НАП-Бургас проверява близо 200 фирми с нелогично високи касови наличности

11 588 рискови дружества ще получат електронни писма или обаждане от НАП да прегледат отново счетоводните си запаси

Обратно в новината

Коментари - НАП-Бургас проверява близо 200 фирми с нелогично високи касови наличности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още тръбете, а накрая може и да им изпратите телефон за връзка с фирма предоставяща "кеш под наем", както стана преди години. Едни и същи пари се пренасяха от фирма на фирма да им ги покажат. И защо само касовите наличности ще проверяват на тези фирми - проверете и работниците им, как се разписват на 500 лева, а харчат 1500. Да направят както във Великобритания - ако издадеш такъв работодател получаваш едни много добри пари, а на онзи му спукват гьона и плаща глоби, заради "хитростта" си в пъти по-високи. Или те фирмите са на Йордан Цонев и ко., та не трябва да се пипат?

„Сега е Видовден, колеги, когато гласуваме, ще се види кой е „за“ нелоялната конкуренция, защото сивата икономика я захранва и оттам удря малкия и средния бизнес, кой е „за“ парите в кеш в джобовете на бизнесмените“

Бравос,Баравос, ма теа данъчни от Бургаш магесници.!?!? Връщат времето назад и броят наличности..!?!?!? Не ми е ясно как ще преброиш касова наличност към 31.12.2019 год.!!! Освен фирмата да е умряла към тази дата!!!!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club