17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАМЕСАТА Е БЕЗСПОРНА. Има дори така наречениа "закон за вероизповеданиата", по който пълвия гяур плати джизие 8 милиона, плюс, че се допусна външно финансиране на ислама в България. Надеждата ми е, че исламска държава ше инвестира тека и ше изколи сичкото продажен политик без да им предлага сделка. просто щото са немерници и не живеят по закона на шариата. Тва не им е алъшвериша на джендърска европа.

Намеси - ясно, ама ко от туй? Русия кат се намеси при избора на Радев, ние казахме ли нещо? Та сега за некво мюфтийство да се нервиме! айде, холан

И сега какво? Санкции за Турция?)))

Прокуратурата да не се прави на ощипана мома на хорото, а да се самосезира и да започне разследване. Онези които са колаборирали с Турция да се осъдят по Раздел II (Предателство и шпионаж) на Наказателния кодекс!

Намеси ли се Турция във вътрешните ни работи? Ами Папата католик ли е? Отговора е ясен и на малките деца! Но аз не обвинявам тюркието - всички знаем че не е виновен този дето яде баницата. Аз обвинявам българите. Не политиците - те са излъчени от народа или ако не, са толерирани от народа. Българският народ е виновен за всички несгоди на територията наречена България. Това е! Каквоти и да си говорим, това е истината. Ама рибата се била вмирисвала от главата? Може и да е вярно за рибата. Но бащата на френската дипломация го е казал много по добре още 17ти век "Всеки народ си заслужава управниците".

Намеси се с помощта на Патриотите и най-вече ВМРО. Това, че правят циркове с протестите пред турското посолство е много смешна работа. Всички видяхме.

Турция не е спирала да се меси във вътрешните работи на България откакто съществува ДПС.

асан казал на айшето: айше, ако ма видиш с чужда булка - това не е секс, а ситуация. айшету отговорила: а аз ако ма видиш с чужд мъж това пак ли е ситуация? асан помислил и отговорил: айше, не бъркай боя със ситуацията!

пет часа баце им обяснява да не бъркат боя със ситуацията

А аз си мислех, че турци, като местан ага, не празнуват 1-ви април.

Да, те и Турците си го признаха защо изобщо още се задава този въпрос? а не се наказват предателите от ГЕРБ?!

Цецерон. Днес поне ще излъже в духа на празника.