Националното ръководство на ДСБ препотвърди подкрепата си за кандидата за премиер Николай Денков

Декларираме, че ще положим всички възможни усилия, за да бъде излъчен редовен кабинет, който да овладее изострената политическа криза и проведе необходимите реформи, заявяват от партията

Обратно в новината

Коментари - Националното ръководство на ДСБ препотвърди подкрепата си за кандидата за премиер Николай Денков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е политически труп. Как няма да се натиска. Отиде му топлото местенце в парламента и заплатата, дето му я плащаме.

Този жабок не е никакъв лидер, който поткрепя някакъв жаден за власт мишок.

Джуджето Атанасов да каже за заграбените земи от хората в Търново, А Ристьо кртена за родителите си, които са видни комунисти

И да крепите на Толупа манерките!

Слабоумникът е ходил в Братислава да се лигави на фон дер Лайен, за да му прости простотиите.

Крепя у я да не падне....

Гласувам от зората на прехода за синята идея...дете на соца съм..Вие закопахте ДСБ малоумници...между гьонкуратрък и рациотарност има разрика..изцирайте си по добре партньорите...ни дума ни нищо за този резил на ПП лидерите .пууу бе

:(( Аз съм идентичен случай. Но вече не. Защото демокрацията, изградена с лъжи, мошеничество, компромиси със съвестта и побратимяване с престъпниците не е демокрация, а някаква извратена и уродлива демонокрация. Призивите и изявленията на Атанасов по нищо не се различават от онова прословута "Не е ли по-добре танковете да дойдат?" на Петър Младенов. И вече не съм сигурен кой е по-нормален от двамата - Младенов поне беше искрен.

Атанасов прегръщай Бойко че Възраждане става първа

крепи топките на пишман акаемика , ако ги има де :)))

Ние, българският народ, трябва да положим всички усилия да се изтръгнем от лапите на Пентагона, и подчинените им в Брюксел. След като Унгария може, значи и ние можем - не е допустимо някакви безродни боклуци като този на снимката и съратниците му от ПП и ГЕРБ да ни оставят на 100% на командване от САЩ. И браво на Радо-Гелът, не знам защо го направи това с оповестяването на среднощното им заседание, но слава богу, че го направи.

То пък една подрепа. По скоро акдемик Дянков е бушона, който вече изгоря. Уж умен човек, уж академик а се съгласява да е марионетка, бушон, направо не е за вярване.

Ако имаше достойнство и не беше марионетка, а свестен учен, просто нямаше да е академик. И в науката боклука птдавна изплува на повърхността. Така че, логиката си е желязна.

А дали на някого му пука. че данъкоплатеца плаща за тези незаслужени титли?

Ако имат поне някакви остатъци от чувство за срам тези хора, то довечера трябва да откажат мандата и да разтурят коалицията. Иначе на следващите избори вероятно не само ПП няма да ги има, но и тези.

до и с право

Жабатанасов трябваше да се скрие обратно в гьола.

Голям гаф, но те така или иначе си отиват. Този път завинаги.

Браво на Руди Гела - един предател, един ренегат, един циганин, както го наричат някои хора. Но той каза колко са хубави новите дрехи на царо, и че той фактически е дибидюс ГОЛ. Дотук с каламбурите! А истината е грозна и страшна! Защо? Първо, защото народът е оставен САМ, без водачи, без правителство, без носещи отговорност за случващото се! Второ – защото управлението на "държавата" се съгласува с Амбасади, ЕС и САЩ! Трето – посрано е лицето на ключови наши европейско-съюзни фигури като Урсула, с която са спазарени редица неща за в бдеще. Какво ни очаква, след като всички самаскари и всичко е омаскарено? ПЪРВО - Изтикване на Коцето на първа линия и фаворизирането му като реален фактор в следващия Парламент. ВТОРО - Гражданска война, започваща от София и желана от Амбасадата за постигане на нейните цели. ТРЕТО - Превръщането на държавата България в "Превзета територия", от която могат да тръгват самолети, танкове и войска към където трябва и ЧЕТВЪРТО - Изпращането на живи български момчета на североизток, които ще бъдат връщани в черни полиетиленови чували на майките си, или обявявани за изчезнали, за да не дължи никой на семействата им финансови компенсации, издръжки или пенсии. И защо е всичко това? Защото Русия е НЕИМОВЕРНО БОГАТА и това богатство трябва да и се отнеме, но не с помощта на англо-саксонски животи, а с помощта на англо-саксонски оръжия и неструващите нищо животи на хора от Протекторатите, наричани за по-красиво СЪЮЗНИЦИ. Този вариант вече бе игран по време на ПСВ на Галиполи, когато срещу турците се биха съзниците от АНЗАК (Австралия и Нова Зеландия), но днес тяхното жертване е нецелесъобразно. По-добре е да се жертват онези, за които канцлерът Бисмарк беше казал: „Заради онези конекрадци от долен Дунав, не си струва да рискувам живота дори и на един пруски хусар“, за които Хитлер беше казал, че тези от „славянската кочина“, са тор за арийската нация!!! Очевидно е, че те не ни искат, ама ние им се натискаме много!

