Нападател с нож уби трима в руския град Екатеринбург (видео)

По предварителни данни конфликтът е бил свързан с употреба на алкохол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

това не е новина а ежедневие в руската кочина..ха.ха и русоробите искат да става така и в България след като ни окупират руските терористи и окупатори.. Ама няма да стане защото сме в НАТО..ха.ха

Така е както са ежедневие свирките които правиш на циганите от махалана :)

защо белите цигани от Москва-(наричащи се руснаци) празнуват Нова година съвпадаща с Банго Василь..ха.ха.ха

да са живи и здрави братята, ако на бяха те сега да сме втори курдистан

ИДИОТСКА ДЪРЖАВА

Следващата седмица ще се намери друг, който да нападне група хора с въже и да обеси щестима души, преди да го обезвредят. Защото ако не ходиш на протести срещу Путин, може да колиш и бесиш на относително спокойствие.

Това е или Боширов или Петров. Като ги отрязаха от Зап.Европа а си обичат работата, я упражняват в саецката азиатска федерация.

Ваксината започна да действа.

Починали са трима с прободна рана от Спутник.

Днес се гледа делото за "ЕКСТРЕМИЗЪМ" срещу Навални и колегите му, основно ЮРИСТИ и ИКОНОМИСТИ. Докато Навални гние в затвора 115 дни по обвинение че не е умрял от тровенето с новичок от ФСБ и се бори срещу Сталинизма на Путин единственно с християнски метод на НЕНАСИЛИЕ наречен "Умное Голосование", съдбата поднесе на портативния диктатор и обикновените руснаци жестоки знаци: безсилие на Путинизма, подобно на Сталинизма, срещу реалния екстремизъм в СССР. При Сталин и Брежнев, подобно при Путин, има масови убийства извършени от 1 ЕКСТРЕМИСТ. При Сталин детската престъпност с тежки и ОСОБЕНО ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ е 40000 годишно. Днес при Путин е "само" 10000 годишно. Но кой ще върне разстреляни деца и 2 учителя в казанското училище от ЕКСТРЕМИСТ, който е заснет от камерите на Путин но не е опознат като екстремист, въпреки че носи открито БОЙНА АМЕРИКАНСКА КАРАБИНА? Същата с-ма Безопасный город» от камери, която е във всеки руски град и успешно лови, чрез опознаване на лица, участниците в митинги в защита на Навални!!! Този Путински "Большоъ Брат" не "видя" убиеца в колежа в Керч, не видя убиеца ходеше с карабина в Казань, не видя убиеца с нож в Екатеринбург!!! Но в Екатеринбург преди 3 дни вкараха в ареста харизматичния политик на Урал и бивш НЕЗАВИСИМ КМЕТ на Екатеринбург Евгений Ройзман. Че бил призовават на митинг за Навални. Ройзман отговори на Путинистите: Ако бях призовал гражданите, те щяха да излязат наистина. Затова съда не посмя да го държи от обявените 9 денонощия и го освободи от ареста на първия ден. Навални, Ройзман, Люба Соболь ....това са "екстремистите" според Путинизма.

Изобщо не е било карабина, нито пък бойна, еле пък американска. Най ми било турска ловен полу-автомат Hatsan Escort PS Guard.

3евзек

И като го видяха на камерите, барабар със серийния му номер, каква беше реакцията?

Этот полуавтомат американской разработки в турецком исполнении стоит порядка 25–30 тысяч рублей. Во-первых, короткий ствол и невысокая дальность поражения, в пределах 15–20 метров, плюс ко всему пятизарядный, а есть аналоги десятизарядные. А для той цели, для которой приобретал оружие казанский убийца, — вполне подходит, как бы это ужасно ни звучало. Аланкоолу, същата използва и масовия убиец в Керч. Разликата е, че керченския ЕКСТРЕМИСТ стреля с "помпа".

И като видяха с оръжие....Ни хуя реакции. https://youtu.be/LvC1YwjmpIE

А по същото време в Детройт един негър е застрелял 2ма, докато в Тексас 2ма мексиканци са убили други 5ма. В индия са починали 1000 от ковид а в Африка са умрели от глад 10000 и тн

_stankow

В Детройт не се брои. Това са демократични убийства, не са путински !

Нападателя е викал - Птуин аб кабар.

https://youtu.be/8cENu8NSZiw

Новината пак е непълна. Просто колегата е хвнал ловко шпионите, с няколко изкусно поставени въпроса, че са объркали всеизветсния петостъпен ямб на Пушкин и са твърдели, че е четиристъпен и ги е ликвидирал на място. Както трябва да се постъпва с предателите на Отечесвтото и Родината. Алкохолът е бил чисто символичен, като за цяр. По литър на човек. Мръсните соросиди, пак искат да прикрията широката, чиста руска душа, зад тенсите си, мръсни интереси и да изкарат руснаците скотове. А, защо нещо, което се случва регулярно в Русия се опитват да го изкарат сензация, като че ли кой знае какво се е случило, питайте чуждите слуги в България, които списват дира... п.п. Скъпи, читателю, ако стигна до тука и не си разбрал, че се ебавам с русолюбите... Може би, не си толкова умен, колкото си мислиш. Без значение, кого мразиш и обичаш.

този ще да е бил егати нинджата - пиян и само с нож да очисти трима. явно е бил трениран, знаел е къде и как да удари, не е ръгал и размахвал напосоки. интересно кои са били тримата убити. да не се окаже, че те са били нападателите...

_stankow

Те са били още по-пияни. Пишат ги минувачи, ама е било компания.

Нещо става в Русия.

Може бездомници, биещи се за алкохол.

Мръсни американски империалисти! Ротшилд и Сорос бяха забелязани на местопрестъплението!

Пак бият негрите!

Руснаците съвсем изтрещяха. Русофилите искат и ние да изтрещим!

ами руснаци изостават - българи точно , като снайперисти отстрелват жени в метро и то на входа на летището, където бъка от полиция. Ето това аз викам майстори

Иди отсюда блядь российская! Тут тебе не там.

Мила ми рускиньо, твоите сънароднички често повтарят...дура я дура... ти обаче си куха като матрьошка!. Случеят в метрото беше чисто любовна драма той я иска, тя не. Той стреля, после се самоубива...какво да направи полицията бе скъпа рускиньо??? А ууууу СЕ СЕ СЕРЕТО съм бил многократно. Там имате термини като падасовка, морсобой, поножовщина...просто не ми се изброява дивотия до шия...кочина с една дума!