НАТО: Русия ще плати висока цена в случай на военна агресия срещу Украйна

Кампанията срещу Москва е камуфлаж за "агресивни помисли", отвърнаха от Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се за Русия не се предава и отговаря на заплахите

И как точно "отговаря"?

Schilo

И, как точно я плашат?

Аааайййй, мръсни руснаци! Докога бе, докога ще се дървите на демокрациите? На Америка, която може да ви размаже като едни гнусни хлебарки по всяко време. Кога най-сетне ще се цивилизовате и ще станете като напредналите западни, демократични държави? Не ви ли писна да бъдете диваците на Европа и целият цивилизован свят да ви сочи с пръст? Добра е Америка, че ви търпи. И още не е предприела военна акция против вас. Тогава щяхте да видите вие!!!

Абе шляпурко, ако не беше Русия сега щеше да говориш на Турски и да носиш чалма. Забрави ли че по време на Руско-Турската война 1877-78 САЩ беше на страната на Турция. Така както и Англия и Франция. А "великият" САЩ го видяхме как се усра и в Корея, и в Виетнам, а в Афганистан прости и неграмотни талибани ги направиха смешни. Та този ли прехвален САЩ дето губи войни навсякъде ще победи Русия? Ти сигурно си се напушил с трева.

некоректно цензурирате неудобните коментари...цензурирайте тези с мръсните употреби на думи.. за мен повече, не съществувате, като издание.......

Nato uplashi talibanite sega Rusia plashi nekadarnitsi takiva

Русия може да плати висока цена, ама натото ще плати още по висока. И докато ти ще си стоиш на топло в офисчето и гледаш картите, българи ще измират за интересите на други. Няма да стане тая вашата

Европа откри Америка преди няколко века. А сега пък Америка ще закрие Русия като държава. Окончателно и завинаги!

Колко русофилистична сган има в малка България!

NATO рови , но ще си го получи. NATO е САЩ и ще си го получи това са фактите.

И каква точно цена ще плати бе, норвежки педал

Русия ще плати висока цена в случай на военна агресия срещу Украйна....хм.... Санкциите на Крим """явно работят""" яко !!! смях .... — чуждестранните инвестиции, привлечени в Крим от началото на 2021 год, са съпоставими с цялата приходна част на бюджета на републиката. Това е обявил генералният ръководител на службата за развитие на Крим, Дмитрий Ворона..........80 милиарда рубли и още 30 предварителни контракти са подготвени.....големи санкции падат явно, голяма работа.....ние без санкции дали сме по добре относно чуждестранните инвестиции?

и скоро руските натрапници ще бъдат изгонени.

Вероятно ,....НО... може би след 44 години, както върнаха Берлин на Германия ...АКО ,...решът ..а МОЖЕ би ....НИКОГА !!;)

Когато гражданите на Крим, поискат да бъдат в Украйна, както немците поискаха да бъдат в Западна Германия, може и да стане. Досега не съм чул за някой кримчанин да е избягал Украйна, защото в Крим му е било зле ...

Много яко ни баламосват. НАТО, МАТО, Пентагона, Ми-5, 6 и други военни министертва и разузнавателни служби, не спряха да дърнкат за Украйна. То не бе струпване на войски, не бе агресия, не бе анексия, не бе опит за преврат. Ужас! Изглежда Украйна или е разходен материал, при една реална война в случая или е парлама. Много интересно от къде в края на краищата ще изкочи 'зайчето' и кога. Според мен всичко ще се проясни в края на месеца. Дотогава, ще ни лъжат много яко - и от запад и от изток.

убити украинци и това ли е измислица

Те едни други се избиват. Гражданските вийни са такива - брат убива брата, сват свата.

До Ами: Гражданска война пък едните (руснаците) ги погребват в Псков, Ростов, Чита, Майкоп, а другите (украинците) ги погребват в Киев, Лвов и т.н.

Тоя, да пита Наполеон, а после и Хитлер ...и двамата "влязоха" в Русия , НО ...не можаха да ИЗЛЯЗЪТ !!;)

САЩ , Англия, Франция сега в Москва да говорят на немски хи хи хи

Ами, НЕ бяха !!;) Защото Хитлер прегази Франция за 40 дни , смля на кайма Англия и Чърчил ...3 пъти прекоси Атлантика да моли Америка за помощ , а японците в Пърл Харбър им разказа играта !!;) Руснаците забиха знамето на Райхстага дебиле !!;) ху ху ху ;)

Русия ще плати висока цена в случай на военна агресия срещу Украйна....хм.... Санкциите на Крим """явно работят""". — IVECO (Италия) направи завод за автобуси съвместно с «FOXBUS» в Крим а крупни италиански инвеститори инвестираха в 9000 декара лозя и Винзавод .....пак в Крим....само този месец.....

