Кабинетът: Няма да има постоянни сили на НАТО в Черно море

Няма планове за създаване на постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море, заяви зам.-министърът на отбраната Атанас Запрянов.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът: Няма да има постоянни сили на НАТО в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.... не ги искат в Европа, не ги искат в Канада и сАЩ, слугинажа кани армии от наемници да ни газят морето и държавата. Цялата политика е от страх да не паднат от власт ако инато не е на терена. Страх лозе пази. умрат руснаците да ни нападат, като видяха какви предатели са властващите, за десет сребърника поднесоха държавицата на тепсия.... Смешници, видиотени гладни за власт и пари марионетки... Патриоти=идиоти... няма ви в речника..... Няма друра такава държава огрухана, обрана и обезлюдена..... няма и срам!

пошли въй знаете куда!

Барабар Петко с мъжете! Трепери, Русийо!

Тоя нашия "КАБИНЕТ", от него НИЩО НЕ ЗАВИСИ, зависи само това, което им заповядат от Козяк.

Кабинетът: Няма да има постоянни сили на НАТО в Черно море, защото ще го осерат и ще прие.ат алкохолния туризъм в слънчака.

Не може да бъде--цялото козяк тук!!!!!И реват ли реват.....А знаем че и ПАРИ НЯМА ,както каза башбашията/виждаме по болници,лекари,полицаи,пенсионери и работещи,патардията за превъоръжаването/.....Обаче за зрелища и глупости имааааа.

КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП/бсп ЗА НАТО И РУСИЯ 3 февруари 2017 Георги Първанов: Да не козируваме на Брюксел, да поканим Путин Петък, 18 Март 2016 Георги Гергов обяви курс пред БСП за излизане от НАТО по бТВ тази сутрин. "Гергов е категоричен, че БСП трябва да работи за връщане на България в руската орбита" 12 април 2015 Ваня Добрева БСП Ваня Добрева настоява БСП да организира референдум за излизане на България от НАТО. Тя поискала да има допитване, на което българите да кажат трябва ли страната ни да продължи да е член на алианса 04 юни 2016 БСП ще прави коалиция с партии, които искат излизане от НАТО или президентска република 13 февруари 2015 Сидеров на визита в Крим: Искаме излизане от НАТО "Атака" ще търси подкрепата на БСП и други сродни фракции. "Атака" планира да се обърне към БСП и към друга близка партия 04 авг 2016 Ген. Радев влезе в руската "Правда": НАТО е унищожител на българската армия 25 ноември 2016 ген.-лейтенант Леонид Решетников "Бъдещият български президент Румен Радев може да изиграе "забележителна роля" по пътя на България извън ЕС и НАТО. Това каза в обширно интервю за TV+ ген.-лейтенант Леонид Решетников. Той е ръководител на Института за стратегически

Какво търси Канада в Черно море? На границата на Русия. Кога Русия ще създаде база на границата с Канада или САЩ?

Не ви вярваме, кабинет! Вие и да знаете, криете, но има и неща, които вероятно не знаете. Никой не ви пита да идват ли или не. Просто идват и не знаете какво носят. Затова един ден мойе руски бомби да падат тук, защото вие ги залагате.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

НАТО Е В БЪЛГАРИЯ ДА ПАЗИ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ :)) ... ЕДНО ВРЕМЕ ГЕРМАНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ , НЕ СА УБИЛИ НИТО ЕДИН РУСКИ ВОЙНИК , А САМО БЪЛГАРИ :))

А защо "Няма планове за създаване на постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море"? Ами хайде де, руската сган от другата страна на морето няма сама да си обере крушите.

Цитирам топ-протестърското тролене за деня- Папуас, 11.10.2017 17:53 "Ама сме 2 пъти по-богати от руснаците! У нас МРЗ е 230 евро, там наполовина 115 евро! Товае щото сме в НАТО!" Може да му се кефите безплатно...

Национална Американска Терористична Организация.Силна и сплотена в издевателствата си над света.

След като не разполагаш с боеспособна армия, ВВС и флот, всяко присъствие на съюзнически военни сили е добре дошло за България.

Ти лично ли ще им плащаш престоя? Ако е така, съм съгласен, с двете ръце.

Всички ще плащаме, щом си разтирихме родната армия. За да си запазиш държавата ще плащаш. Сигурно и войник не си ходил и изобщо не искаш да чуеш за казарма, щото мама не те дава, но свободата е скъпо струваща стока.

