Режисьорът Николай Поляков е бил нападнат, бит и обран

77-годишният режисьор Николай Поляков е бил нападнат в гръб, бит и ограбен в центъра на София във вторник вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Режисьорът Николай Поляков е бил нападнат, бит и обран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ плъха ни е проблем, а ГРОБАРИТЕ! Трябва да се строят затвори,в скоро време ще са много необходими!

Не знам Боко на какъв се прави...на международник, но ще му е за последно. По-скоро ме интересува кога министъра-недоразумение на МВР ще си подаде оставката?!?! Е..си наглеците...ОСТАВКА бе!

или там каквите сте, ама не разбрахте ли че България не е ваша собственост тя е на тия дето ги пази МВР то! Като ги махнете може и да се оправят работите! До редактора, нищо не съм казал за циганите!

За съжаление престъпността върлува из цяла Европа.Преди седмица ни обраха в Неапол.Минава с моторетка и ти грабва чантата.Вярвайте ми там е пъти по страшно от Бг.Но най-големите виновници са в Брюксел с техните разбирания за мигранти,малцинства и други маргинали.Ако тия чиновници не се опитат да променят нещата тежко и на Европата

Това за Неапол е така и вероятно от много години. Същото съм чувал за Рим. Европа при всички случаи е островен рай на сигурността. Латинска Америка, Азия и Африка все повече и повече затъват в един ад. България, винаги съм казвал е едно островче с малко тъмнозелена престъпност и битови кретенизми, но като цялост спокойно и сигурно сравнено със света

Промяната минава през отнемане на привилегиите на управляващата престъпна клика.Те са пазени безплатно от НСО , МВР, Военна полиция и т.. все структури които им осигурявят привилегии в разрез с разпоредбите на конституцията-че всички граждани на бг са с равни права.Това е и най-голямата лъжа в конституцията.Изхода е класова борба на бедни срещу богати и последващ народен съд.

Се делим на такива и Онакива. И Онези са си мислели, че тях не може да им се случи, докато им се случи. Разни хора, кото са си мислели, че са защитени, справка данъчният с джипа, двете нотариуски, този младеж и хорица с кинти, джипове и високи дувари. Но заразата пълзи и над дуварите и зад вратите на джиповете. И когато се случи такова нещо надигат вой.....на мен, На Нас Такива работи Не могат и НЕ бива да се случват...... Просто си си мислел, че кинтите ще те опазят а те пазят до време. Мога да ти дам пример, но няма да искаш да го видиш. И така

Ех този Путин, до къде стигна! Да напада български режисьори по нощите! Не че имаме доказателства, но твърдо мислим, че е той! И Цвинокио е солидарен!

полицията не иска да работи и не работи. Защото всичката агресия и всичките атаки на престъпниците са насочени най-вече към беззащитните и бедните хора. И в МВР-то така си мислят, защо пък да ги защитават: възрастни, бедни, полудели, самотни... какво ги бърка, какво ще спечелят!

идеологически работик от времето на комунизма, един от главните виновници за пълното разложение на обществото, вчера го е отнесъл, а копеленцето му жлъчно насажда расова омраза и заплашва към саморазправа, ... абсурдна цървулесто-соросоидна кочина в пределите на Стария континент

А ти искаш да набият теб?

Всеки ден една и съща история-бити българи от невинни цигани.Вътрешният министър се умори да ни обяснява че всичко е под контрол,че даже и на летище София не е кацал самолет и затова митничарите били по тоалетните ,по кафенетата,а русата Златка нямала нищо общо със секса.

Поляков е използвал точните думи, добре че не сте ги окастрили политкоректно! циганин, плъх...обичайната криминогенно-гризаческа гмеж. браво на възрастния му баща и жалко, че има тези травми и щети. единствена забележка-константин величков не е "центъра на София", все още. там е отвратителната циганска клоака татарлъ или нещо подобно, било е риск да минава там. и не за друго, той е свободен човек, а защото освен на себе си, няма на кого да разчита срещу гмежта, както се е видяло... сега прокуратурата да излезе с декларация, че не поредният вилнеещ плъх е виновен, а режисьорът, защото е оказал съпротива. нали така стана в Пловдив!

Защо пишете постоянно че ГЕРБ са виновни за случващото се и че циганите в гетата са най-големите им подръжници,като на последните избори БСП и ДПС имаха повече гласове в изборните секции в гетата?

