17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Айде стига плашихте хората. Че напрежение, че постоянно било. Стандартна процедура. Има си дежурна двойка, седят и се потят в дежурната стая. Вижда се отметка на екрана на РЛС. Трябва да се отиде и да се огледа, може да е бомбардировач, може да е въоръжен, може да е нов модел, може да търси начин да наруши границите и после да ги разнасят генералите и свои и чужди. Пилотите 100 пъти повече предпочитат да летят, отколкото да жулят карти в дежурната стая.

Та викате Крим бил руски, а? Ами вие също викате и че украйнците са руснаци, нали! Чии го дирят тогава руски войски в Крим дето живеят украйнски "руснаци"?

Ама мнооооооооого си прост, Саше

вън руските окупатори от Крим Украйна и Черно море(натовско)

Пийте ги тия хапчета бе. Ненормалници.

в лудницата , търсят бармани и дават безплатни хапчета от розовите.

е недей така де, нашите курорти разчитат на руски туристи.

байданчо, взе ли си хапчето, сложи ли си памперса, айде бегай да си легаш

В интерес на истината натовския натиск над Крим е всекидневен, повече от 10 дена. Даже в момента с включен транспордер на флайтрадара се вижда как обикаля около Крим един турбовитлов Локхийд Е3 Орион, като спазва 40км дистанция от бреговата линия. На флайтрадара виждаме само транспортните самолети без изтребителите. Всекидневните патрули означават постоянно вдигане на руски изтребители и съпровождане до тяхното отдалечаване. Не мога да кажа какво точно целият тези патрули, но са явен сигнал, че Крим няма да бъде оставен на руснаците.

Митко, Крим е на руснаците.

... и Луната е македонска.

те руснаците знаят ли че Крим няма да им бъде оставен.И кой точно от джендър ЛГТБ армията на нато ще го отнеме.Нека да започнат сега за да се ликвидира този спукан катун НАТО и на хартия/ тъй като реално той е несъстоятелен/

Селски, отиди и виж поне една американска авиобаза в Канзас, Саут Дакота, Флорида или където можеш, виж по колко самолета излитат на час, виж и пилотите и после говори

ще им отнеме дедовия, краварите да мислят повече за Аляска. Щото зелените човечечета скоро ще си го вземат

Честно казано, вече взех да се дразня! Този нарушил границата. Онзи го изпроводил. Хайде като са такива мъже да вземат и да се сбият накрая! Стига само са си ги мерили! Да видим кой е по-куражлия? Ама не им стиска! Ни на едните, ни на другите.

Четете бе! Не боли от ЧЕТЕНЕ! Никой никаква граница не е нарушавал. Сволочите отново проявяват агресия ...

Четох бе! Ама ми писна да чета все едно и също по темата, затова или да спрат да се пишат тези глупости или да се сбият и то само ще спре.

По този начина се тестват противниковите ПВО системи - време за реакция, радарна сигнатура и пр. като се напипват слабости.

Ако не се лъжа едни се сбиха на границата между Сируя и Турция . Натовския победи едните им спряха лимоните другите им спряха рускините. Доло горе така завърши.А не имаше и последици за България единия председател на етническа партия беше повярвал че е председател на етническа партия но за 24 часа му беше така добре обяснено че етническата партия която разпределя порциите е всъщност КГБ пипало че трябваше да се крие в туркото посолство да не го разкостят от партията "МУ" А не в грешка съм после и един утрепа пред камерите посланикка маи беше на русия или някакъв в посолството не помня какъв не знам какво им спряха тогава ! И от тогава насетне ту магнитски , ту посланици гонят руски , ту "ихтам нети" изчезват , ту заблудено 90 и кусур ракети попадат на летище с руски хангари но руски точно не повреждат.

Крим ще си остане завинаги руски, каквито и гърчове да предизвиква това от страна на евроатлангическите гейове.

Няма по - големи пендели от руснаците . Горките се опитват да си създадат образ на мъжкари но в душата са си откровени геове .