SirBob

1000+ По-добре трудно може да бъде казано. Хубаво е джендър леберастите да се замислят над истинското значение на думата "съюзник" и "партньор". Защото САЩ и ЕС не са нито едното, нито другото за България.

Ролята на Коцето според теб, не се връзва с цялостната ти концепция. Освен, ако трябва да се разбира наопъки.

Народа поздравява продажните боклуци от ДБ с песента "Курви сбогом", а киро тъпото поискал и за него същия поздрав.

Кирил излъга в прав текст за гражданството си. После вместо да си посипе пепел започна да говори глупости срещу конституционните съдии. Тези хора наложиха мораториум, въпреки че мораториумите също са протиконстиционни и вече имаше три паднали мораториума - последният (на ИТН за обществените поръчки) половин година преди ПП да дойдат на власт. Не е като да не са знаели. Падна и техният мораториум. Сега Асен Василев иска провеждането на лустрация/политическа чистка - което е забранено с решение на Конституционният съд още през 1994 след опита за "закон Панев" и в добавка към това съгласува шефовете на службите ни с чужди посолства, което е държавна измяна и нарушава член 1, ал. 3 на Конституцията - предава националният суверенитет. И тези хора ще правят законите ни ?!!! Тези хора ще прилагат правото?!!

питам точно и ясно - кой представляват изчадия, като ристьо и гном атанасов? искам да разбера кои интереси на кои избиратели защитават? не става ясно , но пък за сметка на това, и най-наивните и добродушни избиратели, би трябвало да схванат колко продажни, долнопробни, поръчкави слуги са ДБ-ПП.

Само да уточним - ДСБ са една от 8-те маргинални партийки в коалицията ДБ, които пък в коалиция с заедно с ПП имат, както Кирил Петков каза, общо не повече от 7%. Това са буквално един файтон хора за които гласуват само роднините им, но пък одобрявали някой си за премиер. Смешна работа.

съвсем наскоро коментирах че тези приятелчета имат под 10 процента. Може би 9, може би 9,5 но 10 - съмнително. Явно са ме чели. Кирил Петков- ние не можем да се опираме на тези 7 процента на интелектуалците. С нашите проценти към ДБ ставаме общо 10 процента Асен Василев - ние сме трета сила в момента Николай Денков - ние сме четвърта или може би пета сила. По-скоро - четвърта. Ех, момчета, имахте 10 процента преди тези записи, сега е съмнително, че и 6 процента ще вържете.

Жужето Хаяско е започнал да се трансформира към елф. Но къде му е шапчицата?

О С Т А В К А и на ИЗБОРИ ! ГНОМА КЪДЕ СЕ ЗАСИЛИ ?

КЪРО : ПП и ДБ са моите хора ! А сега гласувайте пак за Тях и този 145 см Гном ! Продължаваме Измамата , да ви Е....а Мамата !

Политиците й - говеда, народът - овце... Ферма някаква.

Атанасов.... Атанасов..... коментирай може би изказванията на Кирил Петков, че ще изпирате Борисов, че ще бавите топката за да не влезе в съда дело за имунитета му, че ще го рекетирате - пардон държите с компромати, за да държи той своите хора. Това ли е вашият морал?

Морал!?!?!? Какво е това?

определено може да се вярва на думите на гномите продажни атанасов и ристьо: изчегъртаха борисов, спряха измамните схеми - как да не им врява човек :))) лъжци от най-долна проба - ДБ трябва да изчезне завинаги от сцената. Рядко вредени соросоиди.

