Наръгалият с нож ученик в София е с бежански стутут, търсят свидетели на нападението

Иванов призова граждани, които са станали свидетели, да се обърнат към районната прокуратура и да дадат своите показания, тъй като са от значение за разкриването на случилото се

Обратно в новината

Коментари - Наръгалият с нож ученик в София е с бежански стутут, търсят свидетели на нападението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо се разхожда с нож в София, а не се върне да коли в родината си

Ами какво да се коментира... За кажем "казахме ви", ама каква полза... Тантето трябва да я разчекнат за тия "индженери" дето ни ги натресе! Ама ловко замотаха положението - сега други дертове струпаха на главите ни..

Работи се по случая. Търсят се обаче свидетели, може и свидетелки. Иначе се работи по случая. А, това май го казахме. Като го гледам това голобрадото...Направо смятай го случаят вече за разрешен!

Възеаждане! Само така тази измет ше бъде натикане където и е мястотот

Всички придошли цигани и всички доморасли трябва незабавно да бъдат изселени страните им по първопроизход, независимо дали са дошли тук преди пет, петдесет или петстотин години. Иначе гражданската война е неизбежна.

Намирам го и приключвам с тоя примат!

Това е лесен случай. Депортирайте палестичето заедно със семейството му. И вкарайте данните за тях като криминарен контингент в мрежата на ЕС, за да не дойдат пак като бежанци. Такава е практиката в САЩ.

Ей мангал, избърши си спермата от устата и стига три.

свиквайте с новото нормално на азб и ротшилдовата банда. Природата с нас Бог с нас победата с нас

И той като шофьорчето на автобуса от Бургас - непълнолетен...

тоя индиец на снимката ли наръга момчето с нож? що не сте го осъдили на един месец условно? Природата с нас Бог с нас победата с нас

примата Да се обеси на площад Народно Събрание Събитието да се излъчва пряко по всички телевизиий и да се повтаря на всеки кръгъл час Трупа да се остави да го кулват гаргите за назидание на “инженерите “

Кастрирайте го. Със същия нож. Може и да му отрежете някой крайник, на такива не им трябват.

Никой не споменава дебелосеркото алгафари?

Е какво има за чудене. Депортация на цялото семейство. Тоя като малолетен не е сам тука. Ще се отървете на един път от поне 5-6 мангала , да не ги храните повече.

А Алгафари комуниста с комунистическите палестински другарчета.

Били са 3ма. Защо само един е задържан? Оня убавец, който е удрял момчето по раните, защо не е също задържан? Нали все от САЩ гледаме?! Ама в САЩ ако от двама единият прави престъпление, втория е съучастник само защото е присъствал, дори само да е гледал. А ако не е направил всичко възможно да спре другия присъдата е съизмерима на тази на извършителя. И защо се протака като се търсят свидетели? Думите та пострадалият трябва да са достатъчни.

нал били 3-ма нападатели. В нашата държава само физическият извършител ли носи отговорност , ами другите за съучастие , подстрекателство и ненамеса за предотвратяване нещо? Кви свидетели се търсят още нали бли разпитан над 10 човеа прек очевидци , плюс свдидетелските показаня на жертвата , те не са ли иродавни? Ами ако няма днк или пръстови отпечатъци по ножа кво невинен ли физическият извършител? Дееебем и скапаното правосъдна система в тая държва - цялата кочина трябва да се изрие из основи от полицаи през прокурори, вещи лица, съдебни медици, лаборатории, съдиии ..всичко е прогнило

Ей сега вече разбирате защо ги бомбим

Прикрихте алгафари ей боклуци долни

Хич не е лесен, сега трябва да се нагласят обстоятелства, видетели , законови положения, свидетели, доктори, ексепртизи, за да се отърве племенникът на Алгафари. Ще депортират ама ще изпеее...

Я правилно ли разбрах?! Ако надъхам някой да тегли ножа на друг, мен ще ме пуснат, без обвинение?

Сирийци младежи които пристигат сега от Сирия са пращани директно от режима на Асад да бъдат инфилтрирани в Европа. Идеята и финансирането е на путкин. За това арабелите които успеят да влязат в Българиа трябва да бъдат задържани и екстрадирани обратно в азия и африка

Сутринта написахте, че имало 10ина свидетели, сега пък търсят такива...?!

След като и на ,,бежанците,, им е ясно че няма държава и могат да си правят каквото си поискат, какво да коментираме !!!

Ти не виждаш ли , че името на Алгафари магически изчезна от случая, в тази статия вече не се споменава, нито от говорителя по ти-ви то, нито някоя мисирка задава въпроси за него

Във всяка нормална държава, от установеното до момента и описано в статията, е достатъчно за издаване на присъда.

