17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще предпази от чумата толкова, колкото рибарската мрежа от студа през зимата

И какво се очаква сега от Пикаещия с Вълци?;) Да се изтребят сите свинки в радиус от 20 км. или...

Никакъв спам няма в коментара ми! Има знак на смешната им оградка - прасешка глава, задраскана. Ефективен метод за спиране на дивите прасета от Румъния.

Труповете не се загробват, а се карат на екарисаж, ако има съмнение за болести. Но то това прасе не е болно. Умряло е от ужас като са му казали каква страховита ограда се е хванал да строи Порожанов.

Ох;)) много ти плашлив глигана - те на такива огради се чешели;) Твърдят го ловци, не аз ;)

То на оградата трябва да има надпис "Диви прасета, не преминавайте !" Ефекта на надписа ще е равен на ефекта на оградата.

Има знак с прасешка глава, задраскана. Не се шегувам, видях го в един репортаж.

Вярно симпатична оградка са спретнали ;) Нямаше ли някой скъпо платен експерт да ги светне, че режещата тел тип бръснач е само за животни с дрехи... за диви прасета не става ;)

Чумата на комунизма върлува с най-голяма сила и срещу нея няма спасение в тази балканска страна!

Колко видове чума върлува в България? И коя е най-опасната?! ;)

Чумата по ония "горе"

Труп на диво прасе е открит на територията на Парламента, съобщават от пресцентъра на областната управа. Вече е взета проба от мъртвото животно, която е изпратена в лаборатория за изследване предвид опасността от африканска чума.

епа те намеиха и труповете на 2 милиона българи! що полицията не разследва и джурналистите не пишат, а?

Горкото !Най-вероятно е починало от Мозъчен Инсулт като е видяло бодливата тел !Толкова мъка по този свят Божкеле !

Порожанка , що се правиш на смахнат с тая оградка бе , тая ниска тел шопар ще спре на кукува лято.

Горкото прасе. Умряло е от смях като видяло оградата. Със сигурност я е прескочило по няколко пъти от двете страни и сърцето му вече не издържало. Лека му зурла! Амин!

Малеййй, цели 90 стопанства с прасета. Да се евтаназират и загробят незабавно. Само в една Дания има къмто 20 милиона прасета. Кой ще го яде това?

BajMihal

То сигурно видяло оградата хайванчето и умряло ... от смях

сигурно ли е че е прасе ? да не е изплувал оня с релсата на врата

Cezarbg

БЪЛГАРИ ВРЕМЕ Е ЗА ЕВТАНАЗИЯ НА ТИЯ ДЕТО КВИЧАТ В НС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А ТАМ СА МНОГО СВИНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cezarbg

КАК БЕ КОЗИТЕ ЕВТАНИЗИРАНИ РЕД НА ПРАСЕТАТА !!!!!!!!!!!!!А КОКОШКИТЕ КОГА И ТЯХ ДА ИЗБИЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прасето умряло от смях като видяло оградата...

СЪВСЕМ КРЪВЯСА БОЦИ МАЙМУНАТА .... А ЗАРАЗИТЕ ГИ ПУСКА ИНСТИТУТА ЗА БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ НА ПЕНТАГОНА В ТБИЛИСИ ГРУЗИЯ .... ТАМ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ СА ВЛОЖИЛИ 800 МИЛИОНА ДОЛАРА - КОЛКОТО РУМЪНЦИТЕ ДАВАТ ЗА РАКЕТИ :))

Cezarbg

ЕДНОООО ВРЕМЕ ИМАШЕ БЛРС !!!!!!!!!!!!!!!!!И ВСИЧКО БЕ ПОД КОНТРОЛ ДНЕС НИЩО !!!!!!!!!!!!

На снимката Порожанката оглежда оградката като декоративно кактусче. Щеше да ми е смешно, ако не беше с моите пари и не засягаше нашата държава.

Cezarbg

ДО ЛОВЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!ТУКА В СтРАНАТА в КОЯТО ЖИВЕЯ ТЕЗИ ПРАСЕТА СА НА ВЕТеРИНАРЕН КОНТРОЛ ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!от малкото до нереза !!!!!!!!!!за да идеш на лов на прасета еми 2000 евро и то на място където няма нищо ни чуми ни трихинелоза !!!!!!всичко тука се подхранва и животните не се боят макар и диви у съседа влязоха няколко малки ама нереза на оградата ими доидоха хора от горското и малките с нереза си заминаха паживо по здраво в гората !!!!!!!!!!!!!!!!!а У НАС ВСИЧКО НА ЛУКАНКА Е НА ЗАПАД Е ИНАЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То да не умре някое прасе и веднага - чума! Абе прасетата не са безсмъртни и те умират,може да си е умряло просто прасето,ама с тая паника за чума...

не е паниката от чумата ? за оградата е

Възможно е да е отровено земеделците вдигнаха ръце от тази напаст опустошават им нивите.Популацията се увеличи много .Прасетата мрат от по високи дози на сол в храната и лесно се тровят с пресолен фураж,в същото време труповете не са отровни за другите животни

При силно заразни болести би следвало труповете да бъдат изгаряни, а не загробвани. Колко му е някой вълк или лисица за изрови мършата и да си хапне, а после да се заразят и други животни? Поне така си мисля, но аз не съм ветеринар и капацитет в областта.

Кат сам си казваш, че не си светило в областта си мълчи! Простичко е!

Ся се почна пак : Обезлюдяват Североизточна България ! Искат да вземат поминъка на хората ! Ще заселят емигранти да гледат прасета ! ГЕРБ и световната еврейска конспирация трепят миличките и сладки прасенца ! И т.н. ...и т.н......Знаем им репертоара на рубладжийските тролчета .

Утре Нинова е в региона да разпалва заразата сред хората.

Е опитите не са спрели както виждаш. Овце, кози, прасета, птици, брюкселските вампири като наредят и почва поголовно изтребване.

И ще бъдат прави, краварски идиоте.

Ако прасето е румънско, значи е прескочило оградата. Или е минало под оградата. А ако беше живо трябваше да се счита за свиня-бежанец въпреки, че е тръгнала в обратната посока.

Получило е разрив на сърцето само като е видяло тази страшна и непреодолима ограда

Този огъзения направо е хванал чумата за ушите!!!

Никакви лаборатории !!! Корни и електората й не вярват на нито една лаборатория . Да се транжира умрялото прасе и да се сервира в столовата на Позитано 20 !

ами сега от кво ша прайме суджуците на баце бе,ша требва да почваме биволиците

Само не и биволиците , че оставате без лидер ! Ще трябва Таско Ерменков да ви черпи по една студена вода !