А защо си нямаме зармия и оръжие - ами защото ни накараха да нямаме, за да идват да ни пазят съня.

нато трябва да блокира черно море, да затвори босфора и дарданелите и да притисне руските лодки, доколкото ги имат, да не могат да мръдат.

нападението е наи-добрата защита. питаите стоичков.

кораби в Егейски море.

Защо има американски бази в България. А защо да няма ? Някой да ми припомни страна в която има американски бази да е нападната ? Така, че за чий ... е този рев ?

България не беше нападана и през петте века турско робство поради турските бази на наша територия с одобрението на вавилонската блудница, с която Бог нарича духовният аспект на папството ?

българските земи бяха нападнати от руснаците и окупирани съгласно договорите от Сан-Стефано и Берлин.

Давай нататък с глупавите си примери и се огледай към днешната реалност.

Цитат от Уикипедия: На 25 февруари 1991 ракета Ал-Хусейн унищожава американска военна база в Дахран, Саудитска Арабия. Тогава загиват 28 американски войници и са ранени 110. От мен: Ракета Ал-Хусейн е модификация на Скъд.

И какво стана после?Садам спечели войната и обесиха Буш във Алкатрас ли?България е член на НАТО и Русия е наш не само потенциален ами и настоящ враг!Вижте как вероломно нападна Украина и подържа кървава война там!Така,че Нинова за порееден път показа на кого всъщност служи и,че мястото и е в затвора!

''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''. Да , това резултатът , и още : ---ЕС се разпада , с любезната намеса на САЩ /уж НАТО/.

Комунистическият дворцов преврат остави в българската хазна 300 000 лева.

Ама сме 2 пъти по-богати от руснаците! У нас МРЗ е 230 евро, там наполовина 115 евро! Товае щото сме в НАТО!

А какви са те военни кораби в Черно море , руски ли са ?

чиято по-голяма част е азиатска да има право да държи военни кораби над 21 дни в Черно море...Тоя т.н. договор нещо издиша. НАТО е организация с единен договор за участващите и както изтребителите помагат в патрулирането би следвло и флотът на НАТО да прави същото.

Да ни бяха подарили съвременно оръжия за 5-10 млрд. евро Натовци да се пъчим на Русия. Ама тези искат на гол гъз с чифте пищови да се пъчим и да ставаме пушечно месо. Плевньо си отиде няма го. Номера не минава сега.

ами и за работа не ставате, особено Северозападна България.

Това да не ти е СССР. Тези ще ни накарат прескъпо да купим старата им техника преди да ни наврат като пушечно месо. Ти да си видял от кравария да подарят нещо, освен на Израел? За сведение подаръците са в културата на източните народи!

от СССР ..Май не. Щото от рубли минаха на долари и то в троен размер.

Прескъпо? Че ние по комунизма сме имали около 460 изтребителя и хеликоптери.

Сега ще дадем един морски и на американците /да ни доставят "втечнен газ"/.

Преди време едни американци ме питаха как е по-добре, когато е имало руски бази или когато сега има американски. Бяха учудени, че в България никога не е имало руски бази, както в ГДР например! И затова много ме мрази обяснението на поредния агент как видиш ли защото е имало бази на руснаците, затова сега има на САЩ. Направо ми избиват бушоните от тази наглост!

мрази=дразни

тия военни тайни.

От казармата, преди меките китки да я отменят.

Къде си виждал американски войник България бе миндил! Има за сво да беснееш, щото американците не щат да идват тука! По-рано нямахме руски бази, ама имахме стотина руски съветници начело с генерал в Министерството на Народната Отбрана! Цялата ни армия се командваше от тях, затова нямаше руски бази! Днес къде е американския генерал в Министерството на отбраната! Аман от тъпаци!

Сега разните като Ненчев ги привикват в американското посолство, да си получат разпорежданията. Колко американски танка има тук не може да уцели от пети опит. Трябва да попита пак първо в американското посолство. ;)

за всеки слух ли ще вика Борисов в парламента..То бива симпатия ама..

Къде беше г-жа Лъжа, когато Президентът Радев сложи подписа си под договор, разполагащ в България 5 000 американски военни ЗА ПОСТОЯННО?

Да не бъркаш с някой друг президент?

Тия агентите на ЦРУ в Парламента както ни вкараха в НАТО и ЕС без да ни питат, така ще ни вкарат и в нова война. То бива, бива продажници, ама то минава граници!

