17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ударено е нещо, което преди това се е засилило да демократизира петрола на една страна в региона, започваща с В. Но тъй като истината точно какво е ударено е неполиткоректна за глобалните юдомедии, сега ще се правим на ударени, че нищо не знаем.

Скоро очакваме Венецуела да бъде призната за виновна от международната общественост. Даже нямаше нужда да разливат петрола - те пак щяха да са си виновни и без него. Следва 'глоба'. Част от 'глобата' вече е прибрана. Венецуела е лоша и виновна. Разбрахме. Дано следващият път Венецуела да атакува Маями.

На Грета ще й се откине чейнето да се пени. Веднага след като й напишат сценария, де.

Спокойно, Делта обслужват Централна и Южна Америка от източната страна и най-вероятно те са проблема. Но може някой да е помогнал, например пирати или наистина нечии "демократични сили".

Или Делта прехвърлят мазут в океана? По островите идват с малки танкери. Объркан баласт и потънал кораб...щеше да се забележи, поне ако има жертви.

Скоро очаквайте Бразилия и Колумбия да влязат в Венецуела.

Бубулина е адмирал от руската флота, така че най-веротно Путин е предизвикал екокатастрофата.

PEYTSCH

На гърците нямайте вяра - дори и когато правят подаръци! Казано е от пророка на Троя....

При условие, че вече цялата земя се наблюдава непрекъснато от сателити, да кажеш за такъв огромен разлив че е мистериозен, ми звучи нелепо... убийството на планетата продължава с ускоряващи се темпове и на никой от властимащите не му пука!!!

Всъщност не се наблюдава цялата планета.

Веднага да се обадят на грета тунберг да отиде да провери какво става. тя е видна природозащитничка и много ги разбира от тези работи. Оф, забравих че тя ще ходи до мадрид на някакво събиране - там ще има много журналисти, ще има снимки, интервюта и трябва да е там за да се изкаже колко е гневна на политиците че са ограбили детството и. А и докато и се обясни къде е бразилия, какво е това нефтен разлив, защо нефта не се превозва еколкогично и без вредни емисии вероятно ще отнеме поне 100 години.

мръсни гръцки копелета...