„Националистическа партия на България” бе учредена в София

В София беше учредена партия с името „Националистическа партия на България”. В нея влизат „Национална съпротива” и Българска национално-радикална партия, организацията “Кръв и чест”, група неформални младежки патриотични организации и неформални националистически групи от София и страната.

Обратно в новината

Коментари - „Националистическа партия на България” бе учредена в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях и в Атака,бях и в НФСБ всички те се оказаха предатели. Сега отправям поглед към тази новосформирана НПБ защото човек не трябва да губи надежда и да се надява.Наистина че трябва да бъдат закрити НХК и Отворено общество,и много други формирования които закрилят илиси правят оглушки за истъпленията ,кражбите,изнасилванията и убийствата на Ромите върху изстрадалият и загубил всякаква надежда за по добър живот Български народ.Господ здраве да ви дава,и пази ВАС учредители на новата партия.Нека целият народ най после прозре че няма ДПС,БСП,НФСБ,АТАКА,ГЕРБ.Има само НАЦИОНАЛНАТА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ.И запомнете че колкото повече я хулят,толкова тя ще е по добра.Направете си равносметка че......всички досегашни управляващи партии докарали България до тази разруха ,Ще скочат да очернят новата партия и нейните учредители и лидери....и....всичко това ще бъде от страх..............

Подкрепям ги за по-голямата част от програмата им.

ураааа

"Закриване на Българския хелзинкски комитет, Отворено общество и всичките им производни." БРАВО! МНОГО ЗА!

Борба срещу мутриите и ГЛАВНАТА мутра на всички фронтове!

"Преклонената главица. . ." Не. Макар че сте повече; засега.

24години БКП разиграва успешно едно ТЕАТРО наречено ПРЕХОД,до кога???

Мно го сте прав ,първо турците-ДПС сега родолюбците-НАЦИОНАЛИСТИ!

jizast

Само ще отклонят вот от истинките, доказали се националитически партии. Опит да яхнат вълната ми се струва. Да видим

При толкова червена, малцинствена и мекокиткова помия, дето се изля в/у тях, навярно са чисти хората.

Дано повече Национални партии влязат в парламента. Дано най-после се спре продажното управление на БСП и троянския кон на арабески и турци - ДПС. Време е българите да се събудят и да си вземат държавата в ръцете. Не може цигани, турци, арабески и какви ли не други да си правят в БГ каквото си искат.

Ако се съди по съотношението на силите във форума, за съжаление май няма да стане, съмишленико.

Ако в списъка на враговете им не присъстват мутрите и белите якички от нашенски произход, значи са еднаква с Атака, някаква метаморфоза, но не и истински патриоти.

Bareka ne si gubi vremeto! Niama li PROKURATURA v tazi teritoria...?!

Има цацаратура, а Барека си прави партия, която не е националистическа. Айде по темата и моля на кирилица, колега.

А бе хора, отворете си очите. Излезте малко на запад от Калотина. Цяла Европа е пълна с гмеж от цял свят. Африканци, араби, турци, латиноамериканци, азиатци. Става въпрос за милиони и 90% от тях са тръгнали заради парчето хляб. Ние тук оревахме орталъка заради 5 - 6000 души. За сега единствено ни спасява ниското заплащане на труда за да не ни сполети участа на централна Европа.

ще бъдат организирани димитровски групи, и, след това восстановяване на БКП. Няма кой да се бори с тази кафява чума, освен тях.

Намерихте ли човек с мустачки или ще ползвате реквизит от някой театър?

"Расистка партия на България" е точното им име.

Крайният национализъм отдавна е използван в Русия за отклоняване на вниманието и енергията на обществото от решаването на проблемите и това е изгодно на Кремъл. "Мозъците" които съветват нашите елити, са ги посъветвали това да се приложи и тук.

Петка страшне вече тук. Страх го да си покаже лицето, за да не го познаят, но вие знайте,че той е тук и група петковци страшници могат да ви нападнат когато сте сам. Ако сте много, да не ви е страх. И Петко страшника е от плът и кръв и изпитва болка.

Често се споменава Бог от тези хора, но как в плановете им и идеологията им, ако имат такава, защото до тук не са казали каква е, ще присъстват покаянието и милосърдието? Два от стълбовете на които се крепи християнската етика.

Това са обладани от расизъм хора, какъв "Бог" искаш от тях...

Искате ли синът ви да "отбива" военна служба? За отговор да - зелената ръчичика. За не, червената.

Всички хора, които смятаме за НАЦИОНАЛНИ герои, са носили оръжие за нацията си. Искате ли синът ви "поне" да стане истински мъж? Само не питайте какво значи това.

