НАП продава болница, шефът й пише на Борисов във Фейсбук

Наддаването е насрочено за 18 декември при първоначална цена 4 934 762 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно нещо е това здравеопазването : парите за здраве се увеличават, като цяло населението стремоглаво намалява. Затварят се общински и окръжни болници, а се отварят такива бутикови, със златни кранчета на чешмите в София и ако се разболее някоя баба щели да я закарат там, само че там никой не я иска. А и разстоянието от провинцията до София все ми се струва, че е еднакво на обратното от Сф до провинцията и, ако софийските болници не могат да поемат софиянци със сериозно разклатеното здраве /като се съди по броя на болничните заведения/, спокойно могат да ги докарат до провинцията....

Държавните ги затварят, а честни се откриват по няколко на ден!! Защо ли е така?????

НАП са говеда и надувки

Страшно е. Затварят болници и после ревят, че лекарите бягат в чужбина .....е как да им се работи в тази система?

Цената на която се продава е добра 1700 лв/м2. Ако така се купи, браво! Този който я вземе няма да я разруши и продаде на тухли. Ако обаче свалят цената на следващия търг, значи работата е нагласена!

В тази болница изпращаха за долекуване и рехабилитация инсултно болни и хората бяха много доволни., сега сигурно някой забогатял от наркотици идиот й е хвърлил око

Гнусните гербаджии така нааправиха и с болницата в Оряхово. Накрая я обявиха за хотел.

Оряхово няма хора, ти искаш болница!

stankow

Искаме хора в Оряхово. Затова е нужно да има болница ! Този режим не е вечен, нали скоро пак ще трябва да вдигаме на крака България !?

Само не става ясно дали в тая болница има болни.

Туй нещо на Голо Бърдо отдавна не е болница! Няма пациенти, а няма и лекари. Трябваше да бъде закрито още преди 20 години. Останал е един куц доктор, чорлава сестра (на преклонна възраст) и кьорава санитарка (от малцинството). Отдавна там никого не лекуват.

Само не разбрах - с пациентите ли я продават? ;)

дълга не е изчислен вярно трябва да се коригира със законотворчеството на законотворците на реформите на здравната реформа

публична информация за всички приватизирани имоти и дружества. Това нормално ли е в 21 век, в страната на компютърните гении и младежи със златни медали от олимпиади? Например кои са лицата купили, с колко са купили, какво са направили към настоящия момент, .... куче влакче диря няма.... Ще кажете и какво като има такава информация? Винаги ще има полза за публична осведоменост за действия, които засягат населението.

Бойко ще го спаси! Ще спаси всички нас! Ще се бие с мафията. Ще победи корупцията! Бойко и ГЕРБ са хората, на които може да се разчита! Всеки който има проблем, нека потърси Бойко! Той винаги помага и е адски справедлив! Ако не му знаете телефона, имейла, или приемния час - пишете на Бойко във фейсбук!

Всеки трябва да си върши работата! като сте трупали дългове - ще плащате! Да не говорим, че трупането на дългове е една от формите за източване на болници и предприятия... И какво - ще седи директорът на НАП да ви чака да мине давността ли! Браво на директора на НАП, че е тръгнал да си събира парите. Ако сте били съвестни, нямаше да трупате неплатени задължения. Щом имате приходи, от които да задлъжнявате към НАП - ще имате пари и да ги плащате! Всеки иска да мине метър и ако може нищо да не плаща! Аман от Андрешковци! Няма какво да ходи тоя да реве насам натам! Да се стяга и да плаща!

Mного лесно ще си изплатят дълговете.Като обявят само платен прием.По 100 лв.на ден Който иска да се лекува-плаща.Да видим каква песен ще запееш другарко.Няма докторите да ви бачкат без заплата и да изплащат чужди дългове.

Нямаме адекватна информация, другарю, че да направим собствени преценки и заключение, но дълговете трябва да се плащат! Един ден всички ще умрем - дали ще е от старост или от тва че не сме могли да плащаме исканите от вас сто лева на ден - няма никакво значение. Финансова дисциплина и респект към закона липсват на мнозина!

шефче,писал си на неправилния човек.Нали този доведе Държавата до това положение.Той е тук на гости,за 2,3дни,после хуква по света,що пара похарче за тоз дето духа навън. Защо ви е болница?Кой ще лекувате,да я продават и тези дето я купят и те толкова ще спечелят в тази държава без бъдеще.Бягай през глава,имаш професия.

100% общинска собственост! 430 000лв. дълг към държавата! дълговете трябва да се плащат!

Викаш за 430хил. които се изплащат ще се продаде за 5 милиона и някой от герб ще си сложи 4,5 милиона в джоба.

викам че ти ако имаш да взимаш от някого 210 лева, вече да си го удушил, смо.таняко! прочети в закона какво става с парите!

Всички организатори на ‘събитието’, на тях да им се наложи продължително лечение и долекуване. Казах!

тия и държавата (територията) барабар с хората ще продадат някой ден.