не питаш фашагите и франсетата колко са геьове рашаните....още не могат от кеф да си седнат на дупарите, та чак гейски парадш друсат и и с нетърпение чакат новия кеф

Колкото и Финландия си остана руска нали?

Ангел Борисов: Писах на Радев - черната кутия на МиГ-29 не трябва да бъде разчитана в Русия, тя е наш враг Според експертът три могат да са причините за катастрофата на Валентин Терзийски, но най-вероятната е загуба на ориентация Загуба на ориентация е една от най-вероятните причина. Три са вероятните причини, но ще стане ясно след разчитането на кутията. Това обясни в студиото на Би Ти Ви експертът Ангел Борисов. Той обясни, че според него оповестяването на доклада за инцидента с пилота Валентин Терзийски, който загина по време на военно учение е прибързан и отдаде това на липсата на опит на служебния кабинет. Този доклад трябва да се формулира като предварителен доклад, защото докато не се разчете кутията не може да се каже дали самолетът е избухнал във въздуха или това се е случило това във водата. Ако тя записва и под 1200 м, означава, че фаталният удар е бил във водата. Но ако записът свършва още когато е загубен от радара, ситуацията вече е друга и изходът е друг, посочи Борисов. Той обясни, че след като се порази мишената, пилотът веднага трябва да започне курс наляво или надясно, бързо да се изпълни тази маневра, но загубата на височина е била изключително опасна за него. Дадена му е била корекция на височината, на която се намира целта. В стремежа си да отстрели мишената, той вероятно е загубил ориентация. Това е грешка на ръководител полетите. Но пилотът също е можел да се откаже от стрелбата, ако предцени, че е ресково за него, смята Борисов. Ние може да съдим какво се е случило и по това, че разпръсване на частите от самолета е в радиоус от 100 м. Това предполага, че експлозията е станала при сблъсък с водата, което отново потвърждава версията, че става дума за загуба на ориентация при опит за оттегляне, аргументира тезата си Ангел Борисов. Експертът дебело подчерта, че е написал доклад до президента Румен Радев, с когото от 10 дни се водят активни разговори, защо не трябва да изпращаме кутията в Русия. На първо място Русия е наш враг, освен това имаме опит с гражданската авиация, посочи Борисов и разказа за случка от преди много години, когато е трябвало черната кутия от катастрофа на граждански самолет да бъде изпратена в Москва. При пристигането си на летището, съветските другари са поискали всички материали, но им заявили, че разчитането на кутията ще да стане в тяхно отсъствие. Това им е било отказано от българска страна, затова вечерта са успели да влязат в хотелската стая на ръководителя на мисията, взели са всички материали, като го оставили в безпомощно състояние.

На мен и на още 95 % от българите Русия не ни е враг. От вчера го копираш този текст и го публикуваш под всяка статия. Кажи още колко цента трябва да ти платя, да се куртулисаме от теб...Еврети всичко сте готови да направите за пари...

Значи, щом Русия ние е враг, да я нападнем. Българската армия е мощно въоръжена с прашки, копия и лъкове. Тоя не е в ред. Още врагове сънува. Да ходи да ги бие.

Най-вероятно всъщност е минал край Крим, който според международното право не е руска, а временно окупирана от Русия територия.

По-нахални и безпардонни от САЩ, новите стари господари на света, няма. Украйна-НАТО-РФ, една невъзможна комбинация, на дебилите им трябва поне 3 години за да го проумеят. Представете си съвместно учение на РФ и Куба в близост до Флорида, ще се ореве "световната общност". Лошото е, че ние ще събираме гилзите, ако се започне патакламата.

Мисли ли се за флората и фауната на този район,или само се тупат крава-рите колко са демократични и защитници на народите…..

Ако още някой малоумен русофил, обяви Черно Море за руска собственост, ще го помоля да представи копие от натуралният акт.

що си мислиш, че не могат да ти изкарат? :D

няма по-смешна нация от руската.

От Гоговского Информбюро: Дир. Ру сообщает что русский экскурсовод Су сопроводил американского самолёта..