А защо за средна телесна повреда, а не за опит за убийство? Прокурора би ли разяснил? Или бежанците имат по различни права от прецаканите българи.... А нещо съучастие за алгафарския братчет? Цялата съдебна система е за изриване.....

"демокрацията" не юдеите пак даде гойски жертви. "колатерални" жертви от плана на куденхов. инак юдеите си стоят в охраняемите бункери и дават съвети, чрез купените си джурналя и медии.. свършената диктатура е тази на юдеите! които имат милиони роби, купени за тридесет шекела... Природата с нас Бог с нас победата с нас

Свидетели още за какво? Да оправдаят брачедчето на Алгафари ли?

сиганското фашле от снимката ще ме съди на смърт за небустериране по "правилата" на сзо! само не знам кой ще му плаща мюслито на закуска на това диване! юдейските банки, може бо, а? Природата с нас Бог с нас победата с нас

Слочаенос? Не мисла! КГБ агентите на Говнаждане подпомагат чудещия се процес по решаване за кого да се гласува в правилния момент... Кога са ставали такива неща у нас? Не и при Бойко.

Докато не вземе да се гърми по границата, тази паплач ще се увеличава с геометрична прогресия. Който е бежанец да минава законно през ГПП. Всичко друго е закононарушител и потенциален терорист.

Тоя рязаният дето ни ги пробутва тези, нали беше голям приятел на Тиквата и му беше обещал, че ще ги пренасочва към гръцката граница.

Jurnalistite masivno braniat Gnusnia napadatel nenazovavaiki imeto mu. Vmesto da bade lin4uvan ot spontannia narod tova otvratitelno sashtestvo niama da,, lezhi nito 1 den. ""

С китарата мога да ти взема мярка за шапка, като ти я забия в празната гербериска кратуна. Щом имаш за идол, ендокнижен елементарен простак, си ми ясен.

Вече не ни пука

Да очакваме ли и тук "съвети" жените да не ходят облечени с предизвикателни дрехи(каквото и да значи това)? Да не ходят сами? Децата да се преидружават от възрастен(за предпочитане мъж)? Да не заглеждаме преминаващите? Да не говорим с непознати? и други подобни? А също и да се запознаем с културата на нашествениците и да се съобразяваме и да не накърняваме техните възгледи? Да очакваме ли скоро изнасилени жени(а защо не и мъже и деца) заради културните особености на нашествениците? Да предлагаме храна и вода на нашествениците? Плюшени играчки? Хотел със СПА? Изобщо какви са интрукияте на странат ИДИОТОЛАНДИЯ?

Търсят ПРАВИЛНИЯТ свидетел, който ще каже, че наръганият е паднал сам върху ножа, а онзи изрод му е помагал да стане! И так аняколко пъти!

Българите трябва да бъдат изселени или унищожени от тази земя.

що не взееш нашественици у вас? Що чакаш държавата да ги изхранва и настанява? Що не отвориш бузки и да ощастливиш изродите, които правят опит да убият ДЕТЕ?

Възстановете гранични войски, полицията играе с каналджиите.

Преди това ще ви резнем гръкляните!

Уж бежанци, но искат да налагат своите виждания за живот и поведение! Като не им харесва у нас да се върнат откъдето са дошли! Всички ал, ва,л и т.н. да се върнат при камилите!

бойко борисов, не струваш и пукнато пени! гласуващите за тебе са отчаяни педерунгели и бабички, които ги ебат избирателите на дб! Природата с нас Бог с нас победата с нас

бойко борисов, не струваш и пукнато пени! гласуващите за тебе са отчаяни педерунгели и бабички, които ги ебат избирателите на дб! не знам какво вурста на асоциалетета с вонящата на лайна уста е договорил за България, но Тя си остава тук, на който не му харесва ще трябва да се пресели в брюксел, не в сибир! Природата с нас Бог с нас победата с нас

Докато съществуват педал толерантни партии в Бъхлария ще е така.Събрахме украорки и разна друга измет само да угодим на Еврогейски съюз.

Ха, ха, ха - три удара с нож и животоспасяваща операция било "средна телесна повреда". На мен същата тази прокуратура умуваше да ми повдигне обвинение за опит за убийство без никой да е друг да е пострадал, освен мен. Тая държава не съществува - нито може да си пази границите, нито може да въздава правосъдие. И после ни плащат, че Ердоган щял бил да си поиска Кърджали. Цялата територия да поиска, не само че няма да възразя, ами барем тук най-накрая да замяза на нещо като държава.

Пич, внимавай какво пишеш, че си лесен за намиране!

Да, да - точно така ше стане - ше ми дойде некой арабел да ми размахва ножа - ребро и зъб здрав нЕма му остане…