Поклонници на евразия не питаме. Ние сме евроатлантици, както и съседите ни.

Кои сте вие бе? Като ви видя сте с все не български имена!

Шлемаджията Първанов пръв е докладвал на Путин, че влизаме в НАТО. И не само ние.

Член на НАТО сме, нека има, какво толкова..

Абе стига с това член на НАТО бе. Писна ми! Никой не ме е питал дали да съм член на НАТО, дали да съм член на ЕС или да се взима държавен заем от 26 мрлд. Ама за всичките аз (като един от всички) ще трябва да износя товаря, а не този продажник, който е отговорен!

Едно време братушките питаха ли за СИВ, ако бяха ни питали нямаше да има комунизъм и другите му глупости, щяхме да сме монархия..Бг референдума, същия като в Крим с руски войски..Радвайте се че можем да се изказваме, че преди и това нямаше..

Още от 2004 година сме в НАТО.

не вярва на гербери, а на Нинова вярва ли, която я боли за Русия, ама пък аз не вярвам. Ама как така - боли я за Русия, а синът й учи и се дипломира в САЩ и НЕ СЕ ВЪРНА ТУК У НАС , работи за Ротшилдска банка за много пари. Банката се казва Голдман Сити. А вие духайте супата. Няма лошо - момчето умно, само дето е като близнак сДеян Пеевски, та не може да си намери приятелка. Ами да си дойде - нашите моми не придирят.

Ако сина на К.Нинова е с момите като Пеевски, няма за какво да го мислиш! Пеевски се гушка с една от най-хубавите фолкаджийки на България - Цветелина Янева, вече няколко години!

Ама защо да няма постоянно? Нека си стоят тука. Така и руснаците ще ги виждат по-добре, защото за тях Черно море не е нищо повече от един леген.

Абсолютно безмислено е да има. Само ни превръщат в цел. Едно руско ядрено торпедо Статус-6 с 100 мегатона тротилов еквивалент и приключва не само военноморската база. За примера бомбата над Хирушима е 13 килотона тротилов еквивалент. Сметнато на калкулатор това е само 7692.3 пъти по-мощно. А е от едно торпедце, предвидено точно за тези цели. И да плува на 10 000 километра разтояние с 185км/ч. Ако след такъв конфликт остане живот. По Черноморието може да правим ядрен туризим незнам колко десетилетия.

Докато руското торпедо е още на руска територия Русия вече няма да е има за да види пораженията от това торпедо..ха.ха НАТО е по-близо до Москва ..ха.ха

Щерев, имам много голямо съмнение дали има толкова добър психиатър за тебе в България. Ще трябва да си потърсиш в чужбина и то много бързо, защо после ще стане късно.

Ракетите от САЩ до Русия или да кажем Москва летят за 36 минути. Руските са по-бързи и летят от Русия до САЩ за 30-31 минути. САЩ има само 2 типа ядрени ракети. Минутеман 3 (1970г. последна произведена 1978г.) които са от преди ПРО-то. Имаха към 460 от тях. Имат и Тридент 2 на подводници. Дори старите ракети Сатана/Войвода са от примерно 1988г. със самозащити, установки за 4 фалшиви ядрени глави освен 10-те истински и така нататък. От тогава имат Топол-М, модификацията Ярс, Баргузин на влакове заместващи Молодец. На подводници Синева, Лайнер, Булава. Очаква се сега Сармат. Добави и автоматичната система за отчитане на ядрен удар активираща целият наличен ядрен арсенал "Система Периметър". Дори един руснак да не е останал, включена ли е, после със САЩ е свършено. Ракетите на руснаците са по-мощтни. Макар новите ядрени глави да се правят по-маломощни. Предпочита се много пред единична мощтна. Новата ракета Сармат се предполага, че напълно унищожава страна като Франция или Тексас. От старите Сатана някога са имали 309, сега 50+. Съкращавали са много повече по-договори със САЩ. Но пък си ги подменят с нови. Имали са двоен арсенал спрямо САЩ с десетилетия. Руснаците си развиват и ядрените глави като Ю-71 и Ю-74. Последната поне хиперзвукова (поне 5 пъти звука) летяща в атмосферна среда в образуващата се плазма. Даже Путин си говореше, как развивали нови материали за тях. В неядреното оръжие провери например какво е подводница Акула с някъде 48 000 тона водоизместимост и 173 метра дълга.