Имало навремето "Профилакториум".Няма "пътеки "-няма долекуване. На пазарен принцип има само дългове. Ще се приватизира. Ще възникне хотел,напр.

..утьо много отворен си станал - Фейсбуук мейсбуук, пишем си сладки приказки и плачем в крачетата на всемогъщия некадърник, а когато крадохте парите защо си мълчахте? И в Туитър да пишеш на другия всемогъщ все същия ...уй, да не мислиш, че някой ти чете глупостите. Сега като видиш какво е това да си без работа ще крадеш по-малко некадърник.

След време кумецът Владиславчо може да се уреди с апартамент и в този имот.

Бойко Борисов току що загуби няколко тона хашиш край Сицилия

На хубаво място е! Интересно е Може би кума(Сариев)да му е харесало,та кръщелника да е побързал да я обяви за продажба!!!!!!

Трябва нещо да се направи в тази страна така неможе да продэлжава или след тридесет години още нищо е никой няма да е останало тука коено е жалко.

Прехварлете цялата държавна сбственост на ЕТ-бб,той да се разпорежда. Когато тази болница е била строена е имало бъдеще тук,сега никакво.защо ни е?

приоритет е здравеопазмането то се вижда...

Не се продава, а се ОТКРАДВА!

Нема такава държава, тиквон да се земе у ръце, че винкело е приготвен вече

Чудно хотелче в планината

Тази болница е построена по време на предвия кяпитялизям от бившия собственик на мините около перник за да може да се лекуват миньорите след което е я дарил на държавята... а сега тия смешници я продават на търг... няма такава държава нито пэк такива работодатели...

Научи се да четеш, а тогава пиши. Там пише, че болницата Е ПОСТРОЕНА ПРЕЗ 1959 год. Какъв "кяпитялизям", какъв собственик?!

тъп трол с руска подредба на клавиатурата! И си толкова прост, че не знаеш как да си добавиш български!

ББ би възкликнал, че още не могат да продадат онова, което Т. Ж. е построил :) Дълговете на държавните и общински болници са около 600 млн. лв. към кр. на мин. година / с частните болници дълговете гонят 1 млрд. лв. /...След неспиращите реформи в здравеопазване дълговете растат всяка година :( А задълженията на НЗОК към чуждите фондове?! През последната година дългът на Касата само към чужди болници e удвоен / от 130 на 271 млн. лева /...Гербокухите взеха главата на проф. Плочев, но дългът виси на главите им...

Някоя гербаджийска калинка вече потрива доволно ръце за бъдещата си придобивка

Хоспис, примерно....

Тикви и Кауни ни Управляват и за това сме в Батака !

Борисов няма Държава ! Давай си ОСТАВКАТА и отиваме на Избори !!!!

Комунисти и турци не щем в управлението!

Като цъфне някой супермаркет на това място ще му просветне.

Аз писах на една във фейсбук, че много искам да я чук..ам! Не ме е блокирала още, дано обмисля предложението!

Не е важно кога е започнал да плаща, а кога е свършил. И кога ще видим обесен за корупция "лекар", уморил пациенти поради източване на милиони?

Сградата е много голямаи едва ли се използва рационално.Даже се вижда ,че плаче за ремонт. Това е в реда на нещата ,като има просрочени задължения.Някой хора още живеят с 30г.назад. Защо?Защото решенията се вземат от ББ еднолично.Защо са ни тогава разни институции?

Масово директорите на болници са пълни некадърнци, които не могат да управляват нито пари, нито персонал, нито да правят някакви що годе прогнлзицо разчети. Това е и една ит причините да има криза в секрое здравеопзване. - некадърдтво, безмислени ремонти, бесзмислени заявка на консумативи . За пример - отделение което хаби 10 единици медикамент за ден, болничната аптека разполага с 10 допулнитешни бройки. Друго отделение което хаби 10 единици медикамент за месец, болничната аптека рязполага с 200-300 единици. Вие логика виждате ли. После изтича срока, брак и т.н. Е това е иситнската същност на държавните болници. Ама като разполагат с държавни пари а не с лични так е. Питайтр дали в частните се правят такива безумни заявка. И тези перничаните като не плащат , нормално ще им продават болницата на търгп

Някой е нацелил апетитния имот и иска да го паланджоса! НАП трябва да продаде Народното Събрание, щото там правят нй-големите поразии на държавата!

Не бе, просто директорът може да е добър лекар, но е лош мениджър! Захванал се е за работа, която не е за него и резултат е логичен! Пък това, дето писал във Фейса на ББ и чак да му се реши проблема, дума нямам просто ...

Тъпотия до шия. Тази сграда да я подаряват, няма кой да я вземе. Явно си адвокат на лекаря-крадец.

tonk11

Ми има да плаща! Кое му е странно?

Някой от герб е хвърлил око на сградата!Жалка работа!

Някой местен от БСП е хвърлил око. Жалки хора...

НЕ Е САМО ГЕРБ БЕ ХОРА ИМА И пАТРИОТИ !

Без да земеме винкело у ръка, нема нищо да се получи.

Тея с винкелите защо не съберат по 20 лв. и дай платят борчовете?