Наркогрупата на Радо Ланеца имала ясно изразена йерархия

Всеки склад си имал отговорник, който контролирал свои дилъри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ще ни информирате ли надлежно за името на баш боса на тази ''яано изразена'' иерархия???????защото тази дейност няма как да се развива ако боса е от техните нива на ''иерархя''...

ГОСПОДАРИ И КОЛЕГИ НА ЛАНЕЦА СТОЯТ ЗАД ИЗЯВЕНИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА СИЛНАТА ПРОКУРАТУРА

Ау , Русе ... хубав град! Какво стана с циганчето, ритнато от кон? Още ли е жив в затвора?

ОПГ герб, също...

Лили, ,,възхищение" лъха от написаното. До кога?

Радио Ереван: "Снощи, полицаи преоблечени като наркодилъри са били подгонени от наркодилъри, преоблечени като полицаи."

Когато видиш наркодилър се направи, че не го виждаш! Защото не знаеш кой стои зад гърба му!

Корумпирните бездарници от мвр и прокуратира си правят смешен пр.

Всеки път ,като прочета / всичките групи са такива- все така пише/ за конспиративност, иерархия, структура и нам кви си тъпотии,започвам да рева от възхищение, колко са ни умни спецченгетата и са успели да ги "локализират".И понеже много планирали и анализирали, не успели заранта да събудят радо шишарката ли беше, някакъв пезевенк нещастен. Тия всичките да ги изпратят квартални в циганската махала на Ихтиман, та да се научат да работят.

Стига,казино. за 30 млна евро в Свиленград? Заводи,производства,масови работниместаСтга да ни окубвате лъскаво перо по еро!

Абе, малоумни ченгета, прокурори, списвачи и редактори, вие нас за какви ни имате?!?! Вчера ми излизате със заглавие, че тия въртят милиони. Това да не става с анархична структура? Режат се пръсти ръце и глави на всеки непослушен. И прочее и прочее. Аман от осведомитешни статии, коото не съобщават нищо ново... Аман,аман,аман.

Не е тапанар,а е тъпанар.

Знам как е, което не ми пречи да си го пиша както ми е кеф. ГраматикОФФ. Тееба и тебе. Тия се готвят да ни чипосват, следят и определят живота, ти за граматиката си се фанал. Че аз от години така се пиша, сега ли си изми очите, че да прогледнеш? ГЛУ ПА КО

че то и ГРОБ мафията има ясно изразена йерархия!

Как може в 21ви век марихуаната да е съпоставена до синтетичните наркотици ??? В цяла западна Европа марихуаната е легална , да не говорим за Северна амерека , а и отчасти в Южна Америка !

Оле, вече не ми се четат тъпизми! Стигнах само до заглавието. Ама те голямо откритие направили-имало ясно изразена йерархия! Абе в бегето само специалисти от пожарникарския и библиотекарския инстотути ли останаха? Бахти тъпите парчета!

Представете си ако групата е разработвана две години колко гърла е нахранила. Нормално е вече да я пенсионират.

Хайде да видим сега, като са разработвани 2 години, колко доказателства са събрани. ..., макар че като гледам колкоса останали с постоянна мярка, май нищо не е събрано пак. То не е само да арестуваш, г-да милиционери и прокурори, вашата работа е да събирате доказателства, но на пред медиите, а за пред съда. Иначе си оставате едни анимационни герои, които снимат клипчета за медиите и всяко чудо за три дни. П.С.Разбира се,освен анимационни герои, 90% от вас са и на хранилка към т.нар. задържани, нали?