Виж разбивката на агенциите за кого гласуват циганите в последните няколко избори - най-много за Герб, после за ДПС, следва БСП и толкова. Гербаджиите разпределят помощите за циганите, защото имат най-много кметове. Ако искаш помощи - гласуваш за Герб.

Никаква разлика между борисов и живков.Сега борисов е слуга и марионетка на НАТО.Господарите му са му дали свобода на действие,с всички средства да печели изборите.Едно от средствата са циганите-терор върху българите ,за да са в ступор и евтини гласове,за да смажат опонентите.Хората се страхуват да се организират в партии или друга легална форма на съпротива против крадливата герберска пасмина,защото ще бъдат физически унищожени.Останалите партии и партийци са доволни от огризките на герб и също не противостоят.

Кръстовището на бул.Ал.Стамболийски и К.Величков е много опасно място. На 200м от него е гетото татарли в което се продават всякакви наркотици а 3то районно е само на 500м.от него. Преди няколко дни в близост бе залята жена с киселина.

Много ксенофобия тука...

Нека да не обобщаваме, нека да не хвърляме кал, тиня и блатно-отровни газове срещу определени етно-социални групи в нашата прескъпа за всинца ни татковина!!! Нека да раглеждаме всички случаи отделно-единично, извършени от хора със своите предимства и недостатъци, със своите привички и кривички и да не дамгосваме усойно-зверски един определен етнос, живеещ в тези земи дори преди българите, радващ душите, телата и сърцата ни с проникновено-романтична музика!!! Да не забравяме, че ромите са бъдещето на тази страна, те са ухайно-благото цвете, което още е под формата на една малка луковичка, забита яко в земните недра! Нека да обгрижим тази луковица, нека да я поливаме обилно-щателно, да я даряваме с "хранителни вещества", за да се израсне духовно, да изкласи и се превърне в едно красиво и нежно цвете на Демокрацията и Толерантността. Такова трябва да бъде отношението към тези хорица, които след около 30 години ще бъдат нашите депутати, министри, президенти, вещи лекари-хирурзи, композитори, художници поети.... Г-н Поляков е човек на изкуството, творец с широко сърце! Той е намерил сили да прости, това го усещам на трансцедентално-матафизично, телекинезично-телепатично ниво - умолявам и неговия син, който се е подвел негативно-националистически от някои елементи в България, да намери сили и да прости на младия 20-годишен пакостник с буйна кръв, който не е знаел какво прави! А сега нека имагинерно-алюзорно да си представим, че този млад юнак е трябвало да се грижи за прехраната на млада съпруга, 6-7 малки дечица със зейнали гладни гърла, баща, майка, дядо, баба, прабаба, прадядо и още около 57-60 роднини, брат'чеди, брат'чедки, племенници и т.н. Представяте ли си какво му е било на душата на това дете? Как да не откраднеш в такъв случай? Нека в подобни ситуации да си спомним за съдбовно-искрените думи на една женица от Петрич: "Като нема какво да идат децата, ке краднем. И перкарорка да си, ке ти грабнем чантата". перкарорка = прокурорка

сме приказвали празни приказки! Това е политика! Как така една държава няма да може да се прави със стотина въшливи и миризливи циганета, нямало как да ги тикне в затвора? Що да идиотщина са тези приказки! Нямало работа за тях ли?Пустеещи земи или такива, които се дават само да се сеят ГМО царевица и рапица? Да ги опънат на блоковете със зеленчуци или във фермите да отглеждат животни - вяма как или някой не ИСКА да е така?

Как може да говориш такива работи ?! Трябва да сме толератни и да ги интегрираме или поне така казват от ЕС и Боко им приглася ! Не мисля , че тази пасмина може да се интегрира ! Такива само един е успял да ги интегрира - Адолф Хитлер !

Защо интелигенцията си трае?Този народ трябва някой да го поведе. Може би е купена ,или и е безразлично? Не се издържа,това вече всеки го казва. Това тук не е живот,а той ти е даден от Бога. защо престъпниците във влестта ни го отнемат вече почти 30г. Всички до един са престъпници,Европредседателство има сего тук,а какво излиза ,че и тези са престъпници. Те не виждат ли какво са направили с парите които са дадени като субсидии. Не виждат ли ,че всичко е откраднато? Не виждат ли ,че липсва Върховенство на закона,пред който всички трябва да са равни. Явно е ,че с писане и очакване нещо добро да се случи,или някой да ни помагне НЯМА ДА СТАНЕ. Не искам комунисти мутри да ни затрият,не искам.

