17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мръсни гръцки копелета...

Веднага да се обадят на грета тунберг да отиде да провери какво става. тя е видна природозащитничка и много ги разбира от тези работи. Оф, забравих че тя ще ходи до мадрид на някакво събиране - там ще има много журналисти, ще има снимки, интервюта и трябва да е там за да се изкаже колко е гневна на политиците че са ограбили детството и. А и докато и се обясни къде е бразилия, какво е това нефтен разлив, защо нефта не се превозва еколкогично и без вредни емисии вероятно ще отнеме поне 100 години.

При условие, че вече цялата земя се наблюдава непрекъснато от сателити, да кажеш за такъв огромен разлив че е мистериозен, ми звучи нелепо... убийството на планетата продължава с ускоряващи се темпове и на никой от властимащите не му пука!!!

Всъщност не се наблюдава цялата планета.

PEYTSCH

На гърците нямайте вяра - дори и когато правят подаръци! Казано е от пророка на Троя....

Бубулина е адмирал от руската флота, така че най-веротно Путин е предизвикал екокатастрофата.

На Грета ще й се откине чейнето да се пени. Веднага след като й напишат сценария, де.

Скоро очакваме Венецуела да бъде призната за виновна от международната общественост. Даже нямаше нужда да разливат петрола - те пак щяха да са си виновни и без него. Следва 'глоба'. Част от 'глобата' вече е прибрана. Венецуела е лоша и виновна. Разбрахме. Дано следващият път Венецуела да атакува Маями.

Скоро очаквайте Бразилия и Колумбия да влязат в Венецуела.

Ударено е нещо, което преди това се е засилило да демократизира петрола на една страна в региона, започваща с В. Но тъй като истината точно какво е ударено е неполиткоректна за глобалните юдомедии, сега ще се правим на ударени, че нищо не знаем.

Спокойно, Делта обслужват Централна и Южна Америка от източната страна и най-вероятно те са проблема. Но може някой да е помогнал, например пирати или наистина нечии "демократични сили".

Или Делта прехвърлят мазут в океана? По островите идват с малки танкери. Объркан баласт и потънал кораб...щеше да се забележи, поне ако има жертви.