НАТО със стратегия за Черно море

Цветан Цветанов ще участва в конференцията, която ще се проведе в Мюнхен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО МИ,НО СЪМ ПРОПУСНАЛ НОВИНАТА! ЧЕРНО МОРЕ НА НАТО ЛИ Е? ЩОТО ЧУХ,ЧЕ НАТО ПРАВЕЛО НЕКВИ ПЛАНОВЕ ЗА НЕГО?!

Нека някой ми изброи революционерите русофили и се съгласявам с минусите. И още нещо в следвайки руската външна политика Доброд дружина започва да говори за българо сърби и и приема сръбският крал за суверен българските земи.

Училите в Русия Апостоли говорят на ... руски за да покажат на населението че бунта е подкрепян от Русия;)

Един от тях е Стефан Стамболов, учил в Одеса.

,,Виждате ли го този на снимката? Преди 1878г, този човек щеше да обикаля Османската Империя и да говори колко лоши са руснаците и как трябва ние българите да се пазиме от тях и да подържаме Султана. Същият този човек щеше да прокарва про-османска политика по българските земи и да участва в дебати "Османската Империя със стратегия за Черно Море". От време на време е щял да отскача за по една закуска в Англия, където англичаните са щели да му казват колко е лошо да има държава България и да му дават подробни инструкци на това как може бъде полезена Цариград.,, Ето това мнение е покъртително и показва непознаване на българската история. Именно Добродетелната Дружина ( русофилите революционери) се отказват от независимостта и през 1869 и се обявяват за изграждането на Българо-Турска държава. И по късно именно русофилите се обявяват срещу Съединението и извършват преврат и детронират Княза.

Не чувам боко какво казва по въпроса защото преди време се репчеше че иска корабчета и яхти в Черно море??????сега друга песен пеят та и като с бащиния се разпореждат с черно море...

Черно море е най-подходящото място за натовските кораби! Защо? Защото те ще са в зона, подсигурена срещу ядрена атака от страна на Русия. Всяка атомна бомба в Черно море би нанесла вреди на самата Русия. От друга страна натовските кораби на територията на Черно море ще са защитени от противоракетна отбрана, т.е. те ще са под чадър. Няма ракета, чията траектория да е проектирана от човека на база математическа фармула и да не може да бъде обезвредена пак от човека. Това е въпрос на научен капацитет, който със сигурност ще бъде главното поле на надпреварата във въоръжаването в бъдеще.

с тях тия от НАТО как ще се оправят?!

ЦИЦЕРОН ДАЛИ СИ ДАВА СМЕТКА В КАКВО СЕ Е ВКАРАЛ,СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ?! ЗАЩОТО НЯКОЙ ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКАТА,ЗНАЕ СЕ! И НЕ САМО НА ТОЗИ СВЯТ,АМИ И НА ОНЗИ!

Каквото и да си говорим, Цветанов се утвърди като един от най-уважаваните български политици на Запад, особено в САЩ и в средите на НАТО. Когато Тръмп го покани на първата молитвена закуска, мнозина бяха изненадани. Даже недоумяваха, защо Тръмп не е поканил примерно Ген. Радев, а Цветанов. Още повече, че те очакваха срив на отношенията между Тръмп и политиците от ГЕРБ и обратно, шанс за затопляне на отношенията между Тръмп и леви, русофилски настроените у нас политици!

Нашата международна позиция по Черно море беше най-после оценена. Добавиха я в Камасутра.

Долу кървавите комунистически ръце от най-достойните български държавници Бойко Борисов и Цветан Цветанов! За всички честни българи министър Цветанов е икона и олицетворение на законността и справедливостта! Гордеем се с вас и ви обичаме!

Че кога го избрахте Цвък и за министър, бре?;)) На к'во е министър - кажи ти, че да не давам аз воля на въображението си;))

избраха го за министър на министрите, който да министерства носейки папки ! Сиреч министър на папките !