Денкоглу - премиер. Смях!!!

Мария Габриел е "пленник", "заложник", "застраховка". На нея ѝ "детската мечта" да бъде премиер. "Тя не живее в реален свят", и "тя се разплака с влажни очи, като разбра, че няма да е премиер" но КП и АВ ще ѝ сбъдват детската мечта. На въпрос какво ги интерусуват от ПП чувствата на МГ, директно се дава отговора, че понеже видите ли тя има лоби чрез мъжа си, кума си и сина си в ЕНП, тези връзки трябва да се използват. НА ТОВА СЕ ВИКА КЛИЕНТЕЛА! Забележете никъде не се коментират качествата на Мария Габриел - коментират се само ползите от нейното лоби! Приведени са аргументи, че като стане премиер тя няма да има право никого да уволнява и назначава без съгласието на ПП и че тя ще е един заложник. Аз ако съм на мястото на МГ директно ще си вдигна чуковете. Те искат да я превърнат в една секретарка, която ще търчи от Брюксел до централата на ПП, и заради този пост да ГЕРБ трябва беропотно да се подчинява на чистката им.

ша ви зема в еврото само ако Кирето е премиер или денков.

Генералският плужек пак се плюнчи ! Вън от България предатели долни !

АВ и КП имат унизително отношение към ДБ като маргинали със 7-10 процента, съдебната реформа е представена като прищявка на ХИ, след сбъдването на която "може да се пенсионира"; говори се за лустрация която е забранена от Конституционният съд. За чистка на всички нива - все едно законно или незаконно. За уволнение на директори на училища, шефове на териториални звена, на агенции, на дирекции - само по политически признак. За овладяване на службите. Не за атестиране - за овладяване. Говори се, чме шефовете на ДАТО, ДАР, Военното разузнаване, НСО, главният секретар на МВР са съгласувано с чужди посолства, което е държавна измяна. ЕДно е да се уведомят партньорските служби кои са директорите на нашите служби СЛЕД като бъдат избрани. Друга е предварително да съгласуваш тези хора с разни посолства. Замесена е Урсула фон дер Лайен в международен скандал. Ако има справедливост той би трябвало да ѝ коства поста. Излиза, че тя е съветвала да заобикаляме правилата за Еврозоната, гарантирала е Шенген и е обещавала да помага в заобикалянето на правилата. Това ще настрои цял куп държави като Холандия, Австрия, Дания още повече срещу влизането ни в Еврозоната и Шенген. и ще искат да ни гледат под лупа. Ощепо-лошо - УДФЛ моли Петков за дискретност, а той я цитира пред 60 човека. говори се, че изборите ще бъдат провеждани с "наша полиция", "наше МВР" и пр. т.е. не става дума за никаква демократичност. Говори се за изпиране на Бойко, за тупкане на топката за имунитета му, затова че те ще го държат с компромати, а той ще държи своите хора и пр. ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА? ТОВА ЛИ Е НОВИЯ МОРАЛ?

SirBob

1000+

Макла корекция. ДБ нямат 7-10%. ПП барабар с ДБ заедно имат 7-10%. Но това беше преди да излязат записите. Ако сега има избори, без алибали, надали ще влязат в парламента.

Не, не ги е срам. За срам трябва съвест, а при тях такава няма. Вижте сами - Кирчо излъга за гражданството си, Кокорчо е бил подсъдим и е без магистратура, но някой го е курдисал за министър на финансите. Спецов беше мошеник, който си продал фирмата, спестил от данъци и накрая оглавил същия този НАП. Христо Иванов е грантаджия от самото начало на своя "професионален" път и никога не е работил като юрист, изключен е от колегията на адвокатите, защото не плащал членски внос. Генерал Гном е с успешна социалистическа кариера, преоблякъл се в демокпатични дрешки в движение. Денков стана академик при управлението на Кирчо. Мария Габриел държи общинско жилище, докато живее в Брюксел. За Борисов няма и да говорим. С какво да изпитват срам??? Те нямат орган за това.

Задавам си само един въпрос, тези нагли ли са или долни? Вероятно и двете! София, клоаката на територията, не е България, запомнете го боклуци и ти жабок опулен!

Атанас Атанасов - самодоволен, нисък и низък!

Напомня ми на Ам Гъл. Пък и името му прилича.

Ебати отвратителното същество.

