Нанси Пелоси излетя от Тайван в посока Южна Корея

Китай започна военни учения и нарече визитата провокация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е тръгнал да обикаля света тоя дърт бабищник? Да си слага памперса и да мирясва'

Целият свят очакваше жълтурите да свалят самолета на дъртата вещица, но те се усраха.

Ще и пратя от моите ракети, та да излети от Южна Корея в посока Луната.

бабката кацна, изрецитира си лъжите и заплахите и... отлетя. Светът въздъхна успокоено, а китайците сега ще изиграят "Когато гръм удари как ехото заглъхва" по Яворов. Азия е злопаметна, повече от фукливата Америка, поживьом - увидим.

Кнр е създадена през 1949г. Толкова е древна тази комунистическа сатрапия. Колкото до пелоси и байдън, те да питат пусин къси, дали може да им запази две места в мавзолея до православния сифилстик илич ленин...

Другарят Си му ебаха мамата американците.

това за "непоколебимия ангажимент на Америка да подкрепя жизнената демокрация на Тайван" са приказки за простолюдието. Америка държи цялата икономика на Тайван, достъп на армията в този раён, продава оръжия, та има само бизнес интереси, те това е "демокрацията" на сащ. И защото тези бизнеси наливат в касата на демократите и така им осигуряват изборите затова именно демонкратката Пелоса са я пуснали да донесе малко точки и пари за демокрастите за изборите след 2-3 месеца.Нищо друго освен борба за власт, макар да знае, че сега Китай и Русия ще се сдушат още повече.

Нимош и да пишиш

Местя го.....

Браво защото говедофилите се притесняваха.

Р

Комунизма беше най-голямата лъжа в света и сега седят пак и викат повярвайте ни!

Христос е най големият Комунист! Ха ха ха ха

Кво се хилиш като ненормалник бе Шмокльо?

Хонконг Пелоси и Дира

Баба Пелоси дойде, удари два шамара на дригаря Си и си отива по живо по здраво. Браво.

Новината на Дира е как Пелоси кацна в Хонконг Егати журналята Алооууууу Да ви пикай котка на дипломите и намярата

Китай беше източна древна култура нещастно руско тролче. Сега е социалистически Китай. Няма нищо общо нито с културата нито с философията нито с каквото и да било на древен Китай. Древен Китай беше люлка на култура изобретения и какво ли не още. Социалистическият ви Китай може само и единствено да копира. Що не провериш каква чистка направиха твоите любими китайски комунисти и на будисти и на храмове и на какво ли не още? Що не провериш как унищожаваха древната култура на Китай?

не знам просто с какви очи още русоробите цвилят за това посещение.....то не беше заплахи как жълтурите щели да я свалят на пристигане,после на заминаване , десант в Тайван и т.н А учения около острова китайците си правят от много време :))) не вярвам да се опитат да го вземат със сила , не че не могат , но някакси не върви да колят събратя китайци ( не че не наблюдаваме нещо подобно в Украйна де ) мисля че Китай ще засилва натиска още години наред , няма де да бърза и накрая ония ще клекнат , при всички положения ако бомбят си заминава черешката на тортата ( производствените мощности за микрочипове )

Чи то украйнци и руснаци не са братя и един народ

e да,малко прекалих ама в Донбас баш са си , виж вече като опре до самосъзнание (руско,украинско) там не знам.........те и македонците така ( поне половината )

Какво ви казах вчера бе нещастни руски платени тролчета????? Ревахте как китайците нямало да я пуснат да кацне. Когато кацна същите нещастници започнахте да ревете как сега нямало да може да излети. Сега като излетя започнахте пак какви ли не простотии да пишете. Долетя кацна излетя-напук на всичките ми платени коментари. Ако не пишете коментари за пари и имахте поне малко срам и приличие щяхте да млъкнете и да се скриете някъде.

Всъщност тази нагла демонстрация беше точно за такива като теб - и в САЩ, и по света. А китайците са мъдри - те няма да забравят това унижение и ще намерят начин да накажат когото трябва. Но те поставиха живота на хората над обидата, за разлика от едни самозабравили се идиоти.

Китайците се изложиха - спор в това няма.Много приказки и накрая губят суверенитет. Американците пък от своя страна се показаха като агресори и незачитащи мнението на другите, с което ще засилят още-повече антиамериканските настроения по света. Тайконавците да му мислят - Живеят на остров даден им под наем. Дракона гледа Тайван и докато не мине времевия период в който са разрешили на Тайван да се самоуправлява няма да използват оръжие. След това тайванските политици ще имат свободен избор - разстрел или доживотен затвор за държавна измяна ако направят някоя глупост. Тайван принадлежи на Китай и с него ще се случи същото като Хонг Конг и Макао - Връщане в поднебесната империя.