Абе... що са го изхабили папки да носи?;) Аз си мислех, че за министър на бюлетините са го турили.

Божеее!!! Да ВИ ИМАМ ИКОНАТА! Предател и подлизурко!

Всичките ли от ГРОБ сте толкова прости. На Цвъ Цвъ само ушите му имат предимство, че са много големи и улавят и всички заповеди на краварите.

Кво искате от чиляка... Вий представяте ли си - с таз особената форма, как са зима най-тежкио изпит в ПУЦ-а за милиционери във ВИФ - ЧЕЛНАТА СТОЙКА... Дето товари мозъка с прилив на кръв, но не и с мисъл..

Цецо американската слугиня е пак в действие...

Американският шпионин прави усилия да ни вкара във война с Русия.Време е за нов народен съд.Предусещайки краха си на избборите герб приемат закони гарантиращи фалшификации и победа на всяка цена.Времена описани от АЛЕКО.

знаят къде точно се намира това море, а не дай си боже да открият некой залеж от газ/нефт - замина ни морето

до пъпяешо за стратег ли опре големото нато?!?

Цвичката повръща Закуската

А БЕ КОЛЕГИ, КАКВО ОБЩО ИМА мюнхен С ЧЕРНО МОРЕ???

Каквото и с Венецуела...

Явно е вече, че събитията се повтарят - идва време за нов Нюрнбергски процес, а за България един нов Народен съд. Никаква поука и забравено минало...

А Бял терор ще има ли преди това или го пропускаме. Още едно такова изоставане от общото развитие на Европа, като това в периода 44-89 ще е фатално за България, страната няма да оцелее, поне не в този си вид и с това население.

Знаете ли, че Цветан Цветанов има 12 шампионски титли? За сравнение, Ахмед Доган е с нула титли. Просто, разлика в класата!

смисъл?

Първи места, т.е. шампионски титли от всички видови избори!

Ми може да бяга... и затова не мисли какви ги говори, а като щатен служител на КДС е свикнал друг да отговаря за това което прави;)

тия си праят сметка без кръчмаря :))))

Как само пляска милинкия Цецо, с усмивчица и леко поклонче от кръста ..

Мирко, на Цветанов му е щироко около врата. Това са 12 победи! Това са 12 шампионски титли! Той е от класата на Роналдо!

НАТО е създадено въз основа на чл. 51-ви от УСТАВА НА ООН!!! Ама вече посочените с пръст от САЩ и подлогите им кат Цвъцко Цецерона, страни като Русия, Китай, Венецуела, Сирия и т.н. - членки на ООН НЯМАТ ПРАВО ДА ПРИЛАГАТ са себе си същият този чл. 51-ви от Устава на ООН....

вероятно ще участва в забавната част от програмата. Комиците и приятели.

Цецо, има си ора за всичко! Някои ще се забавляват, други, в нета, ще плюят и ще псуват. Ноооо, все пак, и това е нещо!

Раничко си цъфнал. Да не те подлъже меката зима и през май месец да те попарят сланите. А за преЦедаделя на ПГ на ГЕРБ не си прав, той забавлява повсеместно и всички. За съжаление нямам време да гледам повечко негови изяви. Неизчерпаем източник на хумор.

И аз имам стратегия за нато ! Събирайте си желазарията и зомбитата и чупката от нашето море . Право на пребиваване само за граничните страни . ЗА слабоумните участници в '" конференцията " - Черно море не е част от ат Атлантическия океан , на другия край на Света е ! Колкото до усарската изтривалка от снимката , няма никакво право да представлява България с тия 12 % избиратели , предимно цигани и мъртви души :)))) А дано си остане в Мюнхен , на дънато на океана или да върви по дяволите !

Аспарухов, имаш ли стратегия за Карлуково, това те касае повече! НАТО го остави на нас!

Не, аз имам за помощното училите във Вършец!

Хааааа, ей това е! Какво се косиш за нещата над твоя капацитет!

Явно и на тази конференция е нужен някой да носи папките.

