Наръчник за еврочиновници в БГ: Бай Ганьо, мутра, некадърник

Онлайн изданието "Политико" излезе с наръчник за оцеляване на еврочиновниците, които ще трябва да дойдат да работят в София заради председателството.

Обратно в новината

Коментари - Наръчник за еврочиновници в БГ: Бай Ганьо, мутра, некадърник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С този тутманик (автора), наистина този вид няма как да изчезне.

По добре да беше написал какво българите мислят за западняците. Хич нямаше да им стане приятно ...

Че общо взето казва много истини е вярно. Но, че е ПРОСТ и невъзпитан е абсолютна истина. За всяка страна се казват и хубави и лоши неща. Но неможе да се изтъпанчиш и да плоеш, затова че веднъж си се разходил по Витошка!

Ако трябва да се търсят и пишат негативи и обиди, факти и поводи ще се намерят без проблеми за всяка страна и народ, както и обратното! Съдържанието и тона на всеки журналистически материал се предопределя от предварителните цели и нагласа на автора!

Ха Бай Ганьо се бил обидил... Хе хе хе Бай Ганьо - в небръснатото , нискочело лице ти казаха хората истината... Да , Да Ти Бай Ганьо - който в момента четеш и си на "спусъка" с минуса..

Понеже на власт в пиндостан е мултикултито и не могат да опишат изчадията от бившите си колонии си избиват комплексите спрямо разните му там българи... Освен да им пожелаем на пиндостанците повече мангали и маймуни нищо друго не можем да направим.

Още баба Ванга е предсказала, че когато Англия излезе от ЕС и Бойко Бирисов стане не само премиер на България, но и председател на ЕС, в Европа ще започне златния й период и европейците ще цъфнат и ще вържат! Точно както българите!

От Наръчника за еврочиновници в БГ: Бай Ганьо, мутра, некадърник... Въпрос - от бърз тест-препитване за това доколко еврочиновника е усвоил баръчника: - Думите: Не се обаждай повече на този телефон! Не ми звъни! Ако звъннеш още веднъж ще те намеря!... ЗНАЕШ КОЙ СЪМ! МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА! Възможни отговори: Това са думи на: 1) Хулиган! 2) Престъоник-рецидивист! 3) Мафиот! 4) Български охранител! 5) Бъдещ главен секретар на МВР! 6) Политик 7) Лидер на българска партия! 8) Премиер! 9) Образа на перача Пеевски в огледалото! 10)Този, който назначава в България шефове на МВР, на службите, главния прокурор! 11) Образа на управника на З България 12) Носителя на Стабилността и Статуквото в България! 13) Всичко по-горе!

Верният отговор е - нито един от посочените, Това са думи на ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛЯТ, на ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на ЕС! Шъ ги опраиме и тези!

Който е общувал със западноевропейци, знае как те са напълно критични към съседите си, а при липса на поводи-иронично настроени и към по-отдалечените народи. А при всички тях няма самокритика. Жалко, че при нас пресата методично издирва статии, отделни съобщения с излишни нападки към нас, българите. Явно търсят интригата да се лее във форумите.

Сега на Бай Ганьо-мутрата му викат Винету некадърника.

Добре са описали София и големите градове. И държавната администрация е описана не лошо (след като по официални данни там все още работят 10 800 доносници на ДС и сигурно поне два пъти повече руско-съветски мекерета, какво повече да се каже). И всъщност статията е добронамерена към обикновения българин. Но изводите са им грешни. В България няма по-добре от това да си чужденец. Чуждопоклонничеството е достигнало заплашителни размери. И поне да имаше за какво. Но за чужденците това е по-скоро добре отколкото зле. И таксиджиите на летището не са най-страшната напаст. Пък и при наличето на метро не знам кой и защо ще си причинява изживяването да наема такси от аерогарата. Всъщност метрото е и по-бързо и по-удобно и по-културно от повечето таксите. Особено ако си до централната зона. На нас ни се дава шанс да покажем че не сме такива, каквито са ни описали. И при негативния имидж това наистина е шанс да покажем че злостъните слухове са доста преувеличени. Но това зависи от самите нас. Ако искаме да се излагаме по стар български обичай няма защо да им се сърдим на европейците. Даже на тия от Сев. Африка Индия и Пакистан.

