Коментари - Намериха обесена българска студентка в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новини :: Спипаха 11 сводника, доставяли проститутки за Италия ... https://19min.bg/news/8/9795.html

Италия е мечтата на българските девойки още от соца

Как да издържи с италианските цени с българската майчина заплата.

Ботьов беше още казал за тая "тежка чужбина" ,ама кой да чуе.При това великия революционер сравняваше поробена българия с тежката чужбина.Сега когато България е свободна защо стават тези работи ? Не мога да изключа родителите насила да са агитирали момичето да напусне родината си.За съжаление има такива родители, които не искат децата им да са близо до тях.

"Таз турска черта принуда, дето нас млади прокуди,да ходим да се сщитаме,немили,клети,недраги,по там тежка чужбина."Едно време е било турското робство,сега е икономическото и последното е по-страшно,ако съдим по броя на емигриралите.

От какво семейство е и това не е без значение. Слаба психика и т. н.. Съболезнования на близките й.

Пак си поствам оригиналния постинг, щото келемето продължава да трие. Некой там живее за едната баничка на ден, и робува. monarch mind control, FBI го практикува. https://www.thesun.co.uk/living/2720523/mystery-small-welsh-town-bridgend-23-men-committed-suicide-one-year/ - 'Suicide is not something you can catch' The mystery behind the small Welsh town of Bridgend where 23 men committed suicide in ONE YEAR revealed A decade ago, a small area of Wales gained notoriety when dozens of young people began taking their own lives By NICK HARDING 29 Jan 2017 Хехе, имах надежда, че викито ше го има на балХар, ама не, не е преведено : https://en.wikipedia.org/wiki/Bridgendsuicideincidents - Bridgend suicide incidents Използват тийнеджъри и студенти защото са слаби психически и се поддавът лесно, и после им активирът командата да се самоубият, това когато са ги използвале в секретни техни изследвания. После изберът друго местенце дето хората не са чувале за тея неща, и пак. Местът се, за да не правът лоша статистика, и превличът внимание. Но е факт, студентите са използвани за какво ли не - от кръводаряване, до аборти, до политически манипулации, както и сaичко друго, вклучително тестване на лекарства, био-оръжия, и там кото им е на душа на Федералния резерв, ака еврейските куманизки Зионяги.

Случая Bridgend suicide incidents е специфичен точно с това, че са атакувани деца и тийнейджъри, които хабер са си немале за обесване и явно са го научиле отнекаде точно как да се обесват. Кой може да научи 12 годишно дете как да си сложи примката, вие да ми кажете. Децата са намирани в полето, върху некое полско дърво, или в задния двор, сичко е било нарет, и след 2 часа некой намира детето обесено, кой и как е дал указания на детето да го направи, кой му е помогнал? Никой не може да ме убеди, че 12 годишни деца знает как да се само-обесът с професионални умения да сложът примката и да ритнът столчето. Затова ви казъх, случая ноо прелича.

много е лесно ,на едно обесване,да се припише самоубийство,сякаш не може някой насилствено да те качи на въжето..

Абе нали журналистическия кодекс изискваше, да не се съобщават детайли около самоубийства? Не че нещо, но в България точно сега има няколко стотин човека, дето малко не им стига, да вземат въжето и да отпрашат към най-близката джанка.

Събирайте джанки за ракия , не се бесете на дървото!

Не правете кеф на правителството да плаща по-малко пенсии! Икономисаните пари няма да отидат при други пенсионери, а към дебелосе*ковците, които си ги разпределят!

Тотално игнорирате съвременните технологии, и живеете в паралеле свет на идеоти. Държите се като африкански мамуни в джунглата, и после се чудите защо с две димки сте избивани на меле. Технологии има, чужди разузнавания и служби има, емигрантите са изложени на това, и то не по-малко от вас самите, дето не знаете къде са ви чурапите сутрин кога изтрезнеете от снощното домашно алкохолизиране. Знам, че ви е трудн ода прибиете кората от предразсъдъци и пропаганда, но схванете, че свето се развива и се случвът нови събития непознати преди. Майнд контрол е доказан, и пъвроначално е разработен оф ФБР-то още през Втората Световна. Досега, са направиле ноо нови разработки. Просто си напишете monarch mind control и четете. То ви се случва, вие отказвъте да го вервъте.