Не са прави руснаците да се държат така със съседите в американското Черно море

И за бомбандирането, избиването на българи и разрушаването на България в тая съвсем скорошна война...

носи вина и за това, че си се родил, може би......

американските агресори нямат работа в Черно море, вън американските окупатори от България и Европа!!!

Да си фърчат над Карибско море.

Руската Империя на Злото, руската педерация, трябва да бъде “изчегъртана” от планетата Земя. Рано или късно това ще се случи...

Шизофреник

Ф16 хруска руски самальоти на закуска!! Направо си прави гаргара с тях. А американските разрушители направо не мислят руския флот за нещо.

Голямата руска страна наистина няма да има голям черноморски флот. Няма кой да ги пусне да се разпореждат в Черно море. На всички им е ясно, че силен руски флот предполага експанзия към проливите. Няма да ги пуснат и ако не демилитаризират Крим може и да ги по бомбардират корабите

Единствените, които ескалират напрежението в НАШЕТО море са краваро-фашистите. Вместо да развиваме транспорт и икономика в морето с другите морски държави, САЩ го превръщат в точка на конфликт. Вън заедокеанските окупатори от България!

Като дойдат нашите Ф16 , руснаците да си крият допотопните боклуци Су-30. Само за смях ще ги направим.

Руснаците като видят самолет на картинка и се разтреперват от ужас.

то и сега е смешно, че подарихме идни милиарди и получихме чушки, определено по-смешно не сме и очаквали от ноите ни роднини и продажния Бай Х.й

Руснаците пак са се покрили от страх! Никой за нищо не ги брои.

Както каза путин преди 2 седмици за оня кораб : Дори да го бяхме потопили, вийна нямаше да има. Точка по въпроса.

То с приказки всеки може! На Кпуткин не му стиска нещо.

По около 10 самолета на седмица за разузнаване летят в близост до руските граници. Не без да искат, а нарочно и с цел. Кой създава тогава напрежение, редакторе ? Колко руски разузнавателни самолета летят до границата на САЩ ?

Напрежение само за Б.Г преса )) Това е нормално !

Самолет за радиоелектронно разузнаване Lockheed EP-3Е "Aries", никак не нов - аналог на съветския Ил-20. Подобен инцидент на 1 апр. 2001 г. завършил със сблъсък при близко маневриране с китайски изтребител J-8II край о-в Хайнан доведе до поредно тогавашно изостряне на отношенията с КНР.

Руснаците май ще настъпят мотиката!

Мотиката е забита във врата ти, платен педал.

"Кузя" и той е "невидим". Неговото уникално стелт прикритие се състои в гъст черен пушек, стелещ се като мъгла около него. Всеки враг изпада в потрес, щото не мож разбра какво ли е туй чудо дето иде на хоризонта!

Направо задушава врага като в газова камера !!

Е, и? Аз новина тук не виждам ... просто рутинна процедура.

Краварите няма да се спрат, докато не им свалят няколко бракми.

Точно човек, ама ракетите струват по скъпо от бракмите. Ама те добре им го сложиха във Виетнам и Корея. Бягаха от там със скоростта на дива бенгалска свиня.. Само кафяви дири след себе си оставяха.. Хе хе

нещо не разбрах кой бягаше

Бягаха Американците.

Руснаците са много неприятни същества, да не говорим за рускините. Дори турци и араби не ги искат за 20$.

Ти па си много убав...

Смятай майка ти каква е щом е дала на руснак да те направи. Без пари.

Русия е врага на света!

Ми неееее, не съм забелязал такова нещо. А ти що ползваш ток от руския реактор в Козлодуй???

Я обясни как е враг на света, като Русия е в ВРИКС, който е половината свят.

Половината сметище от света.

НаО , поне научи български бе!

На мен както и на голям процент от населението на планетата Русия не ни е враг...Очеизвадно е, че си със семпли умствени възможности и пишеш едно и също кратко и просто изречение. Помоли кака мустафа да ти напише нещо друго, по-засукано...скучно е вече.

Всичките СУ-та са "ненидими" самолети. Толкова невидими, че като паднат веднъж в тайгата после 2-3 години не можеш да им намериш чарковете...