Наръмникът е написан от евроидиот.

Поименно колега, поименно...

Е,даааа..изостанали сме много с нашите/все още/два пола....При тях е като витрина на МЕТРО-хиляди артикули ПОЛ....

Баси глупостите все едно в брюксел те посрещат таксиметрови шофери които са завършили в колежите на оксфорд и кембридж а не са предимно северноафрикански отрепки станали европейци последните 10-15г.

Хахах аха. Много точно. Особенно за чиновника от коридорите на властта. Наистина някой работят за Кремъл и като цяло не вършат работа, а само търсят как да прецакат системата.

Ха-ха-ха. А повечето работят не за Кремъл, а за американски подривни НПО.

Ей това червените тролове сте уникални. Все да обидите на лична основа.

Браво на Оливър-Всичко е вярно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

много опит ще имат да черпят ЕвроДебилните Гейове от Бай ти Ганьо....

А когато аз напиша статия относно британските гейове, шведските алкохолици и френските мошеници ме цензурират....

Няколко факта за западняците: - нямат никаква култура на пиене, т.е. пият без да замезват и се напиват до припадък - голям процент от тях са изпечени мошеници, които си мислят, че тук сме аборигени и се продаваме за жълти стотинки. Когато разберат, че не е точно така, публикуват статии, като тази, под която слагам коментар в момента. - голям процент от тях са гейове или такива, които все още не са решили точно кум кой пол имат интерес, но много държат да им се спазват правата по въпроса(неясно точно кой им ги нарушава, но те така твърдят) - не познават българската история и поради тази причина отказват да проумеят защо на балканите исляма не е на почит и никой не иска башибозук, пардон бежанци от арабските страни ...има и още но ме мързи да пиша...

Факт е че се продадохме за жълти стотинки на западняците.

Да си българин е късмет и гордост! Да си част от такава велика нация и народ е невероятна възможност! Няма клевета, която може да промени този факт!

Колко трябва да си прост за да сложиш минус тук ?

Абе ние на кой ли не се продадохме..

Колко умен трябва да си,да те управляват боко и цвъки

Древната истина е, че "интересът клати феса", затова наше си задължение на българите е, да си се държим заедно, да си отстояваме позициите и да не забравяме, какъв кадърен, добронамерен, щедър, но практичен, интелигентен, талантлив, велик и смел народ сме! Древната истина за четирите п-та, които управляват света на изток и запад: - приятели - политика - пари - п/п жени и мъже

Забавно, крайно но вярно. Уви. Напр. нас ни управлява мутра, която си е тутманик, но пък е веселяк. Народът -ами него също добре е описал, защото управляващи и чиновници са негова квитесенция.

България се управлява от един интелигентен и уважаван у нас и в цял свят политик - Борисов! България има стабилен и успешен кабинет на Герб и Патриотите! Българите сме интелигентни, възпитани, способни и работливи! В цитираният текст единственото вярно е че България има една изключително добра кухня!

Но без тази манджа, боза с фъшкии и дроб сърма, която се мисли за атлето-интелектуалец!

Българите сме лъвът на Европа! Ние не сме икономическият тигър на Азия, а сме икономическият лъв на Европа! Икономиката и живота в България се подобрява бързо! Това предизвика толкова злоба и завист на изток и запад, че сега ни се налага да четем тези пасквили публикувани в Дир!

Вицът си го бива. новогодишното настроение не те пуснало.

НЕ ПЛЮЙТЕ БЪЛГАРИНА! Падането на Берлинската стена и вътрешно партийния преврат ни извадиха от зоологическата градина.Членството в ЕС няма да ни свали от дърветата с политическите мекерета,които избираме 28 години.

