17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То напрежение има от бая години от властването ви в реалния живот на българина ама не пускате кокала докато има бушони да гърмят за да не гръмне главния...

"Ето виж - санирахме ви блоковете, пък вие не гласувахте за нас". Ама всеки човек, във всеки блок е видял с очите си колко пари се изляха, с какво качество се работеше и колко пари се откраднаха.

Как е? Върви ли строителна фирма КРА-ВЕЛ?

На герберски език, като замениш една калинка с друга, си извършил реформа и напрежението в системата ще спадне. Напрежение има защото крадат като на световно и извършват геноцид над възрастните, не са в състояние да реформират медицинското обслужване, където се краде на едро, образованието, което е на плачевно ниво и отвреме-навреме се правят някакви безумни действия, тласкани отвън. Шайката, подкрепяна от най.простата част на нацията доведе до колапс всичко, до което се докосна. ЕДинствената й цел е трупане на милиони в джобовете, нищо друго.

Всекиби направил така , който е на власт, когато 100% от медиите са опитомени и не преследват нарушителите на закона методично, упорито, до край корумпирани управници и други мащабни икономически престъпници! Формулата за това колко демокрация има в една страна изразен в проценти е: Демокрация % = 100% минус Зависими от Управляващите медии %. В нашият случай в България, демокраццията е само около 5%. Миля, ч

Колко да е високо това напрежение, има-няма 15 млрд волта.

ГЕРБ още, както се казва, не са започнали този мандат, но вече говорят за победа на следващите избори !

Къв е тоя дългиноско бе. Та той с тоя нос може да си отваря консерви.

Нали ви казвам - иде ми да се застрелям!България отече!Частните пенсионни фондове не са мои, а са на КОЙ?

Министъра изгоря за едни 15 000 000 000 лева - Частните Пенсионни Фондове на Борисов . Кражбата е Огромна - Скандала е По- голям от КТБ и Източването на Язовир Студена .