Най-голямото квартално хоро извиха столичани от "Младост 3"

"Надявам се да превърнем това събитие в традиция, защото народната музика и танци са нашето богатство", коментира народният представител Мария Илиева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живко Мартинов бе обвинен, че е принудил бизнесмена, чрез заплашване, изразяващо се в отправяне на закани да извърши нещо противно на волята му- да му предостави 4 тона суров суджук, 30 килограма филе „Елена“ и 30килограма телешка пастърма. Причинените значителни имуществени вреди са в общ размер на 36 168, 20 лева, представляващи равностойността на предоставените вещи. Суджукът бил за премиера, според Мартинов. Отправените към добричкия бизнесмен закани са: „Ако не ми доставиш суджука, ще те съсипя. Ще имаш големи проблеми, защото съм те вкарал в списъка на фирми, които трябва да дават. И ако не се случи това нещо, ще ти изпратя данъчните да ти разбият бизнеса. Когато реша, ще те вкарам в ареста“; „Акъли не искам, действай по-бързо, че съм ти вдигнал мерника и гледай суджука да е пак хубав като предишния суждук. Ако не ми доставиш суджука, ще те съсипя. Айде давай, мятам те, няма да те чакам много, че си на ръба.“; „Нали знаеш, че ми струваш един телефон да те вкарам в ареста. Ще трябва да даваш, докато реша аз. Иначе си пътник.“; „Нали си знаеш урока. Иначе мачът е свирен за тебе. Гледай да не стане грешка със суджука, защото ако не му хареса, си свършил.“

аз пък щях да правя рали, но се провали :)

Това е безплатна агитация за ГЕРБ! Мария Илиева е провалилия се кандидат на ГЕРБ за кмет на "Младост" на предишните избори. Сега пак е "цъфнала" за кандидат за кмет на "Младост" Няма да й "се отвори парашута"! Въпреки масовата агитация за ГЕРБ с държавни и общински средства, въпреки нароилите се десни кандидати, целта на които е, да разбият дясното на много малки парчета и на балотаж да отидат кандидатите на ГЕРБ и БСП! А там ГЕРБ да победи с лекота БСП

... 97% казали: "На кого пречим, бе?"

Безделници...

Няма ли край тая простотия? И подплътена с дежурните тролове-патриотковци. Друс-друс селски хоротропчовци, друс байовата!

Браво, браво, браво на тези Родолюбци, защото...Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка. copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

Това е партийно мероприятие на ГЕРБ с народни пари!

Не само хоро. Вземете да си почистите и междублоковото пространство, прекопайте градинките, боядисайте блоковете си да ви е хубаво и да живеете в човешка среда.

Това не е ли ЗАДЪЛЖЕНИЕ на общината? Защо плащаме данъци, и местни такива включително? За да ги излапват общинарите ли? В Германия стържат поляните с райграс около блоковете всеки месец. Хайде без акъли моля.

Много разбираш. В Германия хвърлят ли боклуци от прозорците, по земята. Има ли изпражнения от животни. Я в Германия си измий колата на улицата. Не може общината всичко да прави и то след всеки. Блоковете са частни и не искам с моите пари да се боядисват. Това е работа на собствениците.

Ти българин ли си или джендър?

Новите граждани на София не могат да си оставят мегдана...

На майка ти в капелата

селски празници насред града. а къде са ни градските такива?

градски? .. по кафенетата и храстите със спринцовки от боцканията на наркоманчетата

Бляк!!!

Нищо не сте вие от Младост. Я елате при нас в центъра на Люлин да видите какво е хоро.

...под егидата на главанаците от гроб.