НАП продава на търг ”фабрика” за канабис

Данъчните във Велико Търново продават на търг пълно оборудване за отглеждане на канабис. Над 550 саксии и други помощни принадлежности към оранжерията очакват своя нов собственик.

Обратно в новината

Коментари - НАП продава на търг ”фабрика” за канабис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простотията е велика работа. Ако само бяхме нормална държава и канабиса беше напълно легален за развъждане, сега нямаше да се налага да четем тази статия.

и в коя нормална държава канабиса е легален за отглеждане според теб?

Тоя зачервения Красимир Стефанов и компания в НАП разбират само от голямо дърво,и публично изгонване. Тия за пет лева работа не могат да свършат. Бойко кво ги чака още ?

Мдааа ... Днес нечии саксии - утре нечии наср*ни гащи ...

То не бяха хеликоптери , то не бяха къщи сега пък канабис.А бе верно тоя на НАП е голям циркаджия.Що не го махнат.

ПРАВ СИ !РИБАТА СЕ ВМЕРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА ! СТЕФАНОВ ОТДАВНА Е ЗА МЕТЛА !

Трагична история! 550 саксии на пазара са по 1 лв - общо 550 лв. От целия този търг надали ще вземат 1000 - 2000 лв. А парите, които ще похарчат сигурно ще бъдат поне към 10 000 (платени съобщения, процедура, тържни книжа, работно време на чиновниците по организиране и провеждане на търга...). Така си отват парите на данъкоплатците - с благородни цели.

пак подвеждащо заглавие, не ви ли омръзна :(, щото на хората им омръзна дачетат глупости. като продават 550 саксии "фабрика за канабис " ли му викат? :(

на Стефанов шефа на НАП не му ли изтече изпитателния срок?Този човек прави простотия след простотия .Не в НАП в затвора му е мястото .

Ти от там ли пишеш?

На "оня свят" имаме само казани за катран, от там пиша. В българските затвори няма добро отопление, а "тук" даже е горещо.

Този Красимир Стефанов шефа на НАП отдавна е за изгонване .Този човек не само ,че не върши работа ами се и излага все повече и повече . Бойко защо го държи още само това не е ясно .

Щото са си лика прилика, като два стръка иглика! Ох, исках да кажа - два стръка канабис!

България - новият рай за леките наркотици.Една малка и китна Холандия на Балканския полуостров.пп.НАП са идиоти!

Бих се явил да, стига да знам че после няма да пратят куките си да ми приберът нещата и от вкъщи и да ги пре-продадът пак.

спокойно ще направиш едно даренийце и няма да те пипат :)

мноого интересно. Освен, че се изземват в полза на държавата, растенията би трябвало да се унищожат. Как така НАП ги продава???

Продават само празните саксии...

Аз ще чакам да пуснат на търг лабораторията за производство на наркотик с 500-те килограма продукция ^_^

и за краставици и домати, може да се явя на търга.... ;-)