"В София беше учредена партия с името Националистическа партия на България. В нея влизат Национална съпротива и Българска национално-радикална партия, организацията Кръв и чест, група неформални младежки патриотични организации и неформални националистически групи от София и страната" Ако съдът не регистрира новата партия, то тогава битрябвало да се постави въпроса дали ргистираните ве учередители не са действат извън пределите на обявеното в регистрация си и да се попита на каква зонова основа същствуват - "неформалните". Добре министърът на вътрешните работи да отговори на питане в НС какво е свършило министерството му по този случай на ексткремен национализъм. Думата имат съд, опозиция и журналисти. Да задавт въпроси.

Нацита!Има много работа да свършите за ВСИЧКИ български граждани без нито един шамар или обида за да ви повярва българския народ!Първо работа .Второ законност.Трето образование ит.н.Докато от ангажименти забравите че сте нацита а просто хора като другите!

Партията ни не е тайно общество, но ние сме хора от малко по-специфична порода, и една част от нас се притесняват от публичност, обясни Костадинов. Защо не се обърнете към пихолози,за да ви помогнат преодолеете това, преди да "лекувате" обществените недъзи, другари националисти?

Връщането на наборната военна служба. Другари националсти, не зная кой ви поръча и това да изречете, но имате ли бегла представа, колко ще струва това и дали някой го иска?Дали българите заради които "самоотвержено" влизате в борбата за държавната баница, искат децата им да бъдат войници, вместо да учат?

Ти отбивал ли си редовна военна служба, драги? Ако не си, ясно. А за децата е важно не само да учат, но и да сполучат. А дай и един учен отговор след цитатите и въпросите.

Със сигурност съм - "отбивал", повече от вас, другарю националист и това ми дава право да осъзнавам пълната безполезност на подобна идея. Подобна идея може да върши работа и да храни само онези които вече донесоха - "сполука" на България. И вие лще носите -"сполука"? Това вече сме го изживели.

Закриване на Българския хелзинкски комитет, Отворено общество и всичките им производни. Това колко ще струва, другари националисти? На обикновения българин, не на тези които са се захванали да изпълняват политически поръчки.

Който не е мангуста, слуга на Сорос или друг вид "герой на нашето време" няма да го почувства.

Написаното не се отнася за такива примитивни неща, за които пишете.Мангусти и слуги. Но ако трябва да сляза на вашето ниво, бих попитал. Чии слуги, ще определят кои са слугите и мангустите? Иначе бих попитал на кой член то Конститеуцията ще се облегнете за да изпълните заканите си, защото не ни съобщавате за ваша цел - промяна на Конституцията?

"Циганският терор ще бъде смазан с железен юмрук, защото няма друг начин. Истината е, че навън се води война, и в тази война жертвите сме ние, към момента, заяви Костадинов. Има достатъчно законни средства подобна цел да се постигне и сега, без "железен юмрук". Но има и причини това да не се прави Вие не гитърсите и не ще се борите с причините, а ще водите борба с последствията. Защо?

Приоритети. Ще дойде време и за потърсване на отговорност от виновниците за катастрофата през последните 69год. Но първо ще трябва да убедят народа, че не са Сидеровци. Аз съм склонен към известен кредит на доверие.

Тоест, крака с глава. Първо ще правим нещо, а "когато му дойде времето", ще правим това което с което би трябвало да започнем. Веднъж вече българите чакаха 800 дни да му дойде времето и едва ли втори път ще подари 800 дни, дори и на ентусиасти като вас.

нека да има такава партиж,но при приемане на неините членпве да се гледа,дали не са от комунистическо потекло или даима такива тжхни роднини.напред с идежта.

Изключително строга и рестриктивна наказателна политика по отношение на битовата и малцинствената престъпност. А икономическата престъпност,другари "националисти"??

Кой финансира? Кому е изгодно?

Официална Православна вяра; възпитаваща родолюбие, достойнство и сила военна служба; сурово, но справедливо правораздаване в полза на жертвите, а не на извършителите- не виждам нищо лошо във всичко това. Какъв фашизъм виждате в това ?! А ВМРО да почват разговори за коалиция !

Какъв фашизъм виждам в това ли? Ми най-обикновен! Като оня, който вилня преди 8 десетилетия из Европа. Оставаше и да допълните, че деца с малформации и генетични заболявания трябва да се унищожават и картинката щеше да е пълна. Хей хора, вие сте идиоти! Просто забравяте, че живеем вече в друг век, че тия неща просто не вървят. Изтрезнейте и мислете с главите си, не със задниците!

Извън България вече има милиони българи. Вие ли ще им вареждате каква лебигия да изповядат? Или ще правите руски резерват . Виждате само до Москва.