Китайската компартия са узурпатори. А Китай Не може да си позволи да разруши това, което е построено в Тайван. Ей това е проблема и на тебе и на китайците и на руските платени тролове. Тайван е влажен до зъби и няма никакво намерение да се предава на китайците. А китайците не могат просто ей така да разрушават наред както правят вашите любими руснаци.

Как пък ме сложи мен като руски трол. Не всички пишещи тук вземат мангизи като теб. А китайците ще превземат Тайван със Специална хуманитарна операция - изпращат 1млн бедни китайци със салове и дървени лодки към Тайван като африканските бежанци в европа като сред тях ще има 20-30к войници. 3-4 курса и ще ги превземат без бой.

Ето заради такива гнусни, уродски изпълнения, като на тази дърта ковра, като питаш някой от 8-те милиарда, които не са изтривалка, какво мисли за USA, UK, ЕС и НАТО човека почва дълга поредица от цветисти псувни с конкретна насоченост. И това неминуемо ще свърши много зле. Ние пак сме на кофти страната.

А какво си ти бе скапан руски трол? Говорил нещастника от името на 8 милиарда души на планетата. Ей съвсем се главозамаяхте вие с тия блъскания на плюсчета и минусчета че сте голяма работа. Интересно защо и китайците и руснаците и всички други хора на планетата искат да ходят в Щатите ама не искат в Китай и Русия.

Нещо се изнервяте нацистите/фашистите като ви кажат истината в очите. Но това е положението. Нормалните хора по света ви мразят безплатно. И вместо да дращите тъпотии в наши сайтове, що не си ходите в украйната да се биете за наркомана с руснаците? А цоцати тук безплатни, за наша сметка облаги.

Комунистическата идеология е едно към едно с нацистката идеология. Сталин е бил най-верният съюзник на Хитлер. Осигурява му е огромна и всестранна помощ-и това е доказано нещастно платено тролче. Ето ти нещо и за любимата ти Русия и любимият ти Китай-ако беше там и си беше позволил да напишеш нещо подобно срещу Русия и Китай вече щеше да си в затвора нещастнико. Така че вместо да стоиш в гадния запад заминавай в прекрасните Русия и Китай.

Ама много ви допада на нацистите да пращате хората по затвори, да ги разселвате в други страни. И в главите ви само зверско клане ядрени бомбардировки хора набити на кол или на сапун Затова нормалните хора по света ви мразят.

За руснаците или за китайците говорш че не се разбира много

Болката отминава, обаче срамът остава! Ха ха ха ха Срамът ще се влачи дълги години с Китай

не се чудете- педерастите от памперс конг винаги са на "ти" с болките и срама, които преживяват. педи- кончита? Природата с нас Бог с нас

Бог няма.

Да имаш здрав разум не е срамно. Идиотско е да действаш като дебил, особено когато заема пост от такъв ранг.

до "2022-08-03 14:56:30 Бедруум (нерегистриран) Чак толкова слънчево ли е в Ловеч .." да, в ловеч винаги ловим педерасите по гол гъз през деня. мяакар и хонг конг, като динг-донг, джендъре на служба в името на извратяването на Фактите. такива педалчета, като теб, с гол гъз но с три маски и двайсе бустера, но неграмотната, педераска цензура на педофилите на сорос-психопатина. други някакви неангажиращи въпроси по психичното ви състояние? Природата с нас Бог с нас

Именно руските платени тролове и ти най-вече непрекъснато пишете за еднополова любов. Толкова ли много ви влече?

Коя е тая кокошка, че два дни само с нея ни занимавате????

Това е Китай, източна, древна култура, не очаквайте от тях първосигнална, западна реакция. Бъдещето ще покаже!!!

А каква беше реакцията Ха ха ха ха

Първата реакция засегна Мъск. Сингапур спешно осигурява ТЕРЕН, за помиряване между Китай и територията му Тайван. Днес предстои среща между Лавров и Ван И в Камбоджа. Та айде сега познай, кой най-добре се СМЕЕ?

Я сега, едно китайско самолетче, да се опита, да кацне на американска земя! Ха ха ха ха

Ще го посрещнат индианците. Какво толкова???

Глупав си, за да не кажа простттт. Ама за да духаш този мизък ти е достатъчен. А полотиките най добре ги остави, не ги разбираш нещата

Връща се, забравила си е памперсите.

