Първи независим депутат в новия парламент

Първият работен ден на парламента завърши с първи независим депутат. Това е избраният с листата на ДПС в Бургас Ангел Исаев.

Обратно в новината

Коментари - Първи независим депутат в новия парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда , незвисим е :) Щото нищо не зависи от него :)+

не знам дали е конституционно да се иска доброволно отказване от избор

Уууу, передатель! Подлога на Льотфи Местан! Къде са ми емотиконите?

Още не е започнала работа и говорилнята се разпада! Четири години ли! Ще сме най-големите глупаци ако ги оставим 4 години да ни яздят.

Това ли е новия Сали? ДПС много гришат като прибират в партията и по листите си цигани, че ги и издигат за депутати.

ДПС няма нищо общо с демокрацията. ДПС- фирма султанат. Ангеле, поздравявам те. Явно си независим човек. Не ти е мястото в ДПС.

Карай си бура, Ачо!

Цигански работи. Започнаха още от първия ден. Като го гледам този се чудя какви ли проектозакони ще внесе в парламента, какви ли компетентни изказвания ще направи от трибуната? Един хрантутник повече на богата софра. Избран с гласовете на неграмотниците от маалата.

ОФФФ БОЖЕ УЖАССС........!!!!

Седи си в парламента човече,че такъв случай нема да ти се падне повече.То не че от теб ще има някаква файда,но пък и тези другите ти колеги са същите.Всеки е влезнал да се облажи за четири години.

тоа ке се замогне

ChatGPT

Ами айде сега като е напуснал партията, чрез която е стигнал там - да си бие камшика от парламента!

Защо да се отказва, 4 години осигуровки на макс от там си увеличава пенсията за сметка държавна издръжка, я ако си самоосигуряващ се как ще се осиг. на макс ?Като си помисля ,че Болен ще е министър и дебелия алчен Каракачанов вице премиер лошо ми става ,ама нейсе.

Как решението на групата ДПС отменя законово положение "преференция"???? Тази група над закона ли е ?

Не е над закона. Просто има желязна дисциплина и правила при нас. Ръководството най-добре знае как да баде подредена листата. А знаеш нашия електорат какъв е, не бива да разчитаме на неговата подредба.

Гласоподавателите така са решили. Закона така повелява! Партийното решение трябва да се съобрази с гласоподавателите си и със закона.

ДПС било демократична партия,а пък няма право да има преференции...които каже ръководството те влизат в парламента...

0:1 значи един на нула за местан срещу доган още първия ден какви ли още изненади ще има

Хайде сега и бандата на В(азел)ин Дизел.

...Първи независим депутат в новия парламент.. --- и кво? у наше село всите сме незаисими щото от нас нищо не зависи! и всите сме депутати, щото все заместваме ...

Мен ще ме вземете ли? Аз съм по замезването.

търките в търкия ... да превземем дпс отвътре. нашите търкита си на харесват и не могат ги накарат от ердоганска търкия да ни мразят

Ако от изборите зависеше нещо, то те щяха да бъдат забранени.

Вън от парламента,стига с независими лапачи

има в нета и интервю на бивш конгресмен на сащ които кратко каза че това е театър

браво на Мелик Иса, сега остава да разберем при дост ли ще премине, или при герб ...

ти как мислиш, дали доган и боце са се разбрали къде ще е :)

Умните не гласуват, но неграмотните са под строй, а резултатите за всички! Може ли толкова години да си стоим прости?

Не е никак странно. Иначе щеше да знаеш, че е съвсем нормално на света болшинството да са прости хора. Умните са малък процент. И няма как да е иначе.

Така е! Само, че в нормалните държави управляват малкият процент умни хора, а у нас - големият процент простаци! Ние сами сме си криви! Седим, мълчим и драскаме по форумите!

Ами защо не отиде да гласуваш бе умнико? Заради такива като тебе "умници" дето не гласуват, сега ще ни управляват глупаците.

Защото не видях нито един умен кандидат. Кой е твоят? Ти защо не ми подсказа. Май те е страх да не станеш за посмешище!

Доган няма да позволи КАМОРАТА да бъде пробита. От това се види,че има и "викачи" в листите и случайности няма-вън от строя на командата. Радев не си затваряй очите,виж как действа другата-старата етническа партия,която е подчинена 30 г. на Русия и БКП. Тя формираше всичко у нас затова сме на това дереже.

приветствам! аплодисменти за ангел исаев! брависимо и ашколсун! курнелия остана само с 105 гласа!

"партийното решение кандидатите, избрани чрез преференция, да не стават народни представители" Та какви проблеми носеха със себе си мажоритарните избори?

Колко проблеми ще се решат с премахването на преференции от типа х/х. Просто партия под номер 8 няма кандидат под номер 8, а партия номер 5 няма кандидат под номер 5. Така всичкото х/х ще се счита за невалидна преференция. Въпросът е дали има кой да се сети за подобно елементарно решение?

Ти запознат ли си със закона? Как ще стане това което предлагаш? Първо се правят листите. После се представят в ЦИК. Накрая се тегли жребий коя партия кой номер ще е. Няма как да махнеш човек предварително от листата щото не знаеш кой номер ще ти се падне на жребия.