Повтарям за трети път - Денков е соросоид , който искаше да намали ваканциите на децата. Гадно същество, рептил.

SirBob

В една нормална държава и съдебна система Петков и Василев щяха да бъдат разследвани за престъпления против републиката и въпросът с тяхното участие във властта изобщо нямаше да стои. Да не говорим, че ако ПП-ДБ и ГЕРБ не бяха тотално оперирани от чувство за срам и достойнство, те сами щяха да се откажат от мандат. Но в държава, която изцяло зависи от едни "началници" отвън, нещата за огромно съжаление са различни.

Тук такива мръсници виреят,защото са на краварска /подложка/подлога

SirBob

Точно така.

КУЧИ СИНОВЕ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС! ВИЕ СТАНАХТЕ СЛУГИ НА ТИКВОЧА

при положение, че политически трупове като тоя от снимката искат да определят съдбата на страната, значи тук трябва да станем гробище. Звучи брутално, но е истина.

Трябва ни про-европейско правителство. Историята показва, че всяко сътрудничество с русия завършва с купони за хляб.

Мдаааа, освен политическото зомби от снимката, бродещ из общественото пространство политически труп, вече си имаме и автентичен ококорен вампир! Говори за кръв в прав текст! Чудя се само, парламентът замък на ужасите ли е или просто гробище. Другото интересно е, че нашите вампири, таласъми и всякакви зомбита се изявяват денем, ама и нощем не спят. Ето това е уникалното- дори слънце не ги плаши, ама както се казва - и ний сме дали нещо на света, особено Атанас Атанасов... ама там нещата са вече мнооого отвъд нормалното защото цялата партия е зомби: отдавна умряла, ама все така бродеща... просто някой иска България да е зомби държава.

Атанасов, да не ти обещаха от ПП и ти да си харчиш пенсията на някой топъл остров? Щото досега заради едни снимки на спалня , заради недоказани твърдения за къщи , за пари в торби , точно ти не спираше десетки пъти да повтаряш " Борисовата държава " , но сега имайки и признанията на Асен Василев, че застава зад всяка дума от записите - намираш за редно да ги подкрепяш. Боклуци , ама наши боклуци.

Как може някой да е толкова гнусен и физически и душевно? Тоя гном 100% го чука някой имп от преизподнята.

боже, на колко мастики е бил бащата на гнома, та го е изпльокал такъв изрод?

Искам третия мандат за да затворя Лидл !

Да го затвори, баба ти само от Лидл е купувала, то магазини не е имало в БГ никога! Чудната стока боклук дето не трябва да се яде

Браво ДСБ-то. На ход е Борисов. Или ще правите правителство или Банкя е президентска република :)

този плужек гнусен атанасов, да обясни това, вместо да дрънка дежурните си бълвочи: "Бойко Борисов е само медиен противник. Ще изперем Борисов. Той е наш приятел." "Христо Иванов е измислил начин да не се вдига имунитетът на Борисов и реално има схема за неговото пазене" "Мария Габриел е само жена на мъжа си, няма собствена тежест и е политически пленник". Затвор веднага!

Гнома и майка си ще препродаде, само и само да е в Парламента!!!! На следващите избори гласувайте САМО с хартиена бюлетина-така вероятността Киро парапета да прецака гласа ви е по-малка!!!!! Гешев да самосезира Прокуратурата за измама на изборите!!! Да няма прошка за тези разсипници от ПП+ДБ!!!!!!

ДСБ се държи достойно в опозиция вече 22г. Реално друга опозиция не е и имало.

очевидно хапчетата вече не действат. потърсете спешно психолог.

Вужда се колко много са ви "помогнали" на вас.

Държат се като удавник за сламка. Само тъпотии дрънкате жълтопаветните сороси.

ДБ е превъзходната степен на безподобна долна утайка от най-гунсните предатели и соросоиди - няма по-тголямо дъно, донякъзе боко тиквата, но те са си приятели и се перат нали г-н дебееец.

А българския народ препотвръди омразата си към пордажни боклуци като ДБ и ПП. Рядка помия е атанасов.

Както и да се гърчите, Белене ви чака

Абе нацистче, я кажи как ще стане това, като сте една шепа кретени ?

Вашия глуповат лидер ви го каза в прав текст - вие сте "7-10% максимум" , ние сме останалите .

прекрасна украса виснал на някое дърво пред народното събрание