Максималната допустима мощност в тротилов еквивалнт на американските ракети са за: Минутеман 3х300 килотона или 0.9 мегатона; Тридент 4х475 килотона или 1.9 мегатона. Само че дори американците си твърдят, че не могат да носят толкова, че стват нестабилни. Дори старата Сатана според варианти: а. 10х800 (на други места пише 750) или 8 (7.5) мегатона; б. 1х18 или 18 мегатона; в. 2 глави със сумарна мощ 25 мегатона. Ракетката тежи 211 тона и е дълга 32+ метра и широка 3.05 метра. Новата Сармат ще е около 100 тона, но пък ще лети по-далеч и носи повече, освен частичният Стелт и други поне 15 предимства. От старите средни глави (750-800 килотона), че ще носи 15-16. А от новите съм чувал и за 23 глави.

310000000 години (135Cs). те толкова. Или по-точно ни ще има кой , ни ще има за кого.

ще оправим руските анклави по брега.

А българския народ иска постоянно присъствие на военноморски сили на НАТО в Черно море!!!!

Що не направиш референдум да види? Плюс въпроси, дали да има чужди бази в България. Дали да излезнем от НАТО? Същият за ЕС.

Ами направете де..ха.ха Само обещавате..ха.ха На протеста против НАТО имаше 2 рейса пенсионери които бяха на екскурзия в София..ха.ха

Малоумници колкото искаш

е решен през 2004 г. въпрос.

Що бе...?- нали ние и мамалигарите сме в НАТО ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА... Султана ви духна на всичките останали натовци и най вече на оня датчанина под опашката

...ние гласоподавателите питаме чрез избранниците си ...така ,че недейте шушука в канцелариите ,а ни запознайте с фактите ...а това от миналата година сигурно сте го казали под мустак ...

На Гербери не вярвам , само лъжат и мажат и Афери правят, да крадат ! Герб - Проклятието на България !!!

Леля Курни изби рибата с прашка. Колебах се да квалифицирам - обикновена шарлатанка, не си заслужава дори мястото, което й отделя Дирчо

.... няма друга държава с толкова дълга граница в Европа, граничеща с различни етноси и народи и да е мразена от всички, само при рашите се получава така... е изключвам Беларус /там бащицата е левият т*ашак на путкин/, чудя се защо при толкова войни в Европа, размяна на територии, приза за най-омразна страна съсед се падна на рашите.... факт и става все по-лошо за тях.......

Те братята да не са пу*ки, че да ги обичат всички, ти сигурно сън не можеш да спиш, че не те обичат всички, та си се превърнал в истинска отанска жопа от много обич откъм ЛГБТ световната общност.

... не знам защо ги наричаш братя, сигурно щот ги мразиш, пък те та обичат, най вече откъм задния отвор, та затова са ти и братя, иначе истината боли..... към беларус разбира се трябва да прибавим нашите путиноблизци, като теб.... айде излез от кръчмата и влез в реалния живот, че братушките изпратиха жените си в турция за мъжки ласки и се оглеждат за теб.....

Имаш натрапчива невроза от думата "русия", нещастник. Да не е от боя в Белене?

... надали съм толкова обсебен от думата 'русия', колкото ти от думата 'Европа', чак си я използвал в ника си... факта си е факт, колкото и гордо да гледаш на изток......

Вън НАТО от България! България вън от НАТО! Какво се лензиш на НАТО и янките бе продажен червей 15:12 ч. Те какво са ни дали, от какво може да ни спасят? С какво може да ни помогнат. От тоя за който се натискат да ни "помагат" нямаме никакви заплахи. Напротив, един договор за дружба и взаимопомощ с Русия може да ни гарантира много по-сериозна и адекватна защита, те са до нас. А от тоя султан, който може да бъде заплаха, НАТО и факяните жидоянки няма да си мръднат пръста, ако ни нападне??! Всички интриги каквито въртят жидоянките са изгодни само на техните глобални прланове да завладеят света. България какво може и какво има да си мери с Русия - пръдливия задник ли?! Предатели управляват България и им подгласят още един билюк негодници, изедници, нагаждачи и лапачи от грабежа на народа.

Тя, Русия, имаше договор и за Украйна и нейната цялост? А после Крим стана руски !?

Да, СЛЕД КАТО Украйна стана говедарник.