Господин фашист, Ти ли тепърва ще ми определяш каква вяра да изповядвам? Аз съм от помашки род от Западните Родопи, изповядвам Исляма, но ако намериш някой, който да се чувства повече Българин от мен, лично аз ще ти отворя един Швепс! Първо ни натискаха да сменяме имена и вяра! После насила ни изкарваха турци, а сега идвате вие - с вашите ненормални идеи, извадени от прахоляка от началото на миналия век - моноетнични държави с официална религия и антидемократични институции. Вие сте поредните СМЕШНИЦИ, размахващи мънички, хилави юмручета и топуркащи нервно с мънички кубинчици - така бяха много преди вас, а вече ги няма. Светът не върви назад, а напред, господа изкопаеми!

Има разлика между българин, изповядващ исляма, и ислямист. И няма никакъв проблем да изповядваш исляма, стига да си нормален и мирен човек.

Не е ли верно, че всички сме птички Божии? Вярвай ми, Господ си знае работата и не сте вие хората, които ще се правят на Бог.

а може би бог чрез новата партия ще въздаде справедливост?

От 1944 год. до ден днешен на нашата територия е имало само бандитски групировки, незнайно защо наричани "партии"!

Национализма възниква там, където нацията изчезва. Това е нормално. Дори некомпрометирана национална партия трябва да влезе в Парламента и да смени продажната Атака.

Можете да ги разглеждате както искате - националисти, патриоти, фашисти, нацисти, провокатори... Все едно е. Винаги е имало и ще има крайно мислещи и действащи. Но за да станат силни е необходимо едно нещо - благодатна почва. Ако я няма, никакви крайни идеи и дела няма да виреят. За съжаление, през последните 10-15 години упорито са създава точно това - мизерия (материална и духовна), разделение и антагонизъм (леви, десни, комундета, фашисти...) - огледайте форумите и ще го забележите лесно. Партиите губят смисъла, който би трябвало да имат по дефиниция, държавата вместо закрилник се превърна в кръвопиец, а институциите се изпразниха от съдържание, "патриотизъм" се превърна в мръсна дума, правата на малцинството се фаворизират за сметка на правата на мнозинството. насила променят дори езика ни, "доказват" ни че не сме толерантни, че сме ксенофоби и расисти, защото просто искаме да сме обикновени българи с нормалните ни ценностни разбирания за чест, достойнство, семейство. Досега се чувствахме унизени, защото циганите бяха "по-равни" от нас. Сега се появяват още едни - и те така, "по-равни" от нас и от граждани втора ръка, ставаме електорални единици - 3-та ръка. Има си термин - позитивна дискриминация. Въпрос на време е да се появи и набере сили такава партия, която да "пожъне" посетите ветро под формата на бури. Това не е български феномен - в цяла Европа тази тенденция се засилва.

Много добро изложение!

Това е партия създадена от неправителственните организации на сорос с единственната цел: РАЗЦЕПВАНЕ НА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ ВОТ!!! Хората които имат ум в главата си го разбират и се надявам хората да не са толкова наивни да повярват на някъкви хора появили се от нощото и развяват лозунги които всеки може да развява!!! Това е поръчка на ЦРУ и на вашингтон!!! Българи не бъдете наивни и не вярвайте сляпо. С НАМЪ И БОГЪ.

Ако разчитаме на "с намъ и богъ" съвсем сме я закършили!

Май ще има за кого да гласувам.

Най-после, това трябваше да се случи - дано не излезе поредния кьорфишек, че доберат ли се до властта забравят от къде и как са тръгнали. А че някой трябва да защити интересите на страната и истинските българи спор няма, както е тръгнало само джамии, джагали, цигани и всякаква друга измет ще останат на тази земя жалко за прадедите ни дето си дадоха живота за тази страна и народ. Има ли надежда ....!!!!????

Не!Нямате надежда!И то отдавна!

Когато управляващите се огъват пред европейски чиновници и само говорят, колко лошо нещо е ксенофобията (каквото и да се случва), последствието е възникване и подкрепа на такава партия.

Казвах ви ,че идва нашият час!Истински патриоти, а не скатаджии,атакисти и прочее измишльотини!

Еми хубоу, ама ако сте като предишните "националисти", които се народиха под формата на различни партийки и движенийца...

УСПЕХ! Изглежда добре, дано стигнат до край!

виж какво българин тебе те познавам много добре. такива като тебе си лежаха кротко с наведена глава при жените си и чакаха емигрантите да доидат да и вдигнат въстание и после някои друг да ги освободи. за това сега наи много мразиш емигрантите и руснаците.

национализмът-последното убежище на проваленият български комунизъм !

типичния балкански националист, мрази всички и всичко но най много мрази тези които му дадоха най много с цената на стотици хиляди жертви и то доброволци, докато този ганио се кри зад високите дувари на селската си къщурка.