Пак питам ама сигурно пак ще ме изтрият:(((( Колко натовски държави имат допир териториално до черно море та тия се натискат и него да го ''демократизират'' Една поговорка не е казана напразно, защото реалността е доказала нейната правота - лаком гъз глава затрива. За цвъки не намирам в никакъв език, владея 4 с който да мога да определя това същество...

Три държави имат излаз на Черно море!

Коментиращия сигурно много добре знае и за трова задава този пъпрос защото в нато не са 4 държави т.е. навлеците по чужди територии пак са мнозинство което си пази собствените територии ама не се свени да разбунва чужди..

Виждате ли го този на снимката? Преди 1878г, този човек щеше да обикаля Османската Империя и да говори колко лоши са руснаците и как трябва ние българите да се пазиме от тях и да подържаме Султана. Същият този човек щеше да прокарва про-османска политика по българските земи и да участва в дебати "Османската Империя със стратегия за Черно Море". От време на време е щял да отскача за по една закуска в Англия, където англичаните са щели да му казват колко е лошо да има държава България и да му дават подробни инструкци на това как може бъде полезена Цариград.

Друг един предател - Плювналиев и той така щеше да подарява морето на САЩ а морската ни база в Атия - на турците. ама нещо му мина котка път..

Господарите от САЩ напълно сдадоха багажа. Как може да сложиш за твой водещ представител в колонията подобна фигура? Ами покажи малко уважение към туземците. Пък и глупавият слуга е опасен най-вече за господаря си.

... ха, а какво правят тук част от троловете на медияпул.бг и на дневник.бг, нали щяха да си стоят мирно и кротко под масата, където им е мястото ... такааааа!, значи и те са от шпионите и доносниците на други там тайни и потайни лица с пагони и фуражки, че и без тях, пак си остават потайни.

цвинокио като какъв ще участва?!

пъпеш

че тя натовската стратегия в черно е ясна ..... да уморят руските туристи от смях правейки се на рамбовци

И в качеството си на какъв ще бъде там Цветанов? Какво общо има комисията по вътрешна сигурност и ред с НАТО? Ако не е в държавно качество - изобщо защо да ми пука, къде, кога и какво први лицето Цветан Цветанов? Айде стига в стил: Другарят Тодор Живков посети... Аман от посткомунизъм ГЕРБер стайл!

САЩ отдавна искат военноморска база до Варна, но съм сигурен че Ц.Ц. няма да се съгласи

Не знам, но едва ли е във Варна. Те вече си имат база в Констанца. Може би искат Бургас или Атия. А стига да поискат и Цветанов моментално ще с съгласи. Ше му приглася хора на Соломон Паси.

В Черно море натовските държави имат да догонват Русия. Според специалистите Русия имала превъзходство във военоморските сили спрямо Турция, България и Румъния, взети заедно!

Еми нормално - Русия превъзхоцда изброените страни и по население, територия, брутен вътрешен продукт и каквото се сетите. А като армия има (уж) 2ра в света, но при ядрени страни като Русия е малко относително какво значи 2ра.

Ето каква е стратегията на Украйна. Както си трябва ''Украинская армия начала массированный обстрел Донбасса'' Зелени човечета пак ще се прибират в черни чувалчета

укри са пребегвали да се присъединят към донбас бе

До кога ще плащаме просториите на Цветанов ?

докато си го избираме

По точно ще е да се каже - докато търпим да го пробутват и назначават защото е много добър като измекяр...

вече се съмнявам дали го избираме или е отработена системата за манипулации

И докато участва, барабар с другия ни силов фактор - ШкВойвода, ще минат по диагонала и концепцията за "ромите"...;) Аферим, Цурко, машалла - стахановците от едно време пасти да ядат;) А извън ироничните ми заяждания - чакайте го този скоро да цъфне я у Европол, я у Интерпол - и не се шегувам, за жалост... Капацитет, мила моя майно льо...

