Спряха от продажба 21 тона развалено месо

НАП пресече опит за продажба в България на 21 тона месо, непредназначено за консумация от хора, съобщиха от приходната агенция.

Обратно в новината

Коментари - Спряха от продажба 21 тона развалено месо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да плюете отново държавата не забравяйте, че преди всичко проблемът е в алчните търговци. Комунизмът срина вярата и морала, а неолиберализмът е на път съвсем да унищожи всичко добро в човека, заявявайки, че няма добро и зло, всеки сам решава какво да прави...

21т. развалено месо, опит за масово убийство, 20г. в панделата.

А ЩО НЕ ИМ РЕЖЕТР ГЛСВИТЕ НС ТИВ ОТ ПЕРНИК. ВЕЧЕ НИКОГА НЯМС ДА КУПА,КАКВОТО И ДА Е ОТ ПЕРНИЧАНСКА. ФИРМА.ТОВА Е ГРАДА ОТ РАЗРУХАТА ИЗГРАДЕН САМО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И ОЛИГОФРЕНИ.ТЪПИ КОПЕЕТА,ИЗЧАДИЯ МРЪСНИ .

Преди години Пловдивска фирма беше внесла двадесетгодишно месо,изяли сме го на салами,а наказаха ли ги в осителите,,НЕ,,Ето главната причина за да сме на първо място по смъртност и първи по бързо ЗАБОГАТЯВАНЕ.

С което темата е приключена, а мозъкът на тази дейност ще продължи да си върти бизнеса и да търси нови хитри начини за печалба за сметка на здравето на дебилите.

ем евтино, ем качествено. За ората продаат боклуци.

А бе будали, дайте го на К..фланд, те са магьосници, отмах са го продали...

21 тона спряха,а колко тона развалено месо сме изяли? Дето се вика,само един Господ знае.

И със сухото мляко е така. Купува се уж за използване за животни, а после отива в киселото мляко и сиренето за хора. Има лесен начин за отстраняване на проблема - доживотен затвор, примерно. Ама няма да се случи. Не и в България.

Всъщност няма лесен начин, защото фирмите производителки и вносителки на храни (поне най-големите) са все на свои хора. Е как да подведеш някой директор под съдебна отговорност?

Iskam v Sevrna Korea da se xranq s estestvena xrana ta makar i treva....