17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Населението на България е 6 милиона +- 100 хиляди. Това ще стане ясно след преброяването на населението до краят на годината.

Забравените неща от далечното минало /повече от 50 години/. С народна музика,хора и танци всяка неделя във всички села и градове.

Превръщат България в скапано място с много мизерни прости обитатели.

Що, бе? Според избирателните списъци непрекъснато се увеличаваме!

Около мен 15 поне младежи над 40 нямат нито семейства нито деца! Крайно време е да се върне ергенския данък с който да се подпомагат семействата с деца! Тези деца ще ви изкарват пенсиите!

какви 7 милиона ги гонят тия няма толкоз народ в България 1-2 милиона са в чужбина тука не сме повече от 5 милиона

Реално е почти двойно повече, но заради върналите се заради ковида в България, отчитат компенсиране. 124-125 хиляди починали за 2020г. къмто сигурно около 60 хиляди родени деца. За 2019г. бяха 61.5 хиляди. Като за тази голяма смъртност, ковида сигурно носи 3-10%. За 2019г. умират 108083 човека. Умрелите с констатиран ковид (не от него) починали са много по-малко. А дори това че не се срещат и запознават бъдещи двойки, ще има следствия. Както имаше статия сутринта, че в Германия имало 5 пъти повече разводи. Така че раждаемостта се утрепва от конвид мерките.

Алоооооу, балоните? Ние сме най-бързо изчезващата Нация! Вече 6 години водим в Анализите на ООН! И Ердоган, Доган, Свинята Пеефски и Тиквата харесват това

И най-простата !!!

Всички месец на 2020 г. починалите са около 9 000, а ноември и декември са по 17 000 (2 месеца по 8 000 повече са ТОЧНО 16 000, колкото е разликата починали между 2019 и 2020 г.). Май някой е видял, че починалите са си както обикновенно и е "НАВАКСАЛ" статистиката. ЖАЛКО Е. ФАШИСТИ СТЕ.

Кире, тъп си като гадулка. Честно. Такива като тебе правят думата фашист да не звучи толкова ужасно, което жалко.

Ужасно е, УЖАСНО Е. ПОВЯРВАЙ МИ УЖАСНО Е.

"а ноември и декември са по 17 000" И от какво са умряли? От Ковид не може да е, защото досега изобщо има 14000 уж умрели от Ковид. Щото то други болести вече няма.

Кире, кремълоидите елементарни неща не знаете. Фашизъм е имало само в Италия. Германците са били национал-социалисти. А Монархо-фашизма в България е изобретение на каскетите след 9-ти. Опитали са се да очернят Борис. Царят дал живота си за България и спасил ни от касапницата на ВСВ.

нацисти-социопати-убийци

Кочинката се топи като маста на Боковата филиика

Те циганите ще оправят проблема с демографската криза. Проблем ще е кой ще работи, за да могат тези паразити да смучат социални помощи и да въртят гюбеци по цял ден?

Вакна, нека позная. Ти сега не си на робота или пък си някаък голям предприемач, та може да си позволиш в работно време да идваш да ни осетляваш тука? :)) Ако си на работа или крадеш от шефа ти или това ти е работата. Да тролиш... :) Ако не си на работа... Какво правиш тука? Толкова ли ти е скучен живота? :)

Циганино, ти за мен не се кахъри! С данъците си, издържам твоятя и още два цигански катуна.

Иванчо, само като ти видя манталитета, ми става ясно, че си циганин и половина, колкото и човека да "издържаш с данъците си". Което няма как да стане според минимума за издръжка според НСИ, ако сметнеш данъците върху максималния осигурителен праг, но явно ти като истински не-циганин обичаш да говориш на едро.

Населението намалява, а във всички областни градове се строи като за последно. Хората, които имаат скътан някой лев го влагат в тухли, за да не бъдат изядени от инфлацията спестяванията им. А след 20 години какъв ще бъде броят и най-важното етническият състав на населението - никой не знае.

нол след 30 години вече ще сме с 45% надолу!!!

и не забравяйте! - работа+работа+... +работа < душманското грабене на днешните, нашенски народоизедници; щото отдавна ми писна да слушам как сме били на това дереже, щото видиш ли някои не си плащали осигуровките, а други - данъците, а третите ... докато онези, които пръснаха скромните няколко десетки милиона за ремонтче на една заличка, и още безброй пъти по толкова, за други, пак толкова 'важни цели', за да им е по-комфортно на ... ; да, те пилеят милиардите с десетки и няма данъци или осигуровки, които да добавят толкова в хазната българска, колкото те да не могарт да ограбят; НЯМА ТАКИВА!!!

Загубил съм отдавна всякакъв патриотизъм към това подобие на држава и пркаженият и народ, ако и да съм българин. Даже със злорадство чета подобни новини.