Поздравления за главния редактор на Дира, за гдето успя за 1час и 20 минути да промени високо интелЕгентното заглавие на новината ("Инфарктното посещение на Нанси Пелоси в Хонконг приключи (видео)") Препоръчвам му да организира на някои от подчинените си един встъпителен курс по география (ако има възможност да включи и онази ПКП, та да не мести Пекин във Виетнам, че ще стане голяма беля)

Нанси Пелоси, кацна демонстративно, без разрешение на китайска земя! Ха ха ха ха Честно казано мумията ми се издигна в очите! Коментираха, че за да я преизберат, не може да се опре на Байдън! Ха ха ха ха Китай да ходи, да произвежда, войната не е за китайците! Ха ха ха ха

Да отиде да посети Ким, ще й се зарадва със сигурност.

Двама приятели! Как накара жена ти да те слуша? Като бяхме младо семейство , мина една котка покрай нас, втурнах се, хванах я и и скъсах главата. От тогава ме гледа в очите ! А, аз няма да правя така! Обаче минало време, жена му почнала да му се качва на главата. Излезли на разходка, минала котка, хванал я и и скъсал опашката! Жена му се обърнала с презрение: И главата да и скъсаш, късно е! Ха ха ха ха Нанси кацна, говори за демокрация и авторитаризъм, и отлетя!

явно си много голям спермояд. за няколко цента се навеждаш яко. големи напъни имаш. ха ха ха ха

Събра ли за консерва с копърка от коментарите ??

И както Русия Китай се пени и заплашва ама не им стискаше да стъпят на криво с Америка...Пълни смешници

Станаха за смях на цял свят! Ха ха ха ха Индия, Виетнам, Малайзия и други гледат! Ха ха ха ха

Кинг Конг

Ви пикая над жорналистиката

не е в Хонг Конг, но както и да е, в Хонг Конг се организират само протести

Краварите обрекоха острова на сценария с Украйна. Тук обаче, сценария е да стане конфликт в Тайван, жидовете да изпратят самолетоносач и китайцита да го потопят заедно с 12 хилядния му екипаж. Това ще означава война между Китай и сащ, разбира се.

Ше потопят, колкото не позволиха на самолета да кацне в Тайван и го пренасочиха към китайско летище :)

Дай боже да ви опукат значи

Китайците що се бараха за макарите ми не и свалиха самальота???

Защото им се живее, примерно.

Инфарктното посещение на Нанси Пелоси !?!В ХОНКОНГ!?! приключи (видео)

Дира отдавна копаят дъното, ти какво очакваш?

Свещена простота, ама е политкоректна простотия!

Тук се шири поредната псхиаро-пенделска реакция на неграмотни соросроби. До тук като отговор на политическата провокация: Учения свързани с нанасяне на ядрени удари. Затворено въздушно пространство извън острова. 5 милярда инвестиция в завод за батерии в САЩ няма да се осъществят. Ембарго на доставка на пясък за стъкло и цимент. Частично спиране на хранителни доставки от Китай за Тайван. Китайците ще приложат санкции бавно и селективно. Преди да стъпят с военна техника на бреговете на острова, ще направят всичко възможно да не се пролива излишна кръв. Както Украйна е Русия, така и Таиван е Китай. И да се помпате и да се пънете видяхме резултата от това. Нито пропагандата, нито безмозъчните ви психарски реакции не спасиха украинските нацисти от унищожение. А ако някой продължава да храни надежда, че чудодейните оръжия от Европата и САЩ ще направят някаква генерална промяна, да помисли пак. Ако има с какво.

Тези милЯрди за социЯлни нужди ли са или за вегетарЯнци.

Ето го първият сорос чип изпръцка. Да ти сменят веднага охлаждането лешпи. https://www.msn.com/en-us/autos/news/chinas-catl-delays-american-plant-as-pelosi-visits-taiwan/ar-AA10eI6O

Сори, ма май коментираш в статия за Хонконг, който явно се намира в Тайван:) И извън правописната грешка, кометара е фактологичен, не като дирските пътувания в Метавърса на ЦРУ и МИ6. Не било Балада за войника а било Баба дала на войника.

Ходи да подкукоросва други да водят войните, които тях ги е страх да водят!

Китай отказаха да осъдят Русия за Украйна и сега американците им размахват пръст. Всичко е един безмислен цирк в момента, но САЩ вероятно ще продължат по този курс за оказване на натиск. На пръв поглед те са в печеливша позиция, но ако Китай реши да използва военна сила за да запази Тайван сега е момента, западът не може да си позволи втори фронт като Украйна в момента, нито икономиките ще издържат ако се наложат такива санкции като руските срещу Китай.