Санкциите са само за тези, които ВЯРВАТ в ТЯХ, Както и 'Омикрон' ...

Русия не започва войни, тя ги завършва в столиците на нападателите

Хайде изтрий го пак ! "Абе тези все дърпат "мечока за опашката". Историята не ги ли е научила че с руснака шега не бива когато воюва за родината ... срещу платените наемници"

В Крим поне имаше референдум и местното население, което целия свят знае, че е руско, гласува дали да остане в Украйна или не. В Украйна малко преди това беше извършен преврат и властта попадна в кръвожадни про-американски питбули, които хвърлиха народа на Украйна в гражданска война, загинаха ХИЛЯДИ млади хора за кефа на американците и десетки села и градове бяха разрушени. Ето тази съдба чакаше и Крим, но там им се размина. Когато Столтенберг обяснява кое било законно и кое не, да обясни как ако Крим е незаконен, тогава Косово е законно? А в Косово дори не бе направен референдум, там и в момента продължава прочистване на малкото останали КОРЕНЯЦИ сърби. Като погледнеш картата и виждаш, че навсякъде около Русия са накацали американски бази, бъкани с войска, ама иначе Русия била агресор. Личи му на Столтенберг, че жадува да започнат война с Русия до последния румънец, българин, украинец или беларусин, важното е, че източно европейските народи ще се избиват взаимно, което е голяма мечта на болни мозъци като Столтенберг.

Война няма да има или ще бъде малък локален конфликт в Украйна, около Крим,. Щом говорят за война, значи отвличат вниманието на хората от нещо друго - икономическата криза, която ни чака (инфлацията е ясен сигнал за това). Но каква икономическа криза чака ЕС и САЩ, направо не ми се мисли. И тя ще бъде по-лоша от тази, която преживяхме през зимата на 1996 в България. Русия и Китай днес са в много по-добра позиция.

Дейвид Камерън и Барак Обама смятат, че Русия трябва да плати висока цена за агресията си в Украйна публикувано на 03.03.14 в 12:06 Автор: Веселин Паунов - кор. на БНР в Лондон ббаахаха също о квичене и сега

Двата подарени от САЩ военни украински катера били преминали успешно изпитанията в "открито" море и даже не потънали, което изненадало силно Столтенберг и всички от НАТО .... разбрахме от статията....за което поздравления за мощният украински черноморски флот !...... А руските спасители били в бойна готовност да им се притекат на помощ при нужда ....за което и на тях поздравления

Флагманът на ЧФ - грохналата и ръждива мАсква в момента е на ремонт.

Изказванията на тоя натовски герой Столтенберг вече ни разсмиват цяла седмица.

Много весело било значи в розовия балон на кремльовската пропаганда - само песни и пляски :)

Не се бъзикай с колегата...

да внимава че неговата "родина" си граничи със Русия и е много вероятно само за една нощ, а тя сега е дългичка Руските войници да окупират кафенетата в Осло!!

Браво Йенс, браво Столтенберг. Ама само как руснаците треперят от страх! Ей, не се спряха!

Дали ватните полубогове треперят не знам ама 'все завладяват Украйна и влизат в Киев за 48 часа'....от 7 години.

Агресията на НАТО и САЩ, трябва да бъдат жестоко наказани.

Нато срато фащ сащ и ...... Мълчание на агнетата Всички могъщи и всесилни но от съюз Русия и Китай са осрали пейзажа до космоса от страх

Не ми е ясно защо след като НАТО обградиха от всички страни Русия , обвиняват нея в някакви агресивни намерения ? Що се отнася до Крим, те много добре знаят, че той се присъедини към Русия с на-демократичния акт според тяхната демокрация - референдум и че при това присъединяване не е имало никакви военни действия или някакво насилие ! Да не говорим, че Крим си беше руска територия, населена с руснаци и предадена от Русия на Украйна от Хрушчов, който беше украинец !

Когато Русия анексираше Крим, НАТО какво направи за да не се допусне това? Нищо е отговора, едно голямо нищо. И всички тези глупости за малка Украйна заради която САщ забранява на ЕС да построи още тръби за газ от Русия под претекста че било за енергийната ни независимост!? Нищо че настоящият газ минаващ през Украйна идва от Русия. А дори Украйна не е част от НАТО и ЕС и не търсят почощ от тях. Забавно как няма проблем НАТО да стоварва целият си комбиниран международен флот в Черно море в близост до територията на Русия да правят учения, но Русия нямало такова право на своя територия. Защото имало риск от "неприемливи действия" . Единствените които проявяват агресия са американските членове в НАТО и тези на които американците са промили мозъците, че голяма и страшна Русия един ден ще завладее Европа ако някой не направи нещо по въпроса. А Русия трябва само да спре газът си към Европа и Украй ще фалира, а ЕС ще бъде под кривата круша. Но въпреки критиките, санкциите и предупрежденията, от руската страна продължават да се държат най-цивилизовано и дипломатично!?