Неук нещастник, кога пък Крим е бил украински?! И изобщо откога съществува Украйна?! Ти наясно ли си с историята на тая земя. Ние българите имаме най-големи права върху полуострова, та той е владян от дедите хилядолетия! Колкото и да е гадно и през каквито и перипетии да са минали нашите отношения с Русия, специално Волжска България, Русия е естествения държавен и наш етнически наследник в Крим. Цялата уйдурма за Крим я въртят жидовете ашкенази от Хабад и увъртат допълнително все продажни ахмаци като теб и всинца други боклуци в днешна Украйна и в наша България, и къде ли не?!

Как Украйна маймун ? Няма такова ? Измислена Държава от еврея Каганович !

В същият този договор Крим е автономия. С договорена руска база там и войски - примерно до 42 000 човека или нещо подобно. А и правилният въпрос е, защо Украйна излезна така. Не знам дали преди СССР Украйна някога изобщо е достигала Черно море? А тя и влиза в СССР на 3 държави - народна, западна и социалистическа. Като те съществуват от ПСВ - 1917-1921г. С оглед огромните подаръци, сигурно трябваше да излезне на 6-8 държави. Само Новорусия подарена от Ленин е примерно 2 пъти България.

от България! Само интриги спретват тук в ЕС.

На който не му харесва НАТО,да си ходи при Путкин в Сибир!България е НАТО и морето ни СЪЩО!

И верно ли цялото море е нашо. Пич ходи учи география и не говори глупости

Кажи на партийния си секретар че не чини и евроцент.

Тъпако див, България е българите а тях никой не ги е питал.

не им изнася правото на НАТО да ползва Черно море. И все питат ко дири тука. Дири им акъла.

Силно се съмнявам някога да стане реален конфликт между Русия и Натото - просто и Русия и Натото са взаимоизгодни и напрежението помага да продават железа на васалите си. Естествено, математически има вероятност да стане и директен конфликт. Много ми е интересно тогава, дали някой от всичките тези Натофили ще отиде да се бие на фронта? Ясно е, че тези които не харесват политиката на НАТО няма да тръгнат да се бият за чужди интереси.

Всичко ви е старо решение продажници.Лъжете страхливи мишоци докато продавате нашите задници.

А вашите задници на кого ги обещахте?

Ние боравим предимно с предници. До тук засега , ще бъда възпитан и ще се въздържа да продължа нататък.

много прости изказвания !!на тия простаци разчитам да разбием русия !! даже някой като нас американците не познават географията и твърдят че русия не е черноморска държава !!!четете бе,хайвани !!

Когато Турция ни нападне, по-точно когато за една вечер нашата територия стане по малка с 2 -3 области. Тогава ще видите НАТО или западните ни приятели ще ни помогнат! Вижте къде са военните базина САЩ в българия и след това дръпнете една черта под тях и ще разберете какво ще изчезне! А сега хайде за троловете и тъпчовците дето се радват че САЩ ги тупат по дупетата!

За кво да ни напада, да ни гепи нефтот, газот, доматито и портокалето? Мухахахахахахаха!

Доматито, и то от онова, розовкото.

ни нападне ще видим дали европейската и част няма да стане от няколко губернии.

Скъпа другарке Корни,пак си се объркала! Точно дипломатчик нумеро уно,др.Бойко Борисов наскоро заяви,че с почти голи гърди,мъжки-юнашки,е изгонил флотите от Черно море.Защото"щяло да заври".Освен прословутите"Западни Балкани",това е една от най-смелите и родолюбиви негови постъпки. Като гръмна"Суджук гейт",Вождът реши,че"врящото"море,може да предизвика"Паламуд гейт".Рече и отсече-"Вън!!!".

На Корни явно много и липсва "суджука"!

Корни да не дреме, ами да се събере с Гоце и заедно да викат на площада "Янки гоу хоум" и "НАТО вън', което не пречи да напишат някое другарско писъмце до джуджи. Гоце има опит в тези писмени работи - преди 10-на години до Милошевич, днес до Путин, както се казва, да прогонят всякакви съмнения. Скърцате със зъби а ?Черно море,тавариш не е руско езеро!!И натовски кораби ЩЕ акостират и в България ив Румъния и в Турция!А вие мужиците можете само да гледате отстрани!Такива са реалностите

Баш пъ с Гоце? Нали той ни набута в НАТО!

в турция май скоро няма да акостират. да не би затова да търсите къде да ги местите?

Какво ще говориш когато руските кораби акустират в Куба и Латинска Америка?

