Научният ръководител на Пламен Николов: Интелигентно момче, дано му позволят да избере най-добрите

Философ вече е управлявал - такъв беше Жельо Желев и беше успешен президент, заяви проф. Динев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медуза, продаваща шнорхели...

Системата си е същата, само сменяме Драган с Петкан, това е като да сложиш конте треньор на някой селски отбор от 5 та лига в България и да очакваш да ги направи шампиони на първа лига, няма как да стане, изгубих всякакъв оптимизъм, въртим се в кръг вече над 30 години, едни идиоти биват сменяни от още по-големи такива, и тъкмо си мислиш , че няма как да стане по-зле и хоп - изненада.

Цялото задкулисие се впрегна да изфабрикува дисетрация на поредната марионетка.

Как Желката бе успешен президенти бе!? Ич не беше в час. Човека си четеше и пишеше книги. Даже игра на хорото на Илия Павлов от онова видео - сигурно не е знаел къде се намира. Абсолютно анонимен и невидим президент.

Всички в парламента трябва да дадат шанс на Николов и неговото правителство-поне 100 дни,а не да се плюе от сутрин до вечер!Аман от избори!

Шнорхела Амалгама ще избира. Този е шушумига отвсякъде. Кафявото диванче ще му избира и кинтите на нашите хора отзад.

PEYTSCH

И най-добрия с най-добрите няма да управлява, а ще го „съветват“ как да управлява...Кой ще го съветва ли? Те не са политици...Нито чалгари...

Дрън дрън ярина

Аз си лупкам рускини на морето.

Важното е тиквоча да не види власт никога повече…

"Философско-антропологична рефлексия върху времето" Това Борисов даже не може да го произнесе ...

Еми... драги сънародници, ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГИ!!! След като 60% от имащите право на глас отказаха изобщо да отидат до избирателните секции, сега ще ни управляват неуспял цигулар, болен у главата комплексар-сценарист, никому неизвестен преводач на поезия и тяхната клика. А вие, драги сънародници, отказали да гласуват, ЩЕ СИ ТРАЕТЕ И ЩЕ СКЪРЦАТЕ СЪС ЗЪБИ!!! Защото си ги заслужаваме!

повярвахме на професора смешна работа хора, 21 век е всичко се проверява за минути ако не си избрал философията като професия и кауза а си избрал алъш вериш на сергия с джапанки ми ти си търгаш фолософите са едни други хора не надигайте кокалите на президента Желев, мир на душата му направим каквото можал беден влезе във властта. беден си умря един лев не взе от президентството кой друг направи така НИКОЙ

Не съм си рпедставял, че ситуацията в БГ може да бъде описано толкова точно. Евала пич.

Лупкаш ти! Най-много някоя камериерка смрадлива да ти пусне на теб :)

Явно и този научен капацитет е продавал чорапи на Димитровград или е карал такси

Не жали за желев (с малка буква)! Той разписа указа за регистрация на ДПС.

Че младежът е излъгал за притежавания докторат, че е по икономика. Питам се, за какво още е излъгал/прикрил/представил в погрешна светлина? Шегувам се, знам отговорът. ЗА ВСИЧКО Е ИЗЛЪГАЛ. Предстои на всички хора да го разберат това.

се заканвал? Ще припадна!

Слави е очевидно е изтрещял Но ме кефи :)

като спънат в устата кон!

ПИПО

За съжаление не функционира така. Не може да те вземат от някъде па ако ще и да си гении и да те сложат да управляваш държавата. В политиката се тръгва от нищото (като почти на всякъде) Ставаш общински съветник, кмет, после ако си кадърен влизаш в министерство, зам министър, министър и така до върха. Това което е важно, че през цялото това време трупаш опит който е фундаментален. Без опит си за никъде. Това моче колкото и да умно и начетено без опит ще се провали с гръм и трясък.

Аве кавал едно време който излизаше С рускиня му се смееха сички Ши лупам аз рускини Едно време беряхме цветята на Европа сега ближните задниците на блядовете

Какво не му харесвате, бе?! Настоящият министър Кирчо има фирма за пробиотик с годишен оборот 900 хил. лева и печалба от 140 хиляди. Даже държи на каса 750 бона, което значи, че и данъците не си плаща - данък дивидент. Другият пък министър го съдят в пет държави. ..нали за Слави гласувахте - какво очаквахте?!

В крайна сметка,професора,какво каза?

Да, точно "интелигентното момче" ще си избере добрия екип. Разбира се, че изборът е негов! А е казал и думичка и дългият и късият ще му стъжнят животеца на "интелигентното момче". То, разбира се, е "независимо интелигентно момче". Независимо, защото от него абсолютно нищо не зависи! Смешници!

