Дрога за близо 70 милиона бе изгорена за ден

Общо 861 килограма наркотични вещества бяха унищожени през последното денонощие, съобщиха от Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Дрога за близо 70 милиона бе изгорена за ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бъдете наивни , никой никога няма да изгори дрога за толкова много милиони. Просто ще замине на някъде и ще смени собственика. Обикновенно се гори брашно и прах за пране и се отчита дейност.

А за колко милиона е изшмъркана?

Нека горят амфетамините и другите химически дроги ,но хероина и марихуаната са приложими в много лекарства и би трябвало да се измисли механизъм за използването им ,според мен е глупаво да се унищожава толкова скъпа суровина.

Наркотиците са смърт и трябва да се унищожават, но ако някои могат да се ползват за медицината или да се продават официално на държави, където са разрешени е добре да се помисли. Най-малкото с приходите от продажбата могат да се финансират отделите в МВР, които се борят с трафика.

като те го контролират ? от време на време хващат некои шанаджия да отчетът деиност и това е .

кой е луд да хвърли конфискуваната дрога, айде не на нас, заедно полицаите с наркоманите

Как се ощетява бюджета и увеличаването на пенсиите. Вместо да я горят, можеше да я продадат.

Склонен съм да повярвам на очите си ,ако зърна немската ми овчарка да се заиграва дружолюбно с някоя улична писана или върти опашка гальовно в краката на преминаващ тъмнозелен субект ,от колкото ако видя да се гори дрога за толкова милиона :)))

Значи от утре на пазара ще има достатъчно...а и нали е ''изгорена'' няма и да се бъркамеКато вземат някои да ми се хвалят много започва да ми мирише много лошо

Нищо не е изгорено, бе неивни скотове с промити от телевизии мозъци. Или по-скоро е изгорено, но изгореното не е било дрогата, а някакво друго вещество- брашно, гипс или талк и нишесте... Кой е луд да изгори 70 милиона бе, балами? Вярвате ли им на тия боклуци? Знаете ли със 70 милиона колко полицаи, митничари и прокурори могат да се закупят, а?

Извинявай, на кого гвориш?

Ая Боку с ко шъ купува дупетати?

Ами то и за това са я ''изгорили'' за да не се види че липсва..Също като мигрантите - никой не влиза в България ама на тумби ги хващат като излизат в Сърбия..

айде бкп сега пък запада ни е виновен. на запад на улицата се продава. полицайчетата минават и нищо не им правят. учете си децата да не купуват. той предлага, ако се хванеш на въдицата, ако не ще опита на друго място. друго спасение според мен няма. четейки виждам как родители обвиняват киларите и там разни които продават дрога...проблем на родителите, според мен разбира се. непрекъснато ги проверявайте, аз съм работила с наркоман, то от сто километра се разбира, че е такъв, а и те сами си казват, боцкаме се и по цял ден не ядеше, а само мислеше за бира... не ми се мисли, с просто око се разбира у дома, ама те от работа изморени някои и идват и в леглото, млади момчета женени с деца сами си казват, лелче от умора и в леглото, това е капитализма, изцеждат те като лимон и те пускат да си ходиш. нямат мила, някои са се увълчили до такава степен, че са се забравили от какъв кенеф са излезли

Изгорени са 2-3 кила, останалото се връща на пазара. Има ли наивници, които вярват, че полицията унищожава дрогата???? Нека сме поне малко разумни!

Може и да правят постановка,и да изгарят пеах за пране,а дрогата да са я скрили.

Какво толкова я обичат наркоманите тази дрога,и трева,какво е чувството когато се дрогираш,а?че толкова откачат по тозо бял прах за пране?:)

що не я пласирахме в европа и да пълним дупки в бюджета??? Защо?

Те са я пласирали, но не за бюджета и не в Европа.

че е изгорена истинска дрога?Наоколо мирише на хлебарница-сладкарница от това брашно и захар....

изгоряха ненужните хартишки, а другото разпределено по улици, училища ... с внедрени техни хора, под прикритие... преди години ми предлагаха да си стоя в къщи и като ми позвънят да хода до адрес, само това и на ръка 1500 лева(преди 6 години някъде там беше) ОТКАЗ. да пази господ, а и сектите наводнени, а и през соца знаем какво правиха системата, напълно ясно ни е вместо в кореком у администраторката в съда и от там, ама само сабо тогава, а беше много модерно, а и бяхме много млади, елегантни, кой като нас, а сега цървул пачка мамо

Това са парите,които спечели Баба Гошка,и сега си ги харчи със здраве.

Тя спечели 70 милиона евро ;))

gangnam style

Не можаха ли да я продадът във Бразилия или Аржентина,или Мароко,ик със тези пари да бяха направили една томбола,като на Баба Гошка,а?:)

Мале ами сега полицайте какво ще продават????? Да живее 10 септември, ден на народната милиция - единствена опора на народната власт! (В участък)

Тия пък... Защо изгорихте благинката бе? Я по-добре я давайте на хората! Така ще понасяме по-лесно ежедневието - гадната работа, нищожната заплата, циничния шеф... Прибереш се в къщи, а там досадна жена, прости деца, гадна храна, евтин алкохол, проста телевизия, кухня за ремонт, хола за боядисване, тапетите в коридора, плочките в банята, тавана на терасата всичко крещи: РЕМООООООНТ... Не издържам вече. Дайте ми малко от това дето го горите толкова безхаберно. Моля ви се. Дължите ми го. Вие ме докарахте до тук. Не издържааааам... Плача, треперя, крещя - дайте ли малко мечти, малко спокойствие, малко блаженство!....

жалко :(

"Дрога за близо 70 милиона бе изгорена за ден" Последно... изгорена или разделена за ден ?

Малко вероятнп, кото се знае колко от бивши митничари и барети са действащи мафиоти. Много вероятно е за пре камерите да се изгорени два пакета а останалите да сепродадаъ на бившите им колеги... БГ така е мутрите са полицаи, барети, военни, политици и т.н.

защо да се гори, може да се продаде за медицински цели или в Холандия, където продажбата е свободна на гръстите, например.

щот няма сертификат за произход. кой знае в каква синтетика е кисната и изобщо от къде идва. Летящия холандец е европеец и си има собствени легални канали, ферми, фирми.

Загубите са калкулирани в цената ;))

Москов,сигурно е припаднал,като е чул тази новина,това му е трогата до края на живота му.

на бб му се вдигнало кръвното ,но скоро ще навакса изгубеното и двойно .

Защо горите марихуаната бе, глупаци?!

щото им се пуши как що

тъжно