За мен отговорът е усукан, но резюме е:"не по врат ,а по шия"

нато не е държава, няма собственост и съответно - няма и никаква работа в Черно Море. А и България трябва НЕЗАБАВНО да напусне този вандалсик съюз, в който беше натикана ПРОТИВ ВОЛЯТА НА НАРОДА.

Ама Турция, България и Румъния са държави, и цялото Черно море е тяхно! Кво търси Москва тук!

Същото, каквото и говедата?

Верно сте неграмотни платените тролове. Дори без Кримският полуостров Руската брегова линия в черно море е дълга почти, колкото Черноморските граници на Румъния и България взети заедно. Ерго Русия има междунаредно право да е в Черно море, колкото Ние и Румънците. Погеография получаваш ТЪП 0.

Напусне ли, край на бананите, примат. Какво ще ядеш тогава сушена вобла и брезови кори ли?

Да не те е страх, че мумията сороз ще ти спре грантовете?

Излаз на Черно море имат няколко държави, а не само България. Три от тези държави- Румъния, Турция и България са членове на НАТО. Украйна и Грузия също имат желание за членство в НАТО. Иначе казано само Русия не е член на НАТО. Ние имаме ли право да казваме какво смятат да правят румънците? А от юг, турците са разположили сили на НАТО в Черно море. Учудваща е несъобразителността на председателката на БСП. Тя е длъжна да държи сметка за реалностите във външнополитически план. На второ място Нинова има заплашителен ултимативен тон към правителството сякаш Република България държи контрола и казва какво да се случва в Черно море и кои военни части къде да се дислоцират. В този ред на мисли, изявлението на Нинова е неуместно, провокативно и най- вече наивно. Трябва да се припомни на Нинова, че държавата ни е член на НАТО и ЕС с благословията на Кремъл при известни уговорки. Какво си мисли председателката на БСП, когато се излага? Все пак всички компартии от Варшавския договор са в НАТО и никой не пречи и усложнява отношенията на държавата си с НАТО, нито заплашва, по какъвто и да е начин Русия.

ами да си разполагат кораби българи, румънци, грузинци и т.н. Само че работата е не да разполагат кораби черноморските държави, а да се докарат американски, които нямат никаква работа тук. просто е за разбиране, но влиянието на натовската пропаганда върху мисловните процеси на някои индивиди изглежда е необратима

"Канада и Италия се присъединяват към усилията на Румъния и България да гарантират приходът на военно-промишлен комплекс на СЩА."

Всички пронатовчета трябва съвсем сериозно да се готвят за изпращане на фронта и евентуално изпържване на мозъците и всичко останало в котлите на Източния фронт. Разбирам да не бяхте предупредени след жестоките поражения на укрохунтата в Донбас, а вие бяхте и пак натискате. Аз на фронта няма да им воювам на пиндостанските мастии, аз съм се клел пред бойно знаме на БНА и си искам старата боеспособна армия от ВД. За НАТО няма да си мръдна пръста, най-вече защото ме е срам, че именно НАТО ни обезоръжи, а държавата ни за 30 г. бе обезкостена именно от американци и (псевдо)съюзници.

Първо прочети Ана Политковская за да разбереш с кого ще се бият на Източния фронт. Второ за повече от 2 години война срещу цивилни Русия още не е завзела Сирия, нещо, което подсказва за истинските й възможности и предизвиква смях като се сети човек за шумно рекламираните победи.

дааа, Русия и Алепо не е превзела, и Палмира, и Деир ал Зур, и Дамаск не е изцяло прочистен, и 'умерените' главорези не са натикани в кучи гъз в Идлиб. Абе въобще Русия нищо не е направила, докато американците за има няма 3 години освободиха цели 3 квартала на Ракка.

Какво всички се правят на ощипани. Прозорецът на Овертон си работи. Немислимо, неможе, не трябва, не е невъзможно, по-добре не, щом трябва, възможно е, добре би било, трябва, еми хубаво може. Американците искаха да отнемат рускита бази в Севастопол, не само, че не им се получи, но руснаците взеха целия полуостров. Сега план Б да се прави флотилия от другата страна на морето.

Днес двама се хванаха за гушата и дамата 4 та възраст. Заради БСП. Единия тъпак взе да агитира, а другия го пресече, че БСП му трябва сега , а не на избори. Че сега БСП се занимава с глупости и пенсията му е на заден план, но преди избори му сваляли звездите. Този път сбъркали и прекалили. Измислената шуробаджанащина и суджуците ли били по-важни от него? Никога повече нямал да гласува за измамниците от БСП както той ги нарече.