Националната полиция разследва 13 сигнала за издавани фалшиви Covid сертификати

Неистински документи за поставени ваксини били издадени дори на хора, които не са в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си ЕПМ боклуци. Никой не иска да участва в рекета на деградиралата глобалистка утайка. Заемете се с осигуряването на адекватно и ефективно лечение на всички хора а не само на продажните политици, вместо да работите за благоденствието на гнусните си кукловоди.

Мой приятел е шофьор на тир в Европа, не се е прибирал от 3-4 месеца и преди 2 седмици шефа му праща сертификат със подробни дати за първа и втора ваксина...ама не мога да го натопа той да има проблеми...жалко

Аз да попитам, доказано е , че тестовете не са сигурни повече от 80% за резултата. 20% и повече може да дадът фалшив резултат. Това означава ли ,че по цял свят се разнасят фалшиви данни. А и да го духате

Продавам зелени сертификати, 52см3, 3 к.с. 42 см. верига. С тях пускат навсякъде.

Да обявяваш разследвания за престъпления, които не са доказани и все още хипотетични е престъпление! Защото това уронва престижа на България пред целия свят и нашите граждани ще бъдат гледани под лупа и унижавани по време на престоя си зад граница! Всеки може да подаде сигнал, но не всеки е добросъвестен!

Издаване на зелен сертификат и обявяване на извънредно положение от министър е грубо нарушение на конституцията и това ще се докаже от конституционния съд.

Трябва друг съд, който да няма нищо общо с подкупите, с политиците, да е от народа, да може да брани свободата и конституцията ни. Със сегашният, не може да се прави борба за свобода!

На лекарите, които издават фалшиви сертификати трябва да им се отнема правото да практикуват до живот !

Същото се отнася и за ТЕЛКове, болнични, клинични пътеки, рецепти и т.н. В правен аспект говорим за едно и също престъпление. Ама тогава няма да остане пукнат лекар, нали?

Да разследват сигналите, които съм подал за фалшиви ТЕЛКове? Или да отида, да ги дръпна за ушенце и да ги закарам на място? И двете са фалшиви медицински документи, но се работи само срещу едните. Шамари ли, юмруци ли, ритници ли ви трябват?

След някой и друг месец ще отменят всички сертификати или ще ги обявят за незаконни, защото за с министерска заповед, а не с решение на НС. Тогава какво ще прави МВР. Ще пълнят системите с лица и ще отчитат борба с престъпността за сметка на безумни решения на ЕС и на някой!

Това по коя логика ? По тая дето ваксинираните щяха да умрат веднага/след 6 месеца /12 месеца ..... ?

Проблемите. Лекарите станаха касички за пари.