грипен!

187 млн = 187 хил. .лева. Колко се краде тогава, колко кредитни милионери, колко банки фалираха, а вътрешен министър беше Бойко Рашков.

ми питай го бе! кой е бил вътрешен министър тогава съдействал ли му е.

Този е взел зрителите за канарчета барабар с глупавата интервюираща. На 20 години и цяла банка ще изпързаля, дори в онези времена, повервахме.

За повечето от Кражби и престъпления през последната 1 година, е ВИНОВЕН - Боклук Борисов Баняк-лията... Оня принуждава хората да носят МАСКИ и така, много хора с слаби нерви, като видят че могат да ОТКРАДНАТ нещо, без да ги хванат и без да ги съдят и отиват и КРАДАТ.. Заради Боклук Б.Б. са се УВЕЛИЧИЛИ кражбите и престъпленията поне ДВА пъти.. Защото хората НЯМАТ какво да ядат... САМО крадците на Боклук Б.Б в държавните фирми- Данъчно, Митница и Полиция си взимаха заплатите !! Боклук Борисов пуска Араби, негри и китайци да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, и да ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата на нас , българите... Ако убият Боклук Б.Б.. ще се оправят много проблеми в България...

тук статии няма има дописки пасквили, наброски няма и журналя тв а е н а тим те не плащат. тва тук е лъжа няма такъв "удар: банка без охрана пари в чували в най мутренските времена..

Моме Радостино, Пулицер е малка награда за теб в сравнение с интелекта, който притежаваш и за .. .леко написаната и трудно за разбиране, статия. Слаб 2.

Уникално малоумна статия. Нищо не разбрах.

баща ли му, той ли? Кой е на 40 години? Абе вие луди ли сте бе? Четете ли изобщо какво пишете? "подобър" - ха-ха, егати неграмотните дирници...

Младежът (тогава) е имал един проблем - не е бил от вътрешните хора! Мошениците (като Емил Хърсев примерно), направиха много повече поразии, но бяха правилните вътрешни хора! После Хърсев уж го съдиха за източването на Турист Спорт Банк, но го оправдаха, а същият днес минава за голям "експерт"!

Разбирайте 181 000 лева. Щото имаше една преденоминация по него време. Иначе най-големия обир в света е за около 1 милиард долара от банката на Бангладеш от група серверно корейски хакери. Благодарение на елементарни грешки открадват около 80 милиона само.

Проблемът си беше на банката тогава: Купили си рутери втора ръка, за да спестят пари. И тия рутери естествено - с остарял firmware, корейчетата ги думнали и им бяха източили държавния резерв някакви сметки ала бала. Голяма част от преводите бяха спрени, ама и голяма част минаха….

До колкото знам е social engineering атаката. Няколко месеца след като са орезели един офисен компютър в банката са се домъкнали до swift сървера и принтера. Прецакали са принтера, за да не ги забележат и са наредили превод на 1 милиард от някаква голяма американска банка до Тайланд

БРАВО НА БАЩАТА! НО Е МОЖЕЛ ДА ПРЕДОТВРАТИ ТОВА С НАВРЕМЕННО, А НЕ СЛЕДВАРИТЕЛНО ВЪЗПИТАНИЕ И РАЗГОВОР ЗА СМИСЪЛА НА ЖИВОТА. А ТОЙ ВЪОБЩЕ НЕ Е В ПАРИТЕ. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!

Защо браво на бащата? Да живеем като роби и да ни ограбват ли? Това ли е по-добрият вариант? Баща му е робско поколение, както и ние - носете маски да ме умрете от Корона и спазвайте дистанция.

Ако 97ма е бил на 22 години, то сега е на 45. Честно казано, изглежда на доста над 60. Сигурни ли сте, че сте снимали правилния човек?

Познавах бащата. Много свестен човек беше, светла му памет.

Тези 185 милиона лева бяха 60 000 долара , тогава сдс беше на власт и долара беще 3000 лева . Аз взимах по 1 000 000 лева заплата месечно .

А преди СДС дали този курс не го направи виденов,манипулаторю?

през 1997 г.министърпредседател беше Жан виденов БСП бяха на власт. за протокола казвам.

В началото на 97 .Някъде през юни-юли вече имаше правителство на Костов .

Към на 30 май 97 курса лев долар е 1568 лв или 181 мил лева е около 115 000 долара, което си беше значителна сума, грубо 9-10 панелни двустайни апартамента в София, Младост да кажем или Варна кварталите

Тези пари текат като от кран. Кога е сънувал това?