Национален съвет ще координира политиката в сектор "Храни"

Въвежда се изрична забрана за реклама с деца на генетично модифицирани храни

Обратно в новината

Коментари - Национален съвет ще координира политиката в сектор "Храни" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от съвети, комисии и констатации. Аман от забрани. Напишете го ееин път за винаги тоя закон за храните и стегнете проверяващите, които се ослушват за рушвети. Това са нещата, които ядем, не е да си купя гума за колата или пантофи. Сеч и глоби в десетки хуляди за нарушителите. Затвор и забрана за държавна работа за проверяващите при доказано приет подкуп. Корупция, корупция корупция. Във всички сфери и на всички нива. А законотворците дрънкат и приемат, а контрол няма.

Почвайте да плюете, червени прошляци.

Роят ли се роят се всякакви ''съвети, щабове, комисии'' и все тотуловани ''национални'' зер гербавите са саде такива ''представители'' ако им се види администрацията.. Защо не забранят непрестанните реклами на всякакви хапчета за едно и също ама всяко се хвали ''как е най добро''... И кои храни освен от собствения двор нямат гмо вече...

Няма ли да се спрат. Защо ни са министерства

Означава ли това, че се спира производството на месо, най-опасната храна за човешкият организъм?

Хехехе. Мазен глупако, чистото месо е най-полезната храна, ама как тъпан с 12-ти клас да го знае?

Регулаторен пазар, не е реципрочно на регулиран пазар! Тъпаци!

националния съвет се нарича народно събрание! там се правят законите, които всички трябва да спазваме! как някакъв съвет ще координира политика в нещо си?? ще казва периодично на нс какви закони да приема??

Все нови и нови звена от излишна администрация! А защо не холдинг? Целта е една - осигуряване на работа на гробарските скакалци!

Това във връзка със С Е Т А ли е!? Досега нали нямаше ГМО? Продажници, българо убийци!

Ама ти си мислиш, че дъжд вали...