Българите не сме нищо от написаното в тази статия, с изключение на споменаването на чудесната ни кухня! Комплексара си ти, с тъпите си надежди че с такива комплекси ще смачкате самочувствието на българите! Ставате смешни и все по-жалки!

Българина е работлив, интелигентен, фин и възпитан човек! И този безспорен факт няма да бъде променен от хибридните напъни финансирани от източни и западни малоумници!

еврочиновник - агресивен еврогейски бюрократ

На едно прасе не го вълнува каква му е кочината,защото него го интересува единствено храната.Така ,че нема да направим голямо впечатление с помпозни курорти и хотели,а с това какво има в паницата .Плюс някои екстри,кто например някои засукани какички които след обилното хранене да му погъделичкат егото ,че от него няма по добър в леглото.

Българите сме лъвове, прасета са хибридните идиоти, като теб!

Я погледни отново орогоналната статия, и виж след това ТИ какви си ги нацвъкала!!! И ако тръгнеш да ни се оправдаваш с Гугъл-преводача и вроденото си малоумие, знай, че не хващаш дикиш! Ама човек трябва да уважава себе си, след това сънародниците си, и чак тогава всички останали. При свинята е обратното...

Изключително тенденциозно, подвеждащо и некадърно заглавие от страна на Дир.БГ. Статията в Политико е положителна, казва истината и всъщност казва на читателя, че София е един хубав и интересен град. За пореден път срамно представяне на неграмотен драскач в Дир.БГ.

нема са плашите

кофти да ти каже някои педал как изглеждаш от страни , почти верно .........и аз казвам ! е и ....... това е моята българия на които не му харесва терминал 8 чака за излитане а другите 7 пълни като този тапунгер идиоти .......... ма да се махаш и да несъм те видял в софия .......

( Това не е от терминала) Покачване на цените на основни стоки и услуги. Това е прогнозата на бизнеса, а причината е драстично поскъпване на електрическата енергия за фирмите от 1 февруари. Към момента те плащат средно около 70 лева за мегаватчас. От следващия месец обаче цената се увеличава с между 30 и 60%. Вариантите са два, твърдят от бизнеса. Първият е да се съкращават разходи, а вторият да се повишат цените. Така, средно с около 5 на сто ще поскъпнат основните продукти в потребителската кошница. Бизнесът припомня, че с настъпването на новата 2018 година се увеличи и цената на природния газ.

ибигимамата

БАЙ ГАНЬО Е МУТРА НЕКАДЪРНИК КОЙТО ЖИВЕЕ В БАНКЯ В МЕЖДУ ПУХКАВИТЕ САМУНЧЕТА НА ЦИЦОРАНКА ПАВЛОВА :))

И аз си помислих, че по описание е точно Мутрьо. Нашето управление е еманация на най-лошото в държавата. Като мръсна пяна, която е избила на повърхността, нормалните хора я махат, ние я оставяме да ни управлява.

България се управлява от нормални политици, които се избират от съвсем нормални българи! Тези клевети за България и българите са недостойни и престъпни!

Ти си еманация на тъпият спамещ хибриден боец срещу България!

таен, председатерството си е в брюксел да не се лъжем

Българите трябва да си гледаме нашите интереси! Не можем да очакваме в Брюксел или в Москва да ги е еня за нас! Спасението на българите си е българска работа! повече лифтове, по-добре развит туризъм, повече пари за българската икономика! Не може в Швейцария на 20000 кв км планини, да имат 2000 лифта, а ние само 100 за същата площ!

има много красиви малки деца и добронамерени млади хора в пловдив и русе има чудесна архитектура пампорово и боровец са добри зимни курорти, да не забравяме варна, бургас и свети влас елате в софия на европредседателство и няма да сгрешите, дано си тръгнете с една българска роза в сърцето

ми не е баш така в европа цари лицемерие едни новодошли лица убиват хора, но на либерастите не им пука дори

Нъл сме цъфнали и вързали, всичко е цветя и рози.. Що тогаз има таквиз заглавия: "Бизнесът се готви за рязко покачване на цените." Причината е очаквано драстично поскъпване на тока за фирмите."