Адресиръм към минусаджията: оригинален вебсите, https://www.smithsonianmag.com/smart-news/what-we-know-about-cias-midcentury-mind-control-project-180962836/ - What We Know About the CIA’s Midcentury Mind-Control Project Project MKUltra began on this day in 1953 and continued for years това е Smithsonian Institute, високо реномиран университетски център за подобни и други проучвания. Начи, не се дракайте с мен, а с тоя институт, защото е лесно мен да ме изкарате трол а какво ше изкарате тоя институт? И това са статистически и други ОРГАНИК ДАННИ за последните 90 години изследвания .... да не е и от по-рано, защото тоя тип проучвания започват още от ранния 17 век, а може би дори по-рано, поне което още е запазено в писмен вид. Ето ви преведената от гугле транслатион версия: https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=bg&u=https%3A%2F%2Fwww.smithsonianmag.com%2Fsmart-news%2Fwhat-we-know-about-cias-midcentury-mind-control-project-180962836%2F Крайно време е да схванете, че живеете в голем свет, и че големия свет не се изчерпва с вашта пръдня, диария, банкови и харкерски проблеми, и какво ше ядете утре. Затворени сте в едно бъбълче на идиотчето, и не щете да мръднете оттам, е ше ви се наложи, мамуните в джунглата се сещът повеки от вази. Не казвъм, че секи случай на самоубийство е текъФ, а че тоя ноо прелича. Засечени и доказани са хиляди случаи на майнд контрол по целио свет. Дотук, доказаните жертви на майнд контрол програмите надхвърлет 40 МЕЛИОНА ЧОВЕКА ПО ЦЕЛИО СВЕТ. А недоказаните, вероятно правът тая цифра смешна.

да прости и светла памет на тази млада душа!

Ужас, време е някой да се заинтересува от българите в чужбина.

Както от българите в България ли?

Не мога да си представя млада жена да се обеси, по-скоро би се хвърлила от някъде. За да се обесиш са необходими технически познания за да направиш подходящ възел, не става просто така. Освен това е необходима физическа сила за да се покатериш по дървото или "помагач" който да носи стол или стълба. В статията пише че била носила въже, кой я е видял да носи въже, и защо не му се е сторило странно че младо момиче се разхожда насам натам с въже под ръка?

Светъл път на душата на девойката! Съболезнования на родителите!

Няма да е никак светъл. Самоубийците се наказват от Бога и никога не намират покой. Дори още повече ще се мъчи.

В 21 век сме вече, бе, какви са тези глупости за бог? Не четеш ли книги, не можеш ли да мислиш малко?!?

Светъл път...ама друг път. Ако наистина е извършила най-страшния грях, а не са я убили, е обречена завинаги да витае около мястото на обесването без да намери покой.

Подтиквани са. Душата става жертва точно както душата на абортирано бебе. Бог ще се погрижи за страдалката, но ще се погрижи и за убийците й.

Те се чудете,дяволът,подтикнал я към самоубийството й е помогнал и за техническите подробности по осъществяването му.

Какво пречи някой да си е направил среща с нея и да я е помолил да носи въже под някакъв предлог? А после да я е обесил.

Действително, много категорично се заключава, че е самоубийство, още преди да е направено щателно разследване. Изключително много въпросителни има около въпросното „самоубийство“: Защо е избрала точно този метод за самоубийство; Защо не го е баправила в дома си; Защо няма предсмъртно писмо; Ние няма да разберем, но дано негодника да гори в ада!

Жалко за момичето. Можеше да стане щастлива съпруга и майка, кадърна колежка... Превратните ценности и бездуховността ще продължат да взимат жертви, за съжаление.

Не смесвай личната трагедия с политиката и с ежедневието ни. Винаги е имало такива случаи и винаги ще ги и ма.

и сме свързани с другите хора. Не можем да разглеждаме човека напълно изолирано от политическата, социалната, семейната, здравната и др. системи.

Напиши го това следващия път, когато ни облъчат с поредната новина за "домашно" насилие с цел налагането на Истанбулската джендър конвенция.

Глупав трол, в Италия нали управляват на вожда ви приятелчета!

жалко за младия човек, лека му пръст.

"Съквартирантът и"-я търсил? Това ли е приятелят, от чиято връзка е разочарована?

стОденте, никоИ не знае.

и аз сам стодент в италия как се казва момичето някои знае ли