НАП връчи чек за 50 000 лева на млада жена

В лотарията 39-годишна жена от Стара Загора тази година се включи с повече от 6000 касови бележки. Това е първата печалба в живота ми, ще я инвестирам добре, каза Наделина Колева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на лотарията спечелила жена, участвала със 6 хиляди касови бона ??!! По-удивително щеше да бъде ако беше спечелила някоя баба участвала с един бон, с който со купила хляб за 70 стотинки ...!

И защо трябва да се регистрират касовите бележки в някакви измислени сайтове. Те нали са фискални документи, което предполага регистрацията и архивирането им в базата данни на НАП. На какво основание, нерегистрираните не участват в лотарията? Те не са ли допринесли за попълването на бюджета С ДДС и платени в последствие от търговеца корпоративен данък и евентуално дивидент? После искат баба Пена, примерно, да чака за касова бележка в кварталната бакалия. За какво и е, като нито знае как, нито може да я регистрира.

За останалите българи е чек за 5млн лв, които трябва да платят.

Защо няма преводи за обезщетенията за безработица, боклуци ?

Ццццц, с народни пари лотарии ли разиграват? Не им ли стигат безкрайните банкетчета и гуляйчета по скъпарските софийски хотели? Последният е от края на Ноември... Предколеден банкет. За Коледа банкета е друг.

Бах м... му - по близо 20 касови бона дневно ... бая е пазарувала .

Ще може ли да и напишете егн-то, адреса, фирмите, телефоните, паспорта, че не ми се търси базата данни на НАП?

Че то да направиш 6000 покупки /10 минути за покупка/ и да регистрираш фискалните бонове в някакъв сайт /5 минути на регистрация/ ти трябва има-няма една година работно време. Ако тази образована млада жена работи за една добра заплата и предположим, че при 6000 покупки 20% от парите си да е дала за неща, които не и трябват, то печалбата направо я овътря.

от НАП май намери начин да плати на любовницата си !

С чужда пита помен прави....що е то?

Оправи си живота и тази!

Легално. Чистички, белички 50 каймета, с които да си купи 2,3 мезонета, с с тераски и барбикю.

Две неща ми хрумват. Първо, сигурно е впрегнали всички близки да й събират бележки. Откъде обаче толкова време за регистрация? Работодателят й трябва да се замисли. Второ, може и сама да ги е събрала. Откъде обаче толкова време за кафе и пазаруване? Май и тук работодателят трябва да проучи случая. Абе, луда работа в таз държава. Апропо, НАПчето каква глоба отнесе за изтеклите данни?

тея от НАП са баси мишоците...отвратителен начин за стимул на хората..

Ето, една хитра мадама. Работи като дистрибутор. Обикаля обектите си, прибира всички оставени там касови бончета, регистрира ги и хоп - печалба. Ако някой смята, че не е така, да си помисли как всеки ден ще прави по 17 различни покупки със 17 различни касови бончета. Или е хванала цялата рода да събира бончета. Както и да е. Важното е, че НАП пак е дал от парите на данъкоплатеца. Да си ни харчи парите със здраве.

6000 бележки? Ако регистрира всяка бележка по половин минута, това значи 50 часа за въвеждане. Не познавам човек, който да е способен да отдели толкова време за тази простотия на НАП. Лично аз въведох една бележка, за да видя какво са сътворили - отне много повече от половин минута, тъй като тъпунгерите от НАП дори една форма не могат да направят като хората. Но айде, да кажем - гуспожицата си няма друга работа и 10 работни дни е посветила да въвежда бележки... Съвсем ни вземат за идиоти вече.

Айде честито на печелившата. Тази година 50бона, догодина - 100! Жива и Здрава!!!

Колко са 50 часа на година?

Те, това е истината. Печалба от лотария, дрън-дрън.

мога да им снимам и кода от тоалетната хартия която ползвам.Сигурно ще калкулират колко съм ял.

получила 50 бона, а колко е изхарчила не пишат!

