Драстични нарушения в хостели за бежанци

СДВР опитва да сложи ред в хостелите в София. Драстични нарушения има в част от тях, където отсядат нелегални имигранти.

Обратно в новината

Коментари - Драстични нарушения в хостели за бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Драстични нарушения има в част от тях, където отсядат нелегални имигранти" Сиреч проблема не са НЕЛЕГАЛНИТЕ емигранти и наличието на НЕЛЕГАЛНИ квартири, а нарушенията в тях! Цаца, йОвчев, как сте, добре ли сте ? ?

Господа за нищо не Ви бива освен да напълните ГУШИТЕ СИ.

тея смешници не могат да си съберат данъците пък се правят на управници

Защо не вземем пример от "най-демократичната страна в света" - САЩ? Там за приютяване на терористи ти осигуряват неопределено дълъг престой в кубински курорт с пълен пансион!

Ние с наште си цигани неможеме да се оправиме та с чуждите ли.Докато ни управляват крадци и мошеници ще е така. .

И какво, превръща хостела в частен обект тоест някакъв дом и тези,които са настанени там са един вид гости на собственика-тоест всичко е ОК. На това какво му се вика

Ами да започнат да взимат данъци от тези дето нямали хостел, а си даваг под наем апартамента си. Чухме от хората какви наеми плащат! Да ги хванат за давъци!

Поне сменете снимката с друга.Тази бежанка вече я видяхме

нали искаме да сме в Европа, защо пак сте недоволни. Ами че там е пълно с араби, наши цигани и подобни тем треторазрядни пришълчци. Европейците бягат по Китай, Индия и подобно. Така че ставаме лека полека европейци. И София заприличва на голям европейски град.

Някой искат да са в Гейропа, която вече почти е завладяна от номадите, други на по-нормални места.

Много с тъп Саше и тем подобни.Защо се изказваш неподготвен/а.Ние сме европейци и неразбирам какво общо има това с проблеба за даване на квартири на нелегални.

Не обвинявайте напразно Йовчев за трагедиета с пришълците. Той е само един служител на политическото ръководство. Ако все още има някой, който не знае кой управлява сега България, нека го подсетя-Доган от сарая. Това парламента е само една работно место, където депутатите си чешат само езиците. А защо Доган управлява-нека отговорят тия българи, които на изборите ходят за гъби. Анадъму шинди.

Доган е само привидно. Той е официалното лице на задкулистните играчи, които искат да отклоня вниманието от себе си. Затова създадоха и поддържат мита за Доган и ДПС. Управляват ни протежета на глобалистите.

Доган управлява, щото Волен се цани за ибрикчия.

п.п. Атака правилно алармира обществото в България. Разни местни лизачи и брюкселски тъпи чиновници говореха друго. Защо сега изобщо се поставя тоззи въпрос? Те са били в Турция, защо не останаха в близката им по религия и икономически стабилна страна? Но пък имат пари да наемат квмартири!

Не само това, пък и топла храна им даваме, а на нашите клошари, дето ровят в студа по контейнерите, някой даде ли им хещо?!?

Съгласна съм с теб. Пред блока ми вече две седмици живее един клошар, който се топли на един смотан огън, как издържа. Знаеш ли на колко клошара съм давала дрехи и обувки. Дори на единия от тях на Коледа му стоплих сърми с месо, хляб, и малко шишенце с червено вино. Той ме погледна учудено, а аз му казах, днес е Коледа, почерпи се с топла храна. Друг ми подари подарък, каза, че заради дрехите, които съм му дала, сака, панталони, обувки и ризи, дори и вратовръзки си е намерил работа. Толкова ме трогна, че в къщи се разплаках от радост, че съм успяла да помогна поне на един човек да си подобри живота. После ми донесе и саксия с прекрасно цвете. От тогава не съм го виждала да рови в кофата, дано живее по-добре. Положението е тежко и не съм съгласна да даваме топла храна на тези, които трябваше да са в други държави, но те не ги искат. Говоря за бежанците.

Това правителство на Орешарски, освен да тегли милиарди и да ги покрива, друго не разбрахме какво направи ! Външна и вътрешна политика е под всякаква критика ! Йовчев трябва да отговаря за бежанците ! Абе, какво стана, медиите станаха нями и слепи ?

Има инструктаж отгоре да не се пише за нелегалните имигранти. Типично по съветски-пълно информационно затъмнение по времена кризисна ситуация. и бастунЙовчев трябва даотговаря и за друго: защо след като плащаме данъци и заплати на полицията, селата и хората с мижавите пенсии трябва да си плащат за частна охрана срещу циганите- т.е. плащат двойно за услуга, която държавата трябва да предоставя??/

медиите имат заповед от станишко да мълчат по въпроса за бежанците.

От колко години е това положение?! Това положение с регистрацията на множество нелегални, или търсещи статут за закрила, чужденци на един адрес е известно повече от 10 години на Дирекция "Миграция"-МВР, НСС (сега ДАНС), СДВР, ДАБ (бивша АБ) и другите структури на МВР, при което безхаберието на общинските власти е пълно. Да не говорим за регистрацията и фактическата известност на местонахождението и настоящите адреси на пребиваващите в страната чужденци , които са без статут на пребиваване.