коментара ми е за БЪЛГАРИН ДЕТО НЕ Е РАЖДАН ОТ БЪЛГАРКА.

Поредните малоумници, последователи на Болен.

Стига сте мрънкали и осуквали по килифарски, бе мушмороци ниедни. Нашата древна Родина е преживяла много опастности, защото винаги се е намирал някой , която да я изведе до победата. Сега всички виждат голямата заплаха надвиснала на нас. Виждат и предателството на съществуващите партии. Всички иската нещо ново. А когато то се появи, започвате да мрънка още от първият ден. Фашисти били. Вие пък какъв зор сте видели от фашизма? Нали Хитлер ако беше победил, сега да сме велика България на три морета. Да не би Хитлер да е измислил войната. И преди него и след него войни имаше ли? Хайде сега стига лигавене и нека всички пожелаем успех на новата партия.

Нацист е съкратено от националсоциалист. Малко по - различно е от националист. Националсоциализмът в Германия е много специфична политическа система, която се различава дори и от фашистките системи на Мусолини в Италия и Франко в Испания. И друго: действително с германска кръв са освободени много български земи през ВСВ и сме получили много от германците, но чак пък на три морета...(върнали сме си Македония и Беломорието)

Виждам, че скоро ще се появи клонинг на Хитлер или Сталин.

Е и ?

Точно това искат Господарите да се делиш да разделяш така ще загубиш всичко!Ще почнат бунтове кървища е убийства.Къде ще се криеш с барабанчето и знамето?При мама?Създай работа за другите !Обедини ги да спазват закона!Мир и ред!Не се дели!И не съм турчин!Единия ми дядо е руски дворянин другия е на половина италианец а баща ми и майка ми са българи!Аз съм българинПознавам и уважавам българи с турски корени които и турски не говорят правилно а на диалект!Човек като теб не цени и пази това което има после му идва ума ама късно!

Кажи ми отношението си към Русия за да ти кажа какъв националист си. Ако щеш бъди фашист или педераст все ми е едно. Важното е да си Български патриот и да поставяш България над всичко.

Имам предвид, че наред с Турция, Сърби и Гърция Русия е най-големия враг на България и Българското.

Видя ли ги сега, по червеното ти число, колко са "националисти"!?Купчини от продажни мекерета!

Кажи ми отношението си към сащ за да ти кажа какъв националист си. По голям враг от сащ БГ няма!

Не делете народа на турци,цигани и българи,до сега сме живяли мирно!!!! Не искаме да се мразим!!!!! В момента точно това се извършва,ДПС и БСП разделят народа на малцинства и мнозинства,опитват се да ги насъскват едни срещу други!!!!! Това не трябва да се случва никога в България!!!! Оставка,защото тези ще ни докарат гражданска война!!!!!!!!!!!

те ни докараха вече...войната започна..

Ти чуваш ли се, живели мирно....когато цигани изнасилват и убиват се не вижда. А когато не дай си Боже стане нещо с мургавите шебеци се намесват всички възможни комитети. За защита на малцинствата....Не подкрепям националистите и Волен-Болен но нека виждаме нещата в истинската и свтетлина

Националистическа партия на България, внимавайте с огъня, който ще разгаряте! Много е важно дали искате да запалите патриотичните български сърца или да запалите къщите на хората!

Аз си прежалвам къщата дето ми я ограбват вече 8 пъти и накрая спряха щото не остана за крадене и щото ги виждам крадците/цигани/ как си пият кафито с кварталния и го черпят по бира в кафето-кръчме, и на всичкото отгоре се хвалят какво са ми взели , а ченгето-свиня, ми казва че съм нямал доказателства, и че законът ги пази и така 8 прекратени дела срещу неизвестен извършител. Сам ще си запаля къщата и ако има съмишленици докато гори тръгвам на война среще мангалите-крадци!

в случая трябва да пребиеш полицая, който не си изпълнява задълженията, за които му се плаща. Да не забравяме, че сме една от държавите с най-много полицаи на глава от населението. Така че по-добре излез и протестирай срещу статуквото. Чета за поредно нападение на разни отрепки над обикновени чужденци и всеки път ми прави впечатление , че няколко ( минимум 3-4ма) нападат един човек. Пъзльовци с комплекси, по-добре си хванете гаджета и разберете едно - проблема на българите идва от други българи. Що не пребиете някой депутат???

Не е ли направил Бенковски точно това с къщите, г-н Столюбовъ ? Познавал е народа си, обичал го е,знаел е какво кога и как, довел го е до победа, макар и след смъртта си. Докога само страх от собствената сянка?

Столюбов! Може да бъдеш спокоен. Истинските националисти не палят чужди къши. Те защитават само своите. Чуждото не щем, своето не даваме. Да пожелаем успех на новата партия.