и аз

бай Бай е болезнено и безкомпромисно прав; за съжаление, повечето осъзнати българи споделят абсолютно същото; въпреки, че не малко от тях лицемерят майсторски и 'показват' несъществуващи надежди и 'дълбоки' очаквания... но само лицемерно; отчаяни и обезверени са повече и от бай Бай ... не бъдете лицемери; пише го на челата ви и няма кой да го скрие! останете в истината, дори да не ви харесва; дори да ви е срам ...

Тогава се махни, не пречи. Те и тези на върха са загубили всякакъв патриотизъм и грабят като за последно. Цял свят вас чака, а ние тук ще си оправим родината.

все са прекалявали с мъртвите души, но това разби всякакви граници - 7 млн към края на 2020 - ?!?!?!?!?!?!!??!! освен в числото да са включени всички, от началото на новата 'демокрация', които поради невъзможност не могат да се избавят от българското гражданство, въпреки, че от десетилетия живеят извън родината си ....

Браво, иванчо! Абсолютно съм съгласна с теб!

ГЕРБ - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!

Данните са от 2019 година. Отворете уикипедия

За последните избори: Регистрирани гласоподаватели 6 525 625 от тук: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F(2021) Населението в трудоспособна възраст към 31 декември 2020 г. е 4 139 хил. души /от статията/ В края на 2020 г. хората на възраст 65 и повече навършени години са 1 504 048 /от статията/ като ги съберем – 5 643 хиляди.... А гласоподаватели – 6 526 хиляди..... Хора, слепи ли сте? Лъжат ни най-безогледно. И не се хващайте на лъжата им, че при гласоподавателите са включени и работещите в чужбина! Те са български граждани и са включени в РАБОТОСПОСОБНОТО население!!!!! За това и референдумът на Слави не можа да мине. Просто няма толкова много гласоподаватели!!!

16 652 ПОВЕЧЕ починали за 2020 г. спрямо 2019 г., от тях 7678 от Ковид-19, а останалите 9000 ЗАРАДИ СИК-аджийската мутра Боко и МуттРафчийски и сие. ФАШИСТИ ЩЕ МРЕТЕ ГАДОВЕ.

2020 - 124 735 2019 - 108 083 разлика- 16 652 https://www.24chasa.bg/novini/article/9373776 "Починалите лице С коронавирусна инфекция са общо 7678" (за 2020 г.) А ОСТНАЛИТЕ ОКОЛО 9 000 до общата бройка 16 652 на името на СИК-аджийската мутре Боко ли ще ги пишем?

От къде вадиш колко са починалите? Преди в НСИ виждах само на седмици. Говореше се, че ще са над 120 хиляди. А родените трябва да са около 60 хиляди. За 2019г. са 61.5 хиляди. Та ако е вярно това 124 735 починали (напълно възможно), а родени са над 2 пъти по-малко (около 60 хиляди), то населението намалява с над 60 хиляди. Освен да има имигранти и върнали се от чужбина. Въобще ГЕРБ: Намали населението с 600-700 хиляди; Намали раждаемостта с 20-ина хиляди на година. Увеличаваща се до 81 хиляди родени 2009г. Сега около 60 хиляди - 2 пъти по-малко от смъртността. Не случайно сме номер 1 по смъртност по класации.

Благодаря.

То от тези дето броят не е ясно дали има 10% починали от ковида. Броят починали констатирани с ковида, а не от какво починали. Тук изкарваха 3.85% смъртност, а когато англичаните говореха колко страшен бил английският щам, изкарваха данни с 0.41% смъртност за английският и 0.26% смъртност за другите щамове (227 и 141 починали на 54906). Сринатата икономика, безработица, психоза (със самоубийства), нелечение на други болести, отлагане на операции и така нататък, носят смъртност. Та дори дебелеенето в къщи, носи сърдечните проблеми от които броят по около 70000 починали на година.

Малко странни са цитираните от теб данни, освен ако не говориш за IFR, а не за CFR. CFR в България е 3.85%, в UK e 2.9%. О.26% e общата смъртност от ковид в Чехия, т.е. дотук са починали 2.6 души на хиляда от общото население, а не от далите положителен тест. За България същият показател е 0.21%, или 2.1 на хиляда.

Преди имаше и статия тук и я скриха. Та от някъде: UK COVID-19 variant has significantly higher death rate, study finds In the UK study, published in the British Medical Journal on Wednesday, infection with the new variant led to 227 deaths in a sample of 54,906 COVID-19 patients, compared with 141 among the same number of patients infected with other variants.

Англичаните си сменяха начина на броене, че преди броели и умрели при ПТП-та.