Тук някога имаше държава. Сега навсякъде вони на гнило.

сами си го търпим

...ДА СКАЧАМ,когато стотици хиледи ЛУМПЕНИ изпълваха булевардите и площадите и РЕВЯХА неистово "Развод ми дай","Последен валс",под дирижовката на платените и продажни боклуци от сорта на Жельо-жабата,Тренчев и цяла та хайдутска банда на разните новоизлюпени БРАДАТИ ДЕМОКРАТИ!!! Ако ги изреда всичките,ще надминат бройката,които ги чака същата участ на тези,чието справедливо ВЪЗМЕЗДИЕ,"оплаквахте" на 01.02.... НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!... Замислете се колко от вас,които днес "ревете " по форумите, са "ПОДСКАЧАЛИ" в тези злокобни за РОДИНАТА дни на 1989-та,90-та год.!!! Аз не съм "Подскачал",не че съм бил "ЧЕРВЕН"(освен в ДКМС-което бе задължително),никога не съм членувал в друга политическа партия! Не "подскачах",защото бях на 32,с образование и интелект,който ме държеше здраво стъпил на земята-Родната Българска ЗЕМЯ!! "Подскачаха" кухите,празни кратуни,голяма част от които днес "реват" от безработица,безпаричие,високи битови сметки,безоброзно здравеопозване и образование и ненадмината по размери ПРЕСТЪПНОСТ ненаказуема (ОТ) КОРУПЦИЯ!!! П О Д С К А Ч А Й Т Е,но явно ДНЕС нямате сили или ви натежаха ...годинките!!!...

преклонена глава, меч не я сече

Значи сме набори. Тогава и аз бях на такива години, но скачах. Скачах, защото не исках повече комунизъм. Не съм лумпен, а образованието ми е може би над твоето. Колко здраво си бил стъпил на земята - не знам. Здраво бяха стъпили на земята тия, които и сега са здраво на земята - бившите от службите и верните на Партията, на които раздадоха куфарчетата. Явно съм бил голям идеалист тогава, но и сега не искам комунисти и турци да ми определят битието. А това от което реват "кухите" според теб кратуни все пак е последствие от комунистическо управление. Щом си с интелект, няма защо да ти обяснявам какво ни доведе до тук. Аз съм на години, но мога да бъда по-краен. Ако има кой да поведе този изстрадал народ, както става в Украйна, пак ще скачам и не само. Не искам и моите деца да изчезнат по света, а искам да има някой да ме изпрати, когато му дойде времето. А ти какво направи, като си стъпил здраво-може би си вече депутат или добре разработи парите от куфарчето. Ако е така - добре, но ако пишеш тези неща за надник от ДПС - жалко за теб и такива като теб.

Pesh0

аз бях малък да скачам тогава .сега е различно , хората са заробени с дългове от банките и не могат да скачат . РОБИ СА . Както ме учеха предците ми вземеш ли кредит ставаш роб. Вземал съм само от сестра си кредити и съм ги върнал :)

Държавата ни се тресе от смърт, а ние толерираме хостели за емигранти

farmer

Бсп си котка бъдещите гласоподаватели..и ДПС то де...

Към журналята се обръщам! Кога ще спрете да НИ давате съкращения от сорта на "ЕП"."ЕК" и подобни?Също и чуждици като "Хостел" и руги такива? Не сме длъжни да знаем кои две букви какво значат на ваш или на някой си друг език! От гледна точка на тая логика ми се иска да запитам "журналята" : Абе вие ,що не си "помогнете" на майка си ? А ако не ми махнете поста ,по-късно ще си говорим и за "хостеляците".

ей, неграмотнико, в цял свят хостел е хостел! Айде намери точната дума на български! Аман от неуки дето са тръгнали да ни поучават как се пише!

хан - това е бугарската дума, депесарино.

Не се възвай! Ние българите му казваме бардак, аврамов дом и др.

Толкова ли нямаме български думи или ви е беден речника, а може би искате да се правите на оригинални с чуждици? Глупави сте!

Не е вярно- "общежитие" е преводът на hostel, но за журналистите, учили-недоучили английски, е хостел

Какво е това хостел и за какво служи?Умнико "журналист", не можеш ли да го обясниш описателно, разбираемо?

Pesh0

Нарушителите , екстрадират ли се ? Или те са над закона ?

Tо ням за булгарите, ние сме тругнали да оправяме нелегалните бегулци

Плащам данъци, респективно - заплати на съответните служители, за да вършат работата си ,а не да се"опитват"!

Всички плащаме данъци, не се гордей, ама плащаш си изхвърлянето на боклука и някоя и друга кинта, за който се е сетил да те ощави ;-)

Голям си "разбирател" - та как разбра какво плащам аз като данъци и осигуровки? Доброто възпитание не позволява да споделям публично какво мисля по въпроса ...

Тук някога имаше държава. Сега навсякъде вони на гнило.