Един от малкото сериозни минуси на президента Обама беше безхарактерната му външна политика.

Ние като натовци заявяваме, че ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО не ни пука за Украйна, и абсолютно никакви ресурси не трябва да се хабят от нашите данъци, щото Украйна НЕ Е натовска държава! Каквото са надробилу с Русия, това да сърбат. НИЕ натовците сме неутрални

Ако то си "натовец" ..... ще се досетиш сам.....

Този не знае ли, че ако руските войски влязат в Украйна, 90% от армията веднага ще се предаде, 10% ще избягат в западна Украйна, а гражданското население, ще ги посрещнат с хляб и сол? Смешник!

Ми то много лесно било... да са чудиш тогава що Путя цели 7 години се назлъндисва. Сигурно от добро сърце..

Само че аз мисля, дори съм убеден, че Русия не е агресор. Лошото е, че с традиционно безмозъчните ни продажни политици сме отново откъм шибаната страна и при една патаклама Братушките и да искат, не ще могат да ни простят.

Мачкайте, братушки!

Ами няма лошо. Само че днес Лукашенко заяви, че е съгласен Русия да разположи своите ядрени ракети в Беларусия. Каквото повикало, такова се обадило. Но Столтенберг трябва да знае, че Русия не е държавата, която ще се съобразява с организация, създадена от генералите на СС и Вермахта, които дефакто загубиха войната ,,,

В отговор на руска "агресия" НАТО ще отговори с безпрецедентен гейпарад в Брюксел.

Откога чакаме Русия да изпари краварите един път завинаги.

Хайде бе , омръзна ни ! Тая агресия я чакаме вече 6 години ...

Ще стане като с Крим.

Най-накрая Столтенберг открито обяви война на Русия...

При една война украинците са разходен материал за САЩ. А НАТО е мимикрия

Тия кораби дето са ги предоставили ще са първата цел на Серьожа.

Всички са като яли боб пръдльовци затворани в една стая без прозорци. Хвалят се, но който се изпусне всички ще му го върнат. Миризмата са за всички от всеки

А кой ще плати за тази пандемия и т.н.

Из песента от филма " Белорусский вокзал" " И нам нужна одна победа, мы за ценой не постоим"

Ядрена

В махалата навремето се биехме като деца. Най-популярната фраза беше : Дръж ми якето което показваше, че другия ще яде бой,защото е с яке. Но ставаше точно обратното.

Дали ако бадъня не печелеше милиарди от транзита през укрия тоя натовец щеше да се лези след като знае какво чака нато ако ядоса мечката

Коя мечка - руската дето тежи 250 кила с мокри дрехи, или гризлито, дето е 500-600 кила?

Ами тая с мокрите дрехи е по-пъргава! Другата Байдън ще я води на верижка, той нали е пълководец Та дрънка!

Съжалявам, тъпак неук, не знаех, че наследниците на Мичурин и Лисенко са правили генетични сексперименти с майка ти, в следствие на което подобни екземпляри има в Сибир

Аз едно не мога да разбера.. Гледам глобуса и картата.. Гледам къде са САЩ и се чудя, чий го дървят в Черно море.. Кого пазят?? И от какво?? Ами ако утре Путин реши да прати няколко самолетоносача да обикалят около Флорида?? Ей така, да пазят мира..

Da prati kakvoto si iska. Boqt mu e siguren.

Не бъди толкова сигурен на кого боят му е в кърпа вързан. И Наполеон и Хитлер така са си мислели.. И пиши на кирилица, не на шльокавица.

Shte minal na drebni kartofi.

Цената за възстановяването на разграбената и опъстошена от фашистите държава е висока, но Русия ще я плати както винаги след скакалците от запад! Но нека не си мислят, че войната ще е само на територията на Украйна! Ще има за всички и най-вече за подстрекателите отсам и отвъд локвата! В руските бази в момента няма нито една подводница, всички са на бойно дежурство!

И Курск също..

Питайте Радев,той ще ви обясни ситуацията.

Не вярва на сълзи от третополовите Ще плати някой но май сама Русия няма да плаща сама

Споко, благодетелите ти въобще няма да може да извършват банкови плащания, така че след месец-2 зарплаты для тебя - нанай!!!