Напрежение в Сухиндол: Деца разказват, че двама учители са правили опити за блудство

Настроението е страшно в момента, хората са на ръба на бунт, защото чуха, че снощи те са освободени от съда, каза кметът Пламен Чернев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какви доказателства търсят от опипване? Признанието на децата не им ли стига?

В моята лична класация по гнусни сексуални извращения ,изнасилването и педофилията вадят със значителна преднина пред другите извращения от същата категория ,като педерастията,геронтофилията,купрофилията, некрофилията ,зоофилията и други такива демократични ,еврогейски и неолиберални ценности

Правителството иска гражданска война между циганите и българите.

Няма нищо лошо, но ние се избиваме и без войни, карайки коли и заразявайки се с Коронавируса. Циганите ще ни победят, защото са с по-устойчива имунна система.

Новото нормално е учител да спи с учениците си. Денков е знаел за блудствата,да подава оставка. Ако не е знаел да подава оставка. Вкараха ни в Еврогейския съюз за ни натрапят Еврогейските си ценности.

как е възможно в 21 век да няма истинско правосъдие ЕМИ ОЩЕ ИЗБИРАЙТЕ МУТРИ И ЩЕ ЧАКАТА ОЩЕ 39 ГОДИНИ

Чета една книга и пише, че испанците в южна африка са смятали местните за полу човеци и по закон са имали право да ги обстрелват.

Южна Америка.

lu4ka

Отстрелват

За ен без доказателства, е просто накисване, но не за това пиша. Просто си представих как през 3 в.н.е. възмутени жители на малък римски град в Тракийската низина възмутено питат:"Как може през 3 век да няма истинско правосъдие?"

Тия момичета и момчета бащи, дядовци, чичовци нямат ли, та ще ходят хората на протести??!!!!! Докъде я докарахме! Тва ако се случеше преди 100 години, хората отдавна да са решили проблема. Бързо и ефективно.

Добре че са братята мангали, че иначе няма кой да протестира правилно в държавата...А да и чалгаропитеците дето им липсват моловете.

На моамед първата му жена е била на 7-8, тея дърти 14 годишни курвенца какво се правят на девственици? Нали искат модерни ориенталски принцове

Това е новата мания в Тик-Ток - обвини някой че е педофил. Малките цигански курвички почват да раждат на 12, но иначе много се пазят...

Като знам циганките на 14 години колко са сексуално отракани и колко от тях вече са раждали, ми намирисва на скалъпено обвинение. Учителя им се е скарал или им е написал ниска оценка и циганките са рекли - сега ша им разкажем играта!

Просто желиран бензин разпръскван със пръскачки върху циганите и да видиш как нашите политици със евреите ще бъдат по низки от джапанка

Алуминиевите соли на олеиновата и палмитиновата киселина го желират екстра.

Е за това издадох заповед. Само дистанционно обучение + зелен сертификат. И няма да стават такива работи в училище

Ами ако 5 кифли са гледали филмче и са се наговорили? Ще съсипем ликариераъана двама учители щото някой така решил?

Сега цялата циганска махала ще кажат, че са били опипвани. Циганите нямат никакъв проблем в това отношение. Други двама даскали няма от къде да намерят. Особено в Сухиндол. То ромите това не ги интересува. За тях единственото важно нещо е да има безплатна храна в столовата. Да си стоят в къщи гладни. Икономия за държавата.

Много слабо Няма кликове Няма теми Ден да мине Хляб да замине Нивото пада... Ден след ден Хляб след хляб Вижда му се края Май

А в тоя край винаги може да се купят циганите щото демокрацията им позволи права

Циганетата лъжат. В края на краищата цигани колкото щеш а даскали малко. Ще си намерят друга работа. А че ромите няма да ходят на училище не е голяма беля. Те и без това ходят в школото само за да се нахранят без пари.

Тъпанар! Няма знамение дали са циганки или не, важното е че човек на такава позиция е посегнал.

Едва ли е посегнал. По скоро им е написал двойки. Да учиш цигани не е професия а мазохизъм. Винаги съм се учудвал на хората заели се с това.

Ти като толкова мразиш комунистите защо не коментираш под видеата на Киро Бреика?

Значи хич не ги бавете тия боклуци, няма какво да чакате институциите, взимате нещата в свои ръце. Мечтая за смъртно наказание за всеки изрод-педофил.

Докато има малоумни лепилари като теб, дето повече вярват на 14 годишно цигане , отколкото на Учител, не се съмнявам, че Славчу и Радев ще продължат да управляват

Ти се моли твоите деца и внуци да не са жертви някой ден. Тогава друга песен ще запееш.