Кой ще плаща луксозната почивка на Цецо в Мюнхен? Ние, българските данъкоплатци ли? Майките с децата ли? Пенсионерите ли? Онкоболните ли?

Държава като Слънце!

шоколадовия или негов представител, а П.П. не спира да ръчка за изкопаното от украинците Черно море. Нека Тарас историка ви каже, че те са си го изкопали в незапомнени времена - от него научих за този подвиг.

Като музика звучи "... Главнокомандващ на американски войски за Европа..."! Кого ли ще назначат за главнокомандващ на европейски войски за Америка? След като събрахме млади, здрави бежанци от военни конфликти, колко му е да ги съберем доброзорно във военни бази и да ги изпратим в Америка да защитават САЩ от Русия. Щото тя Русия е навсякъде и всичките земни кълбета имат нужда от защита. Не е демократично САЩ да защитава Европа, а Европа да не защитава САЩ на тяхна територия.

абе тия хора кой ги учи не знам..... Другият па у джоба..... Офффффффффффффффффф

Скоро ГЕРБ ще падне от власт и мястото на Цецо е в СЦЗ при бай Ставри. Няма Мюнхен, няма Вашингтон ....

в Черно море-нали лодки, нали водни колела....

Пляс, пляс педалите... ийде коня у ряката;) Скоро круизен кораб няма да акостира тук...

... само льодки и пльатноходки да се мандахерцат на повърхността на морето, тук-там по някой и друг риболовен траулер значи, но ... никакви военноморски снаряжения, крайцери, дула, бомби, ракети и прочие подобни на тях...

Тоз наш виден Фсичколог, пЪрдон - спИциалистин по Фсичко си го представете как са изтъпанва на катедрата и изпелтечва: „Министерство на отбраната трябва да предприеме необходимите действия, за да може да изчисти тези неща, и да може действително да има сигурност за пилотите, че техниката, с която те излитат, е абсолютно годна да се пазят техния живот, да запазят скъпата техника, и същевременно да не застрашат живота на мирните граждани, които могат спокойно да се разхождат и да падне евентуален самолет…” Туш!

А бе Въй. Какво искаш от човека? Гладка мисъл, логически взаимовръзки, техническа терминология - всичко си има в изказа МУ.

Ще участвува в дебат?! Или както обикновено ще припява на основния изпълнител;)

Като чета Мюнхен и си правя асоциация с Мюнхенската конференция от септември 1938 г., когато "демократична" и " миротворна" Европа в лицето на Великобритания и Франция дават на Хитлер Чехословакия. Та и сега- събрали се да дадат Черно море на НАТО. Защото Русия щяла била да бъде агресор. Ей, не се научи този свят , че в Русия лесно се влиза, ама трудно се излиза и с Русия винаги трябва да се говори на "вие". А що се отнася до нашето присъствие там- "Видяла жабата че подковават коня и вдигнала крак" С 2 катера и 1 самолет . Ако са в движение. За българския представител въобще не ми се коментира. Ако не е тъжно е направо смешно.

В разделянето на Чехославакия на Хитлер помагат и Полша и Унгария...

А коя година , Сесесерето и Германия си поделиха Полша , че забравих

Не я поделят-) През 1920 година Полша, в нарушение на договора за Линията Кързън, окупира част от РСФСР... а през 1939 година СССР си връща окупираните от Полша територии-)

Мммда, немците са го поканили Цветанов в качеството си на американски шут, ей така да става весело на срещата, хем да чуят становището на Вашингтон по въпроса, хем да се посмеят пред балканския титан на мисълта, само преводачите ще видят зор, несвързаният словесен поток с неясни логически връзки и препратки ще налага дословен превод, което при характерния дебит от думи ще е трудна задача.

Кучето на Павлов, пардон, Цецо: Когато казвам "Ф", казвам и "шестнайсет"!

Българите са на страната на Русия. Цветанов няма място на конференцията в Мюнхен

Много обичам, когато някакъв келеш за почне да говори от мое име. Понял товарищ?