нашите учени в бан не можаха ли да изобретят един ромичок ?ще им се отрази добре на здравето,заплатите и световния имидж .

"Отдавна мина времето гяурско, но настана време мижитурско" - Р. Ралин. Циганското робство е по- тежко и от турското. Бойко се прави на европейски дипломат!!!???.

ромското робство е най-големият "подарък" от тези,които само България е спасила !

за да си помогнем, трябва да сме единни! И аз пострадах с нападение за кражба от такъв "Плъх"! На мен полицаите ми върнаха откраднатото, но не е в това проблема! Трябва да направим протести, да направим подписки, а не да си пишем и обаждаме анонимно по медиите!

Ако държавата искаше да интегрира циганите, досега за 30 години да беше направила няколко цеха с традиционните им занаяти, плетена кошници, масички и пр. от ратан, а не да краде милиони от парите, дадени им за интеграция, да изнесе няколко нравоучителни лекции и да си измие ръцете. Със сигурност има цигани, които да искат да работят, но трябва много малко, за да бъдат поне част от тях осигурени с някакъв поминък и препитание. Но държавата не иска, тя иска да ги купува за по 20 лв., като добавим безхаберие и некомпетентност на отговорните министри, и резултатът е налице. Те си имат охрани, затворени комплекси и пр. с нашите пари, да му мисли матриала. Това е причината, а не бла-бла от господаря на вселената.

ако беше учил за доктор,плъха щеше да бъде убит.

е проблема. Тези цигани са вечните гласоподаватели с/у бира и кебапче.Забележете НЯМА ЦИГАНИН,КОЙТО ДА РАБОТИ. Тези с метлите само се оглеждат и към 11часа с торбите бягат в къщи. Те са :соц. слаби,не плащат нищо,крадат, убиват,изнасилват пенсионери по ,,БОЛЕСТ",задължително шофьори на такси,не дупчат билет.Минете към 11 часа през кварталите им и вижте .Опънали маси и ракии,салати ,музика и високо ,,ерудитно" говорене. Накрая пенсия от 200лв. -СОЦИАЛНА. А другите с 40 г. тр. стаж 300лв. Е ка ще са полезни за обществото? И какво ли не. Единствената полза е ,че се продават евтино на избори.

Циганите трябва да се разглеждат като жертви на прехода. Липсва икономическата база, която би им помогнала да се интегрират. По Тошово време, те работеха, макар и тежка и неквалифицирана работа и имаха някакви доходи. Рядко буха неработещите цигани. Плодяха се най-много до четворка. Сега, когато производството на човешко месо се разглеждаа като средство за взимане на помощи разплождането им не познава граници. Гладуват, но се плодят, продължават да гладуват, измират от глад, но още повече се плодят. Само образование няма да свърши работа. Трябва: - Да се създаде индустрия, където могат да работят, според възможностите си. - Да се спрат помощите на никога неработилите.

целият български народ е жертва на прехода,ГЕРБ само ескалират ситуацията!

Не е проблема в това че сега не работят, а че не искат да работят.Работа има и сега но им е по- изгодно да не работят или ако започнат работа някъде повече са в ,,болнични" и се вясват само за заплата.По тошово време беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се работи и ако не си намериш работа доброволно ти намираха в някоя мина или в някой цех за производство на киселина.

В ТАЗА ДЪРЖАВА ЦИГАНИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ. ЗА ТЯХ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ. НЯМАМЕ И ПОЛИЦИЯ. ИЗВОДА Е : - ДА СЕ СЪКРАТИ ПОЛИЦЕЙСКИЯТ СЪСТАВ И ДА СЕ СЛОЖАТ КАМЕРИ НАВСЯКЪДЕ.

нали същите ше откраднат камерите.

Защо си още тук?Емигрирай , ти си Човек с главно" Ч". Какво очакваш да се случи тук ,в тази мутринска държава?Нищо добро. Поредната гавра с народа-40лв.Великденски. Да има за тях ненаситните и безчестните ,убийците на всичко българско. Даже човек няма къде да отиде да се помоли.