Само фронтове у ватенските ви тикви

Ногу се трие в тая държава. Ногу. Дъртия памперс може и да не доживее изборите октомври. Божа работа е това, не е шега.

в момента не е важно кое е инфарктно! важно е, че китайчетата не се подлъзнаа на банановата кора (от изправен, "демократично" и доброволно ваксиниран банан), подставена им от бандата на памперсите във вашинтон. а, да. и да спомена, че предишния строй не рухна заради сбърканяка рей-гън, а заради Мене. тая редка, старческа дрисня, която има нужда от грижи в старчески дом я мислят за решаващ спам на лузърите. какво световно падение на безбожниците! каква радост за "демократите" - млади, умни и крастави... пърдон, красивите с джендър смайла, канадския трюдо на българия. който не се предава, никога! точно както зеленския. най-великият измамник, прегазил с джавелини, химарси и педераски пантери цялата гмеж от съратници, като им ограби и препродаде не само оръжията, а и помощите. та "царят" уса-англия- ек" е не само гол, а и без зъбки, набит и ебан, захвърлен в полето, където дори вече не се вършее, както в нидерланд. и докъде ще допълзите така? а педи? с вашите внушениния по педераските ви медии? до содом и гомора. това ще е и отговорът ни, но лично, точно, срочно. до всеки един от вас! за имащите се за самите богове. благодарим за вниманието и на джендър лузърите, подкрепени със социалките и от моя джоб, каквито асоциални дебили са зелените, червените... все "демократи" с педофилните намерения да клецат свето. е, нема да е вашето, юда! Природата с нас Бог с нас

да не бяха давали ултиматуми. САЩ им показаха че могат и правят каквото си поискат на тяхна територия. Кофти го унизиха.

Много ги е страх китайците от 82годишни баби.

ногу говорят ама пишоците късииии. А топки нема никакви.

Китайчетата видяха F 15, тихичко се посраха, и след това, за да не мирише, започнаха да пуцат сватбарската! Ха ха ха ха Много ме е срам заради жълтите, ама поне да не бяха дрънкали тенджери и тигани! Ха ха ха ха

Чувал ли си: "Бог забавя, но не забравя!" А знаеш ли на кои казват "Поднебесна империя"?

Сащисаната джендър армия скоро ще лапа жълти микропишки. Американските чифути създадоха библейски големи, които да мрат за тях. Жалка история.

чак пък инфарктно... поредната холивудска, еврейска постановка на памперс бандата и "демократичните" хазари, които се опитват да завладеят света като паразити, на гърба на другите. срещна ли се по план с "демократа" хонгконгския киро-гевреко или насраната бабиера (ала чешката юдео-масонка със смененото име на мадлин олбрайт- свраката. всички хазари си сменят имената. срамуват се от тези на родителите си) се омете със собствената си метла преди да започнат антинато "ученията". тъжна и нелепа е тази част от историята на "демокрацията" на безполовите, джендър психопати и родени за да бъдат вечните лузъри, които се борят против "комунизъма", а направиха такъв за себе си и чаветата си безбожни и крадливи. но както и да е. ако някой с двеста годишната си история на грабители и изтребители на "диваци" си е въобразявал, че един народ, изстрадал многовековната си история и пръкнал световни умове, като... брус лии. то дълбоко се е лъгал в собствените си способности на оперен с перата от цветовете на дъгата - педал. в момента не е важно кое е инфарктно! важно е, че китайчетата не се подлъзнаа на банановата кора (от изправен, "демократично" и доброволно ваксиниран банан), подставена им от бандата на памперсите във вашинтон. а, да. и да спомена, че предишния строй не рухна заради сбърканяка рей-гън, а заради Мене. благодарим за вниманието и на джендър лузърите, подкрепени със социалките и от моя джоб, каквито асоциални дебили са зелените, червените... все "демократи" с педофилните намерения да клецат свето. е, нема да е вашето, юда! Природата с нас Бог с нас

Чак толкова слънчево ли е в Ловеч ..

Пелоси и в Пекин може да кацне докато китайците се репчат,и правят смешни учения.

Тя била тръгнала на към Пекин, ама получила ценни наставления от ПКП и се озовала във Виетнам!

Мисля, че най-вече за Си Дзин Пин, който освен да подскача като скопен петел на бунище и да кукурига фалцетно, нищо друго не може да направи!

ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В ТАЙВАН ОТНОВО, НО САМО КАТО Нян Си ;)