България гони стандарта на Швейцария, това става по следният начин по-високи заплати и по-високи цени!

Х-ха, забавна е статията, предстои ни интересно събитие, ще има и цирк, няма как.

Дон Fernão de Magalhães-----ми йебем ти делото, магелане!:))))))))

Дон Фрасиско Писаро---е носител на свобода и просвета на Американския континент!:)))))))))))))))

Псевдоцар симьон борисов кобургов----50 години е хрантутен от испанския крал----куче при куче ходи, да си душат задниците!:)))))))

Един трол дебил е научил една дума "хибрид" и я спряга цяла вечер.

Не се карайте по време на председателството на ЕС ще уредим гръцко-турските отношения, така че вместо да пишете клевети за България е време да почнете да се подмазвате!

поне едно заседание на комисията по Брекзита, в която водеща роля е имала ЕСТОНИЯ.. Досегашния председател.. Щот това, което пишеш значи - Турция ще си вземе обратно Северокипърската турска република на своя територия.. Султан Ердоган за тез ти думи най-много за гюленист да та посочи.. И да та изиска за турски си зандани.. И АНТИхибриднико - помни: ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ!!!

Някои основни неща е пропуснал авторът: - в София има голям брой молове с луксозни магазини, където можете да си харчите парите - там често ще ви обслужат на английски език, или бързо ще се намери някой да ви преведе. - много хора говорят добър английски , а тези с няколко езика говорими също не са рядкост - ще се насладите на ефтин и бърз интернет, достъпен лесно и навсякъде - тия българи от Дивия изток са наследници на древни култури и имат най-старата просъществувала под едно име държава в Европа, която има и своя собствена азбука, една от официалните в ЕС - италианската Ла Скала почита 8 българи от общо 10 най-заслужили за развитието й личности - българин направи възможно кацането на американските космонавти на Луната - от България тръгват редица иновации , без които не можем да си представим живота сега - електронния калкулатор, електронния часовник, телефонния секретар,автоматичните скоростни кутии и въздушни възгавници в автомобилите, и още и още

повярвай, голям брой молове няма. Има 10-ина. "Английският" на който ще ви обслужат, често е неразбираем като произношение; Пакистанците и филипинците, за сравнение, говорат доата по-разбираемо. Тези същите, както и индийците имат доста по-големи космически постижения. Ходи паси на кхан Пресиан (Персиеца, велик българин) конете

в София има повече молове отколкото в Кувейт, при същите размери на града. Идете в Брюксел и си купете билет за транспорта, кафе или каквото и да е на английски - няма да успеете.А индийците и пакистанците имат огромни постижения, разбира се, общото им население възлиза на 2 милиарда души, или 6 пъти цялото население на ЕС.България е колкото един техен малък град.Сравнявайте се качествено, не количествено.....

има много красиви малки деца и добронамерени млади хора в пловдив и русе има чудесна архитектура пампорово и боровец са добри зимни курорти, да не забравяме варна, бургас и свети влас елате в софия на европредседателство и няма да сгрешите, дано си тръгнете с една българска роза в сърцето

наи-глямата лъжа тук,е че българия имала наи-добрата кухня в европа,наи-добрата кухня е турската,а българската е крадена от турската-гювеч,каварма темподобни са турски думи

България има най-добрата кухня в Европа! Явно хибридните писачи тук се разтревожиха за кухните на родните си страни и взеха един след друг да се подписват, кой от къде идва! Не се тревожете ние вече знаем, че сте чужденци, които се представят за българи, за да клеветят страната ни отвътре!

турця е откраднала всичко от византия а ние сме по стари и от взантия единственно кучека е спецялност на турските цигани ние го подаряваме заедно с тях тоя спецялитет