видими резултати

Когато детските стигат само за пет пакета памперси на месец, и се дават САМО на тези, които живеят от социала, така ще е! Когато цените на жилищата в градовете с работа гонят тези в периферията на градове като Лондон(а там е нещо ненормално), а заплатите - пет пъти по-ниски - така ще е! Когато "шефа" ти се пъчи за поредните 2 километра построена магистрала, а вътрешно се гордее, че 70% от парите за ремонта е успял да ги чопне и да ги раздели на близки пиявици - така ще е! Когато народа кротува и го стрижат - така ще е!

Аз съм антиваксър. Антиваксърите не получават детски. Напротив - плащат си. И пак е по-евтино отколкото болно от ваксината дете.

За това пък нов блокове никнат като гъби. Хаххаха за кой обаче ги строят не е ясно.

Няма нищо чудно, след като тия дето са избрани, мислят само за себе си, какво да прави народа и той се опитва да се спасява сам. Ако бяхме африканска страна и беше трудно бягството, нямаше да е така , но нямаше да е и по добре. То като се гледа реално в цяла Европа е така, просто никое управление не мисли за народа, само за бизнеса и келепира. Сега къде са по бели държавите на изток, бившия соц или бившия запад. И след като ни вкараха в евросъюза и у нас ще е така. Все повече стават пришълците, макар и малко, но те се размножават бързо и както България така и западна Европа затъва в това тресавище. Нищо добро не ни чака в този евросъюз, който не мисли за коренните си жители, а разчита на внос на работна ръка отвън. Резултата се вижда ежедневно, на върховете все повече попадат случайни типове, които само излагат все повече Европа. Лошото е че и ние сме в този кюп.

Плъховете, напуснали кораба преди да е потънал да знаят, че имат 2-3 години да се приберат и да си подредят кочината! ... След това и да искат няма да могат! ... Не ви щем сребърниците, кътайте си ги за черни дни! ... Трябват ни здрави мишци и разум за да прочистим родината от глисти, мухъл, плесен и джендъри! И не ми говорете на развален български!

На майка ти в п. Ката селяндури, хората кадърните будните не стоят скрити като теб в панел ката а действат, работят. Мухльо знаел колко милиарда вкарват хората отвън в България, докато мишка като тебе, скрита, е абсолютно непотребни. Ти какво си допринесъл бе селяндури като седиш и пърдиш ден и нощ и тролиш.

на гъзолизците като теб - стой си в кенефа и ближи, ближи....

"имат 2-3 години да се приберат и да си подредят кочината! " Какво ще стане след 2-3 години?

Това е само още един от "колосалните успехи на герп"!

Видими резултати! Хубаво е! Работа, работа, работа!

имаше времена, когато ни беше мноооого страх, че ще дойдат азиатци, африканци и не знам какви които ще ни завземат защото в природата празно няма, а ние сме обетована земя е що така не стана щото в обетована земя живеем при лошо качество на живот и се оставяме политиците да ни крадат парите от бюджета като по тоя начин ни крадат децата и внуците

Видими резултати!

Пълна лъжа. А 2 милиона извън България????

Я ни ги сервирайте тези статистики, но отделно за етническите групи в БГ.... Да видите как ще изглеждат нещата....

Повече са намаляли, защото има и 2 милиона българи които работят и живеят в чужбина.

Да се върнем към добрия опит от Социализъма Затваряй гранцити да нимой пили да префръкни През 10 метра граничар и кучи Да се стреля по всеки който иска да избяга Жителството да се върни Ергенския данък тоже Национализация на земята и създаване на ТКЗС та Създаване на трудови войски

И да се премахне акциза га прайми рикия на казаня

Станислав Трифонов какво ще каже по въпросът?!

Ми той импотентен бе...

Вече е нормално мъж като черпи и го питаш защо черпи да каже ПРИЯТЕЛКАТА МИ МИ РОДИ ПЪРВО, ВТОРО, ТРЕТО ДЕТЕ мамин сладък пусни се от полата на мама и тате, не се бой, че тая жена ще вземе гарсониерата на баба ти в Люлин като умре, ако се разведеш стани първо мъж после обсъждай демографските проблеми

Приятелката ти от коя маааала е, случайно да не е труженичка на околовръстното...

Една НУЛА са пропущили

Според подобни ''статистики'' аз още трябва да съм на 40 години пък вече карам повечко отгоре.. Някой поне малко напъвали се да си разгадае аритметичните ''познания''?????поне за парата дето усвояват..

''По добре през 3 години нова кола и всяка година по две почивки в чужбина, от колкото да гледам повече от едно дете.'' Това е мотото на всеки българин смятащ се за успял!

Нали такава е целта на баце, няма от какво да се оплакваме.

Също така има и 2 милиона българи които работят и живеят в чужбина.