Е,Пацо е бил депутат в 45 народно събрание и 46 народно събрание :л

"Да вземем Рейгън, който бе актьор по професия, но стана един от най-добрите президенти. Благодарение на него падна социализмът, който не вярвахме, че ще си отиде", обобщи научният ръководител на Пламен Николов." Това да го чуя от устата на професор по философия? Вярно е че Рейгън беше добър президент, но да кажеш че благодарение на него е паднал социализма показва колко зле е философската научна мисъл в татковината ни! Тъпунгела не разбрал че соца падна поради неспособността на Горби и тези около него да го реформират, както го реформираха китайците. Рейгън няма ама абсолютно нищо общо с това! Това е просто американска пропаганда и е срамно един професор по философия да расъждава като един .. хайде да не обиждам работническата класа!

Професора каза .. нищо!

Една статия за двама дървени философи. Добро КПД.

Ее другари, свикнали сме.. Плевнелиев и той така беше сгафил в Берлин.. то и другарката фон ден Лайден..и предишния от Люксембург така..ама съд, няма как, независимост..

Изобщо не е предвидено да си избира екипа. Избрали са го вече. От него се иска да се съгласява и подписва каквото му предложат..

На фона на крадливия пожарникар,който и да дойде ще управлява много добре...

Незнам дали знаеш какво е данък дивидент, ама човека не е длъжен да ги изтегля от касата. В случай че реши да ги инвестира във фирмата данък дивидент не се плаща.

Нищо не разбрах.... TikTok

Жельо Желев беше толкова успешен, че докара мутрите на власт, той е най-жалкия управляващ, тоя Пацо е един продавач на бански на морето и само малаумен може да вярва, че става за нещо

Това е нагла лъжа, а този научен ръководител да бъде извикан в МВР и всичко ще си каже за последните дни, как е бил извикан от Трифонов и му е ПЛАТЕНО за да каже тези лъжи. Като е защитил тази десертация преди толкова време защо чак в Събота се появи ненадейно, и то след като Григор Лилов попита какъв е този научен примат. При проверка на Лилов за защитеното нещо, което го е нямало в Петък, как така се е появило в Събота? Трябва да се направи разследване за тази измама.

Един човек като го представят като доктор по философия, икономика и право, може и сам да уточни по какво точно е доктор, ако изобщо знае, че доктор по три науки наведнъж не се става. И не би трябвало да се налага "научният му ръководител" да си "спомня" 15 години назад за един от многото докторанти, които са му минали от главата :-)... Е, не звучи достоверно тази история!

Нищо не си разбрал чети докато разбереш,ама като гледам трудно ще стане...

Много е прав професорът. Великият Рейгън стисна комунизма и Горбачов за гушата. Така трябва да се действа с комунизма и с комунистите. Да не посочвам още по-ярки примери- генералите Пиночет, Франко, Перон. Комунистическата зараза не може да се реформира, тя трябва да се изкоренява с всички средства.

Викаш след милиардите гражби,100 милиона са нищо. Е,да...има прогрес.

Историята се нуждае от герои, а не от факти. Истината е, че никой не е очаквал СССР да се разпадне. Някои хора в британското разузнаване даже първоначално решили, че е партенка.

Седемдесет процента от имащи правото на глас, просто излъгаха с еди 10 в повече, за да не бъде толкова видно, че ще ни управляват една шепа надупени педали към Запад.

Доктор по философия = добър разтегач на локуми. Много нужно качество за политик, но не е задължително да имаш дисертация за него.

което е създал Борисов

Ааа,недей тъй. Девочките навремето за бутьлочка Плиска вършеха чудеса в леглото.

Този човек изглежда яростно некомпетентен, но бързо се учи. Човек трябва да помисли: 1. На какви кастинги ходи (за политици ЛОЛ) 2. Защо ходи, не познавам един нормален, който да го одобри това... 3. И какво да говори на тях като млад меринджей (какво толкова се бори, София е пънка с офшорки и оутсорсинг, стига с тези комплески за герои). Нагрят въздух е, но за сметка на това пък няма добра самооценка и това не му пречи :).

Къде Рейгън ,къде Пацо.... До петък,ке падне

"В периода 2005 – 2020 г. работи за няколко мултинационални компании в автомобилната, рекламната и енергийната индустрии[източник? ...директор продажби в „Тойота“, търговски директор в „Дайхацу“), а после през 2013 г. оглавява европейския офис на американската спортна компания „ФИНИС ЮРЪП“ ООД (FINIS Europe). В Търговския регистър на Република България обаче името му не фигурира сред управителите на дружеството с предмет на дейност „продажби на плувно оборудване, бански костюми и аксесоари; както и всякакви други търговски сделки, незабранени от закона“ Значи, продавал коли, после уж продавал плавници и шнорхили.. ама не е много ясно! Егати философа..да го бламират и служебното правителство да си продължава работата! Слави да си се връща в 7/8 и да спре да се занимава с глупости...

Той нищо няма да избира, ще слуша онова джудже на до него на снимката, дето едвам се вижда !