Ал

И какво пречи да се прескочи въпросният номер - например въпросният кандидат вместо под номер 9, както оригинално е записан, автоматично да стане номер 10? Друг вариант е номерата на кандидатите да не почват от 1, а от 101

3евзек

А както знаем, законът е направен с единствена цел да не се променя. Всъщност е не по-малко просто, но наистина не можеш да се сетиш. Последователността в листите ще се запази, ако ще и 5 години предварително да ги дават. Достатъчно е десетият в листата да бъде под номер 11.

Е кво му е независимото на тоя плазмодий бе??? За съжаление в народното ни събрание има поне още 220 клошари като него.

Причината е отказът му да се съобрази с партийното решение кандидатите, избрани чрез преференция, да не стават народни представители. Кажете ми, български граждани, в коя европейска държава може с партийно решение да се ее майката на закона?

1. Италия 2. Унгария 3. Полша са първите три държави, за които се сещам, че нарушават собствените си закони с партийно указани опорни точки. Останалите (вкл. Германия, Франция и особено Великобритания) правят всичко възможно, за да не зачетат желанието на собствените си граждани. Заради червеи като този ДПС-ар България все още е зле, но се надявам и виждам, че бавно и сигурно вървим НАПРЕД. ПП Дано да съм прав!

Няма феномен 9/9 има избиратели дебили и полуграмотни 90%. Като е независим да му спрат парите . Няма независим лапач, само сменя господаря кайто плаща повече. Примери: за мекерета....Кадиев. Евг.Михайлов

Достойна постъпка така се прави.Те някои може да поискат и жена му дотам са ги докарали нещата.Човека е избран мажоритарно няма да има похлупак който да му спуска какво да прави и спокойно маже да ги прави останалите 239 на трътки без де се притеснява.Браво!

Машала бе ефенди.Браво и ха честито.

"Причината е отказът му да се съобрази с партийното решение кандидатите, избрани чрез преференция, да не стават народни представители." От това по-голям гьон-суратлък и нарушение на закона няма! Хем избран по гласувания от тях закон (за преференциите), хем да се откаже! Тогава за какъв чеп са ви тези преференции?!!!

ДПС добре са го изключили от парламентарната си група, а изключиха ли го от партията?

Кой журналя го написа, тоя пореден Феноменален материал? ? ? Кога е за нашите е преференция за останалите е Феномен! Феномен ще е кога Цецка влезе пак в Парламента, ама никой журналя няма да му стиска да го напише!

Да напуска НС. Такива не ни трябват. Не че ЗАВИСИМИТЕ ни трябват, но пък тези съвсем вече

сега дрогарката нинова ще изпрати един от нейните де.путатки на корманчо та да не му е мъчно! може би манекенката.

странно, един наш сънародник, пък бил и циг..ром де, се откъсна от дпс, и вие , комуняги мръ..сни веднага му скочихте, вместо да го подкрепите!! дали не е защото курнелия изгуби един глас??

ПраИлно :) :) :)

Аферим! ГЕРБ тъкмо отвориха трансферния прозорец - и хоп, рибката в мрежата! До десетина дни ГЕРБ и ОП ще имат най-малко 160-170 депутати. Гарантирано от... Мъдрият български народ го е казал: Боят не помага само на грънците, защото се чупят.

Цвъ Цвъ почна пазаруването.

познавам много добре това лице,работил съм за него,дори още ми дължи 5 лева.неук,нагъл,алчен безскруполен лъжец,от мазен,по-мазен ром-цига..н.и ,това ли е част от лицето на българският политик срам,пълен пореден срам за кастата наречена политически елит..но ,и политически абсурди, като този са част от причините заради, който не гласувам.а е толкова просто,ако въведем задължително основно образование за избирателите,недоразумение като това няма как да съществуват

тоя не е прост! прост си ти, щото ако беше гласувал и ти ,и другите дето не гласуваха, нямаше да е в парламента!

петър

и да гласувам за бойко първанов,кунева,курнелия,волен и кънев,или може би симеонов,добрев,каракачанов и калфин.нито съм луд,нито съм мазохист,а още по малко комунист,като по-горе изброените.ти ,като си много умен,за кого тласува

ББ ги почна

ВЛЯЗЪЛ ОТ ЛИСТА НА ПАРТИЯ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЦЕПВА КАТО НЕЗАВИСИМ?!? ТОВА ЕПОДМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ВОТ!

Той не се е отцепил, бе, дебил! Другите са го отцепили!

Този бургаски циганин към кои ще премине сега ? Герб?

Трябва да се въведе буквено адресиране на партиите: А, Б, В... Тогава от ДПС няма да вземат и един глас те като избирателите им не познават азбуката.

А защо НЕ за Би Си Пе-то бе отрепко? Бземете го вие!

Хех! "Причината е отказът му да се съобрази с партийното решение кандидатите, избрани чрез преференция, да не стават народни представители." Бе каква таз партия? Законът казва - ставаш депутат с преференции, партийното решение казва - йок!

Гласувайте глупаци!!! Пак гласувайте!!!

Като му гледам изражението никак не ме учудват подобни цигански номера дето ги върти! Само, че все пак едно е това да се прави в кварталната кръчма, друго е е Парламента!

Баси циганския номер :))))) Де се вика - хубава работа, ама циганска :)))))