Не са българи. Отдавна са асимилирани там.

Това ли е резултата от демографската политика на Валери Симеонов?

Намалява... щото мъжете в БГ "нямат топки" да правят и гледат деца.

А жените къде ги слагаш? Те пък много искат деца ще знаеш. "Вината" се поделя по равно. Такива са модерните времена. Отгледал съм две деца, ше отгледам и още ама нещо желаещи няма. Все си мислят, че като вече имам няма да искам повече.

е благодарение на "прекрасното" управление на Тулупа с джипката. Който все се бие в гърдите как най-добре управлявал и как европейските държавници се учили от него. Ама не смее тия неща да ги казва пред медиите, журналистите или на площада пред народа, а си ги бръщолеви само пред Севда Шехеризадата от някое далечно село, гора, поле или приседнал на пън, нещастника с чекмедже. Такъв голям грях е натрупал с лъжите и кражбите си, че колкото и свещи да пали, икони да целува, червени конци да си връзва и пари на попове да ръси по църкви и манастири, Господ няма му прости и ще си плати греховете.

Починалите мрез 2019 г. в България са 108 083, а през 2020 г., годината през която "върлува най-страшната болест на земята КОВИД-19" КОЛКО СА ПОЧИНАЛИТЕ??? 2019 - 108 083 2020 - ?????????

Очаква се поскъпване на имотите.

тукашните последователи на темплиерите , нема да има кого да "управляват"...

Броят на мъжете преобладава във възрастите до 54 години. С нарастването на възрастта се увеличават броят и относителният дял на жените от общото население на страната --- ни тормозят постоянно /жени и тъщи/ и си отиваме рано ! това доказва, че за никакъв "тормоз над жени" и дума не може да става, а реално е точно обратното!

Опа, още един град изчезна от картата на България......и така до кога?

2020 год -починали бг граждани/селяни 120.000 души от тях 112.000 пенсионери и 8 хил от катастрофи и битовизми 120.000 души на година е повече от населението на Сливен,Ямбол,Видин,Силистра или Благоевград

и какво да правим да държим пенсионерите в реанимацията ли да се мре на 80, на 90, на 100 е нормално да се трепеш с мотор с 200 е лудост да засреляш жена си, щот мислиш, че ти изневерява е психопатия

Проблема не е че хората умират. Проблема е че не се раждат деца. Защо? Защото никой не пита родителите какво искат и какво им трябва, за да имат деца. Виж мерките. Децата са затворници. Родителите изнемогват. Защо? За да се пазели старите, които ако не умрат сега ще умрат след година или две. След 10 години повече не мога да имам деца. Не мога да чакам. Или правителството ще ми даде това което искам сега. Или идва края на България и не без известна нотка справедливост.

А след ВСВ що са се раждали деца. Или тогава всичко е било мед и масло? Нищо че сме загубили тогава войната. Било е рай, а? Аре без тъпотии, че някой друг е винове, че мъжете в БГ нямат топки.

родител не знам защо не раждат аз имам 6 внучета от 2 деца моите си раждат, но три са в Англия

59 086 родени деца. И всички от ГЕРП

ШУРОБАДЖАНАШКА ИНФАНТИЛНОМУТРЕНСКА МАФИЯ СЛЕД 1989 СЛЕД НАС И ПОТОП...... ЧЕРВЕНИ КУФАРИ, БОЛШЕВИШКИТЕ ДС-КОМУНОШИЗОИДИ, КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ ЗАМЕНИХА ПАРТИЙНИТЕ КНИЖКИ СЪС МАСОНСКИ ПАСПОРТИ И СЕ НАРЕКОХА "социалисти" ... БАНКИ, ЗАВОДИ, ФАБРИКИ, ПРИВАТИЗАЦИЯ-КРИМИНАЛИЗАЦИЯ... ДЕФИЦИТ, ИНФЛАЦИЯ, КУПОННА СИСТЕМА, РЕЖИМ НА ТОК И ВОДА..... СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД.... "святото" им ДЕЛО ПРОДЪЛЖАВА ОТ ВОЖДА-МУТРА-ЧЛЕН НА БКП СДУХАНА СОЦИАЛНА СИСТЕМА, СДУХАНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ КАПУТ, СИЛОВИ СТРУКТУРИ КАПУТ, ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ КАПУТ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, КАПУТ, ФЛОТ-АВИАЦИЯ-ПРЕВОЗВАЧИ КАПУТ...... НАРОДА И ТОЙ КАПУТ....... СОРОСОИДНИ ЛЕШОЯДИ КЪСАТ ЛИ КЪСАТ ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ ОТ ПОЛУЖИВИЯТ ГЪРЧЕЩ СЕ В КОНВУЛСИИ ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ.....