НАП респектира заведения, хотели и търговци в зимните курорти

Стотици инспектори на агенцията ще извършват скрити и явни наблюдения, инвентаризации на наличните стоки и проверки за отчитане на оборотите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хакнатият НАП прави последен опит за изнудване, подкупи и рекет по празниците.

Тази думичка "респектира" не беше ли характерна за новините, свързани с мутри и МВР? Сега и в новините, свързани с НАП ли започна да се ползва?

Не знаех, че респектира е синоним на инспектира... Ужас!

Е ти с премиер мутра какво очакваш.

ДА СЕ ЧЕТЕ: НАП наобикаля бизнеса за подкупи във връзка с празниците....и те са хора от Системата

НАП рекетира заведения, хотели и търговци в зимните курорти. Нападжиите и те души носят, трябва да се купуват коледни подаръци за семействата...

Направете приложено да подава сигнали директно, не по телефон.

Респектира се римува с рекетира. Миналата година бях управител на дискотека на Златните и една от проверяващите твърдеше че един Германец и предлагал трева в тоалетната. Попитах госпожата дали говори Немски и как "германеца" се е изивал в женската тоалетна като двете са отделни. Оказа се че не говори Немски и не можа да ми посочи "дилъра". Аз твърдя че не във всяко заведение се продава дрога но си мисля че във всяко заведение службите си мислят как да искат подкуп. Нарочно казах че си мисля защото това не е директно обвинение и не могат да ме подведът под отговорност.

абе стига сте пирали глупости.. .. нали не мислите, че някой ви вярва.. респектира.. прост народ..

Е те така само и ще видите що инвеститори ще доидат и после вкарваме еврото и повеке фискална (или фекална ли беше) грижа НЕМАМЕ! Така за Горанов изглежда хоризонта,може би или едва ли не .... Весела Коледа на Фсички и особено на тия фискални ли фекални ли ,там както им викат по курорто!

Защо в България едни си плащаме данъците до стотинка, а тези които крият са главно наши хора и никой не ги бара?