тъпото е не, че го скандирате. тъпото е, че си вярвате.

В сряда Полша обяви закупуването на 250 от последната модернизирана версия на танка „Ейбрамс“ от САЩ. "Нашата армия ще подобри качествата си с голям брой танкове" Ейбрамс ", които са най-напредналите в света", каза пред репортери вицепремиерът Ярослав Качински, който също оглавява управляващата националистическа партия "Право и справедливост", съобщи АФП. "Ако всичко върви добре, доставките ще започнат през следващата година", каза той.

същото кату руските танкове, но си ги плащате самички.

2 стотинки = 1 рубла

Бордлев до дунавмост.ха.ха.ха

от простотиите ти, брато. Що не ходиш да се лекуваш, или чо-добре вземи се гръмни.

Много му дреме на Путлер че американците вдигнали над Черно Море 100 годишен витлов самолет. За такава дърта купчина метал никой няма да си хаби ракетите. Една ракета "въздух - въздух" струва по скъпо от тази летяща таратайка.. Комедия..

Ама това СУ-30 самальот ли е или поредния падащ сам инженерен провал на братушките?

Нищо, кой знае какво необичайно не е станало! От 2014г., откакто Крим се присъедини към РФ, американски и други западни разузнавателни самолети се навъртат около него във въздушното пространство над Черно море. Освен този самолет,излетял от база на Крит, в същото време над него е летял и американски стратегически дрон Глобъл хоук, който после се е отправи на разузнаване над Донбас. Със РЛС , разположени в Крим и наокооло руснаците засичат всеки самолет, преди още да се е появил над Черно море в радиус от няколко стотин километра.

Тука ковид, там самолет, онам терорист с нож или ваксина ...все тази, ако схвацате театъра сте благословен да не ви пука за пушилката и вероятно знаете какво да правите реално при таива новини ...местете си го от единия джоб в другия ако сте момченце -))).

Аз пък не видях руски самолет.. Това си е руска пропаганда за да оправдаят откраднатите пари за самолетно гориво. Нали Путин си ремонтира двореца.. а и мавзолей ще прави

Те и американците така казваха , англичаните също , пък нидерландците света ореваха . Та за руснаците - нормално ... за всички други .... пълни памперси ?

Активисти за климата,хомосексуализма,дискриминацията,анти фашисти, А война стане ли,нито вирус,нито кой бил лош или добър.

Абе не че нещо, ама учението завърши на 10 юли. Има няма 4 дни... Но ви си го продължавайте в ДИР-а де. Няма лошо. Ама ако може да ни светнете, кой ви е дилъра?

Статията е, като влизането на Жан Виденов в политиката иху и после тихо....

Ко речи? Изпари се нещо?

Къде е напрежението от 1 разузнавателен самолет в неутрални води? В Поморие има хиляди разузнавателни единици от неприятелски държава:х

която маха с крачета за да се обърне но си мисли че бие всички по небето с дъъъъъъъъългите си крачета..ха.ха

Остави крачетата! Пропускаш опашката и нещо друго- съществено.

я па искам да праа разузнавателна тройка с 2 блядки

После храна за рибите са

Денят, в който руски военен Ту-154 се разби в Черно море с 92 души на рибите много им хареса... искат още от същото.

А когато хохлите свалиха mh 17 получи оргазъм ... И лоботмия няма да ти помогне .

ушанките ги е страх да не се повтори случая с Матиас Руст който направи за смях цялата руската военна машина и кацна на Червения площад точно в "ден на граничаря" за да е по яко..ха.ха

Е напълнил гащите

прибирай си пасмината от морето ма.Морето е за почивка а не за бойни действия.

Има и нерви а тогава са храна за рибите

Ние българите сме на страната на Русия и против САЩ и НАТО

Tи не си българите....вие циганите сте за Русофилистия... много от българите са за НАТО

както винаги предоставяме бази на НАТО в България и гоним унизително руските шпиони в руската кочина... както винаги..ха.ха

Говори от собствено име не от името на народа.!!!