Ако ти се виждат малко, въведи 60 000 бележки. Гарантирам, че няма да спечелиш ;)

6043 : 365 = 16,6 бележки на ден - може от собствени покупки, може от нечии чужди. Ама са множко ! 270 млн : 20 млн = 13,50 лв. средна бележка в лотарията. Ако ни е средностатистическа късметлийката, значи 6043 х 13,50 = 81 580,50 лв. похарчени, а спечелила само 50 хил. Дай, БББ (Боже, Бойко Борисов), всеки пенсионер да харчи годишно по толкова ! Не се сърдим. "За участие в лотарията тази година бяха регистрирани повече от 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 милиона лева"

А тоя на снимката - Росенчо, го помня още откакто беше росен-росен младеж. Преди маса години. И все си е там. Която и власт да дойде Росенчо си е в НАП на сладката заплатка. Или ще да е много кадърен (чак пък толкова), или ще да има страшна ракета-носител, или ще да е работил фурнаджия и ще да е въртял много добре лопатата.

И искате да повявам, че тая шантонерка е случайна ?

Шанс около 1:3333. Че то по-добре на футболни мачове с големи коефициенти да играе щом е толкова късметлийка момата.

Дайте телефон на жената да я поканя на вечеря.

Половин минута, друг път. Като дойде време да подавам данни в сайта на НАП ме втриса. Ако успея за по-малко от 2 часа да подам два броя данни, без да ме направят луд, го броя за късмет. И т.к. съм го изразходвал вече, нямам намерение да го пробвам отново. Още повече, че по скоро камила ще мине през иглено око, отколкото някакви пари да попаднат у някого, само щото той бил имал късмет.

То е ясно, че няма да спечеля, но 50 часа за едно година са нищо . Гарантирам ти , че много хора прекарват повече време в търкане на лотарийни билети

човека от НАП го е казал по-горе - за тея 50 000 вместо да наемат 3-ма човека ( щото едва ли дават високи заплати) са излъгали стотици хиляди да проверяват търговците за бонове и изрядни апарати и връзка с НАП. На много места все още се ослушват да издават бонове.

при отписани 2млрд каква е тази лотария с такива награди, оказва се,че ни правят на глупаци, в това ведомство не са на земята - не си търсят взиманията, раздават си преголеми бонуси и играят на лотария, май не взеха за канарчета

Наистина и аз за това помислих- колко ли е дезангажирана в работата си тази виШиСКа! Да не говорим колко пари има, за да купи и регистрира над 6000 бележки!

И явно много е ангажирана в работата!

Ако си мислиш, че с 50 000 лв можеш да си оправиш живота, имам лоши новини за теб... :/

А кога ще раздават от "Добричкия" суджук!?

Докато регистрираме касови бележки и триеме билетчета,четите на ДрагалЪФския Ай дук и на Тиквоча изкормиха държавицата ни.

Откога 39-годипните жени минават за млади?

Екстра са си! Така ги завърта тази възраст и така се раздават, чеее... Точно около 40 жените в леглото правят чудеса!

Елитно! НАП да се занимава с хазарт, а печалбите да са от данъкоплатците :) Да бяха измислили поне нещо благотворително.

Виждал съм хора да събират фискалните бонове от заведения и да играят.

6043 /365=16 бележки дневно .. Надето добре се забавлява от кафе на кафе ... и така цяла година

..жените на 39 минават за млади и правят чудеса ... но само за мъжете над 49 ...

Правят чудеса и за по-млади мъжлета. Вервай ми!

Събирахме бележки, моята ги въвеждаше в метрото или докато си гледа новините. За съжаление или не, май лотарията няма да има продължение. Нищо не спечелихме за доста време, откакто въвеждаме. Не сме бедни, даже средното *3 сме, никога не сме търкали билетчета.

правят чудеса и с по-млади мъжленца. Вервай ми!

За една има чек, а за всички други - чеп!

ама чека има ли покритие?

Шанс 1 към 22 000 000!!! В Тото 2- 6 от 49 шанса е 1 към 12 млн....

За едни чек,за други терор.Такъв данъчен терор би отнесъл много гласове от ГЕРБаджиите,а те дори не го осъзнават..Праг за ДДС - 50 000лв.,който отдавне не е актуален продължава да стои от 2006г.Инфлацията отдавна го е "изяла". А другарите от НАП вилнеят като турски башибозук.

Да ,бе ,да,Сега ще я пукнат от проверки и ще и направят актове за два пъти по 50 000лв за да види как се вземат пари от държавата.Пишман ще стане.