ИМАТЕ ТРИБУНА, НИЕ КАКВОТО И ДА ПИШЕМ - ТРИЯТ! ИСКАТ ДА СВИКНЕМ С ЦИГАНСКИТЕ ВАНДАЛЩИНИ, ИСКАТ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ДА НИ СМАЧКАТ !!! ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е -ИЛИ НИЕ, ИЛИ ТЕ !!!

И какво като ти се изчерпва търпението, какво ще направиш след това?!

И резерват не им се полага на тази долна, мръсна, отвратителна и крадлива сган. според теб българите по малко ли крадат и убиват? Kато пример мога да ти дам бай Петко от Пресяка.

Добре че имаше един доктор да свърши работата на некадърните съдии и полицаи.

По българските закони ЦИГАНИН извършил грабеж, в условията на рецидив, се осъжда максимум на пробация.

В България цари анархия. И за това си има виновници - сегашните управляващи от ГЕРБ и всички в Парламента. Не гласувайте за тези отпадъци.

Голяма новина, няма що! Първо, на челото му не пише, че е режисьор. Второ, дори и да пише, какво от това. Стотици българи всекидневно биват нападани, бити и обрани. С какво този плешив дядо е повече от тях?

Баща ти като те е правил на пияна глава е забравил да отдели материал за мозък!!!

Много добра реплика, благодаря. Показва интелигентност и възпитание. Името "111" би трябвало да означава: 1 гънка в мозъка за ходене, 1 гъмка за ядене и 1 за говорене и писане. А къде е гънката за мислене?

Прав си. И като се знае всичко което се случва с пенсионерите по селата, това е дреболия. Ама нали е някакво име, та поне да се чуе за един ден.

Айдееееееее още един дет не са му направили мозък!!!

Ето, че не бият сама докторчетата!

Що, ти обичаш циганите ли?

а степан поляков пзащо за 45 години не е научил български, ако дир са го цитирали точно?

пзащо не знам но питаи ,,бат сали,, или други от дпс...???

Най-големите престъпници в тая държава са в парламента. Има много лесен начин за справяне с подобни кражби, но корумпираните ни политици са най-голямата пречка. Ако заложните къщи бъдат затворени, проблема автоматично ще се реши. Но собствениците имсе отчитат където трябва.

Това е вече България.Обири,нападения ,агресия по пътища и училища,кражби по домовете,ограбени и изнасилени баби в малките населени места и насреща ни надмени и арогантни управляващи обгрижвани зорко от НСО возещи се в бронирани коли.Господа само един пример.Не ви ли направи впечатление ,че Борисов го охраняват 3-4 бройки разпознаеми въоръжени гардове даже и в Народното събрание,на партйните му седенки даже и на пресконференциите в МС.

електорат , кво да се прави. бъдете снисходителни господа и другари

когато ,,популацията,, на един ,,защитен вид,, надхвърли нормалният си брои, тои става ,,опасен,, за незащитените видове,,--от ,, натионал географик...!!!

"Демокрацията" се оказа по-жестока диктатура от социализма. Сега циганин да си, но не и българин. Този режисьор е извадил късмет, че циганинът не го е убил. Ако го беше убил, циганинът щеше да е на свобода, а режисьорът два метра под земята.

В ТАЗА ДЪРЖАВА ЦИГАНИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ. ЗА ТЯХ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ. НЯМАМЕ И ПОЛИЦИЯ. ИЗВОДА Е : - ДА СЕ СЪКРАТИ ПОЛИЦЕЙСКИЯТ СЪСТАВ И ДА СЕ СЛОЖАТ КАМЕРИ НАВСЯКЪДЕ.

И какво ще стане? До скоро беше : "Ние ги ловим ,а те ги пускат" , А ще бъде:"ние си ги гледаме ,ама няма кой да ги хване" ? :-(((

Защо тъмно-сините щъкат из центъра на столицата? И защо не са в резервати? Те могат само там да бъдат изолирани от нормалните хора!

Добре поне, че ДИР-а не цензурира произхода на този уруфляк. И резерват не им се полага на тази долна, мръсна, отвратителна и крадлива сган. Защото в резерватите обитателите са защитени, а тези не заслужават и това.

Бил е .иганин...

Ако беше българин по-културно ли щеше да е грабил и бил? БИЛ Е ПРЕСТЪПНИК! От какъв етнос е все тая! Престъплението си е престъпление!